Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Позната 2 пъти го кара Ковид, дозакано с тестове
Първия път сравнително леко го изкара, от шубе се ваксинира с Пфайзер, ходи някъде извън България близо месец след втората доза) и се върна с делта…близо 3 седмици бра душа
Пп: Стига ни натяквали колко са готини ваксините
Да не ме набедите и мен за антиваксър, против съм само тази конкретна ваксина и начина и на налагане
Първия път сравнително леко го изкара, от шубе се ваксинира с Пфайзер, ходи някъде извън България близо месец след втората доза) и се върна с делта…близо 3 седмици бра душа

Пп: Стига ни натяквали колко са готини ваксините

Да не ме набедите и мен за антиваксър, против съм само тази конкретна ваксина и начина и на налагане
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Готини са, факт е! Досети се какъв щеше да е резултата втория път, ако твоята позната не беше ваксинирана.Целя да информирам с адекватна информация. Трябва да бъдем отговорни. 

Ganchev__ написа:Готини са, факт е! Досети се какъв щеше да е резултата втория път, ако твоята позната не беше ваксинирана.Целя да информирам с адекватна информация. Трябва да бъдем отговорни.
Ай да спрете да сте толкова " отговорни" телета а? Или като станат нещата като в Австралия тогава ли ще ви светне лампата.
Или когато до вчерашните конспирации станат факт? Ако не разбирате анг. използвайте преводач, но нещата излизат от контрол вече.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0802479688
Последна промяна ivoo на 28 Авг 2021, 18:08, променена общо 1 път
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Ganchev__ написа:Готини са, факт е! Досети се какъв щеше да е резултата втория път, ако твоята позната не беше ваксинирана.Целя да информирам с адекватна информация. Трябва да бъдем отговорни.
Можеше и по леко да го изкара ако не е била ваксинирана и го е карала вече веднъж

Посочи ми друга ваксина масово прилагана на която се подписваш,че и да умреш никои не носи отговорност

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
Напротив, точно обратното би се случило.
Нека пак да погледнем, преди да пишем неверни неща.
Ето го въпросното информирано съгласие.
@ivoo, адаш, лампата светва когато усетиш задуха.При мен светеше и преди това, ама ноември нямаше ваксини все още.Не пожелавам на никой да го усеща.
От вчера отново сме първенци по смъртност от ковид-19 в цяла Европа.
Btw Вчера един колега от форума ми писа за негова близка в тежко състояние, оказа се че няма места в ковид отделенията в цяла Бургаска област и с 300 зора са я приели в Карнобат. Същия колега прекара над 20 дни в болница и едва отърва кожата. И той не ми повярва, докато не му дойде до главата.
Нека пак да погледнем, преди да пишем неверни неща.
Ето го въпросното информирано съгласие.
@ivoo, адаш, лампата светва когато усетиш задуха.При мен светеше и преди това, ама ноември нямаше ваксини все още.Не пожелавам на никой да го усеща.
Много лъжи се изговориха относно целта на информираното съгласие при ваксиниране срещу COVID-19.
На снимката виждате какво представлява то.
По никакъв начин НЕ се отнема отговорността на лекаря, специалиста по здравни грижи, лечебното заведение, МЗ, фирмата производител и т.н при евентуална нежелана реакция.
Целта е:
1. Да знаем кого ваксинираме.
2. Лицето да посочи коя ваксина иска.
3. Да декларира, че доброволно се ваксинара. (Тоест не го караме пряко неговото желание)
4. Лицето е запознато с възможните реакции след ваксинация.
5. Лицето е запознато как да съобщи нежелани реакции.
Нищо притеснително няма в това стандартно информирано съгласие.
фирмата производител НЕ е освободена от отговорност!
https://coronavirus.bg/bg/744
От вчера отново сме първенци по смъртност от ковид-19 в цяла Европа.
Btw Вчера един колега от форума ми писа за негова близка в тежко състояние, оказа се че няма места в ковид отделенията в цяла Бургаска област и с 300 зора са я приели в Карнобат. Същия колега прекара над 20 дни в болница и едва отърва кожата. И той не ми повярва, докато не му дойде до главата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това много хубаво обаче когато говорим на масата става , интересен случай с ковид ще уплашим гаргите добре . Аз мога да ти дам 50 примера дето се заразиха и го изкараха леко или изобщо не усетиха . Както и три случая възрастни хора дето починаха 20 дена след ваксината . Като говорим за медицина няма никакво научно потвърждение или отговор защо едни се разболяват други не . Даже повечето не се разболяват а един минимален процент заразени го карат тежко . Еми да ги ваксинарат тях и хипохондриците насила другите какво са виновни че не искат ? Въпроса е принципен . Щото няма отговор защо повечето не се разболяват дайте да ваксинираме овцете всичките ??!!!! Айде стига с тия средновековни методи , смешно е да карате в 21 хора насила да се ваксинират щото така . Кого и как пазят ваксинираните след като се заразяват и разнасят вируса както всички други неваксинирани ? Преди 30 години така ваксинираха под строй , май ви липсва соца на доста от пишещите ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Jordana написа: Преди 30 години така ваксинираха под строй , май ви липсва соца на доста от пишещите ?
Не,
по-скоро сегашното прилича на да карат хората да си мият ръцете и да спазват хигиена, ама излизат други хора и викат, че така кожата изтънява и по-лесно влизат микробите, та за това, няма да се къпят по-често от един път годишно. Евентуално.
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
Както вече написах, вероятността ваксиниран да се разболее или да бъде преносител на вируса и да заразява е много по-ниска, спрямо неваксиниран.
Ти може да го изкараш леко например, но за следващия който заразиш може да бъде фатално.
Повтарям се.
Бай Гошо цял живот пуши по 2 кутии Арда и доживя до 100, съответно цигарите не са вредни, и на мен нищо няма да ми стане.Да ама не.Личния пример не е фактор тук.
Никой не карам насила.Съветвам колегите и се опитвам да дам вярна информация, не фейсбук глупости.
Има отговор защо някои хора изобщо не се разболяват.Доказано е и че леталитета при вируса е изключително висок.
Ти може да го изкараш леко например, но за следващия който заразиш може да бъде фатално.
Повтарям се.
Бай Гошо цял живот пуши по 2 кутии Арда и доживя до 100, съответно цигарите не са вредни, и на мен нищо няма да ми стане.Да ама не.Личния пример не е фактор тук.
Никой не карам насила.Съветвам колегите и се опитвам да дам вярна информация, не фейсбук глупости.
Има отговор защо някои хора изобщо не се разболяват.Доказано е и че леталитета при вируса е изключително висок.
Последна промяна Ganchev__ на 28 Авг 2021, 19:47, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ваксинирането не е да си миеш ръцете . Всичките тия листовки нагоре дето ги цитирате са едно нищо даже да пише че ако умреш от ваксината ще те позлатят
Няма доктор в света който да си сложи подписа в тия времена под такова заключение - умрял след ваксиниране . Това е кауза пердута ако не се те разбрали досега .
Това което се пише че носели отговорност алабала е ако на място някой получи анафилактичен шок ще го спасят и толкова . Иди ги търси след месеци и години че си получил инсулт или нещо друго то тая ваксина .

Няма доктор в света който да си сложи подписа в тия времена под такова заключение - умрял след ваксиниране . Това е кауза пердута ако не се те разбрали досега .
Това което се пише че носели отговорност алабала е ако на място някой получи анафилактичен шок ще го спасят и толкова . Иди ги търси след месеци и години че си получил инсулт или нещо друго то тая ваксина .
Последна промяна Jordana на 28 Авг 2021, 19:51, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
Умрял от ваксина няма.Ваксината е точно като миенето на ръцете - превенция.
Ако някой получи инсулт 2 месеца след ваксина,той е щял да получи инсулта и без ваксината.
Виж, след прекаран ковид усложненията и последиците са интересни вече.
С теб няма смисъл да се комуникира, това всички го знаем.Няма да си губя времето повече да ти отговарям.
Кофти е, че заради такива съвети и невярна информация всеки ден умират хора.Хора, които без ковида щяха да си поживеят още .
Ако някой получи инсулт 2 месеца след ваксина,той е щял да получи инсулта и без ваксината.
Виж, след прекаран ковид усложненията и последиците са интересни вече.
С теб няма смисъл да се комуникира, това всички го знаем.Няма да си губя времето повече да ти отговарям.
Кофти е, че заради такива съвети и невярна информация всеки ден умират хора.Хора, които без ковида щяха да си поживеят още .
Последна промяна Ganchev__ на 28 Авг 2021, 19:54, променена общо 1 път
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jordana написа: Щото няма отговор защо повечето не се разболяват дайте да ваксинираме овцете всичките ??!!!! Айде стига с тия средновековни методи , смешно е да карате в 21 хора насила да се ваксинират щото така .
Пъпеш, ти нали се ваксинира? А сега ревеш срещу ваксинацията

Съвсем окъси фазите...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аз съм се ваксинирал по лична преценка и на базата опита ми в медицината , не поради форумни гурута на ваксинацията Не агитирам никой да се ваксинира ако смята че не е правилно да се ваксинира . Ако не намираш разлика когато ти пълнят главата с глупости как ще умреш и това сам да прецениш кое е добре за тебе по добре не коментирай тези неща .
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ти и в медицината ли имаш опит????

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
Форумните гурута това учат и работят, че някои и диплома имат.Ама ти имаш опит в медицината.
Пак казвам, старая се да предоставя up to date информация, която не е от фейсбук и агенция ежк.Изчетох доста глупости и не се стърпях.Дано да е от полза на някого.
@Don_Diego, напълно е възможно.
Браво за което, бъди здрав да си караш z-ката
Пак казвам, старая се да предоставя up to date информация, която не е от фейсбук и агенция ежк.Изчетох доста глупости и не се стърпях.Дано да е от полза на някого.
@Don_Diego, напълно е възможно.
Браво за което, бъди здрав да си караш z-ката

Последна промяна Ganchev__ на 28 Авг 2021, 20:24, променена общо 1 път
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ganchev__ написа:Готини са, факт е! Досети се какъв щеше да е резултата втория път, ако твоята позната не беше ваксинирана. Трябва да бъдем отговорни.
Аз и приятелката ми (която беше с нея в чужбина и спяха в една стая) имахме същите симптоми за ден-два и нищо повече, бяхме отрицателни като се тествахме с нея. Аз съм отговорен като спазвам всичко останало