Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от BMW_POWER » 01 Сеп 2021, 1:42

Ganchev__ написа:1. Над 12г. у нас се ваксинират само с родител.

За сега, Колега, за сега. Във всяко училище има "кабинет", където децата могат да се ваксинират БЕЗ ДА ПИТАТ НИКОГО.

Апропо, понеже не било "медицински фашизъм", как би оборил долното?

p.s. Имам и още, но ще те чакам да видя какво ще измислиш :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 01 Сеп 2021, 2:26

BMW_POWER написа:Един напълно сериозен въпрос:

Вие наистина ли приемате за чиста монета това, че правителствата мислят за нашето добро и затова ни принуждават да се бодем с неизвестни химикали, кръстени с името " Ваксина"? Мислите ли, че за наше добро бият и арестуват всички, които протестират против задължителните "ваксини"? Защо се трият, блокират, преследват и премахват всички статии и публикации с информация за състав, съдържание или проблеми с " ваксините"?

Вълците се замислиха, как да подобрят живота на овцете. Пак повтарям, защото не искате да отговорите. На кой номер боцкане ще се спре? Тук са ни уредили до номер осем за сега.

Аз съм против задължително ваксиниране (както и задължително каквото и да било :D ), ама по въпроса ти - има поне една държава - Израел - където смея да твърдя мислят за доброто на населението. Това е като имаме предвид какви неимоверни усилия се хвърлят за спасяването на всеки живот там. Малка държава, заобиколена от врагове.
Сега, доколко са успешни мерките им е друг въпрос, ама тезата ми е - не вярвам, че умишлено ще направят нещо във вреда на хората си. Затова аз като имам някакви съмнения гледам там какво правят :).

Още нещо - ваксините не са с неизвестен състав. Поне в нормалните държави, за да се одобри за масова употреба, съдържанието се изследва, и продължава да се изследва от независими лаборатории и т.н.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Сеп 2021, 8:01

seimo написа: Завъртяха бизнес за трилиони

:mhihi:
Надявам се можеш да броиш нулите :mhihi:
Кои са тия те и колко са тия трилиони?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 01 Сеп 2021, 9:01

enigma написа:има поне една държава - Израел - където смея да твърдя мислят за доброто на населението. Това е като имаме предвид какви неимоверни усилия се хвърлят за спасяването на всеки живот там. Малка държава, заобиколена от врагове.
Сега, доколко са успешни мерките им е друг въпрос, ама тезата ми е - не вярвам, че умишлено ще направят нещо във вреда на хората си. Затова аз като имам някакви съмнения гледам там какво правят :).

Пич ти чуваш ли се :lol: Израел са най-алчния и безскрупулен народ. Средностатистическия еврейн би продал сестра си за некой лев отгоре. Аз не съм чак до там филмар, да твърдя че някои ни трови с тия ваксини и ни желае кончината, а просто че много хора правят много пари от цялата тая схема. Ваксините вече се доказа че са безползени, и не само че не спират да ни ги пробутват, ами и 3та доза вече.

Далаверата с тая РНК технология е че много бързо се разработват нови ваксини. А на бас, че след 3тата доза ще изкарат нова ваксина, за новите щамове. И така ще си го караме години наред, а някои фирми ще правят по 150 милиарда приходи на година.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 01 Сеп 2021, 9:09

BMW_POWER написа:Как аджаба един аспирин може да се произвежда в цял Свят, макар и със хиляда имена. Лекарства против главоболие, температура и т.н. също. Ваксините йок! Само две фирми и това е. Другите не се признават.

Конспирации Бацеее ... :OT:

Айде пак глупости...
Как така две фирми? Вероятно имаш предвид западния свят, но дори тук не са само две. Дори и да са две, с тях се ваксинират под 1 млрд от населението - Европа и Северна Америка.
Всичко останало се ваксинира с руски, китайски и индийски ваксини...
Повече от 80% от поставените ваксини НЕ са на твоите две фирми, но ти пак видя конспирация :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 01 Сеп 2021, 9:20

BMW_POWER написа:
Не си ваксиниран, не можеш да влезеш в хранителни стоки. Какви конспирации, какви пет лева? Това е Квебек от 01 септември 2021г:

И какво ще правиш, мислил ли си?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Сеп 2021, 9:23

Не е лошо да си дадате сметка че извън тия спорове , живота на всички нас се промени доста стабилно и ще трябва да търпим подобни рестрикции ваксини затварянки отварянки чипове маски и не знам си какво още с години напред . До тук минаха почти 2 години и не се вижда края за момента . Не знам за какви ваксини спорите при положение че това е най малкия проблем , както виждате ползата е минимална . Вместо да се върне нормалноста със напредване на ваксинирането , ситуацията става по зле .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 01 Сеп 2021, 9:26

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 01 Сеп 2021, 10:37

sub_eleven написа:
BMW_POWER написа:
Не си ваксиниран, не можеш да влезеш в хранителни стоки. Какви конспирации, какви пет лева? Това е Квебек от 01 септември 2021г:

И какво ще правиш, мислил ли си?

Емаг, ебаг и т.н. ще направят пачка :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 01 Сеп 2021, 10:38

А 'доктора' снощи каза, че можело да стане още по-зле! Че и 'испанския грип' бил започнал като 'лека настинка' в началото... Освен това, по 'математическия модел' в момента трябвало да имаме по 3000 заразени, а те били само по 2000 :mhihi: ! Следователно липсващите 1000 не били липсвали, а просто хората не се били регистрирали :mhihi: :mhihi: Т.е. вярно е това, което казват те, а не нещо друго... Така могат да изкарат за вярно всичко, което искат да е вярно към текущия момент! Нямат проблем с каквито и да е стъкмистики!

П.П. И на въпроса - Кога според 'математическия модел' ще приключи всико? Не се знаело! Защото не е ясно докога ще им отърва да е така :mhihi: :mhihi: ....
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D 2004г.
Мечтае да кара: M5

Мнение от ivokomandos » 01 Сеп 2021, 10:54

Добре, като е просто грипче и не е опасно за безсмъртните, здравословно живеещи форумни нинджи, кажете при кой друг грип, е имало едновременно по 10 000 хоспитализирани?
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 01 Сеп 2021, 10:59

Исках да кажа само, че според тях, ковид-а можел да еволюира, както в лека сезонна настинка, така и в нещо ужасно лошо! Иначе статистиката, за която питаш няма как да ти я дадем, ако изобщо съществува такава!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 01 Сеп 2021, 11:05

Ми не знам, ама ние миналата седмица бяхме на тиимбилдинг и имало ковид-положителен. Съответно от фирмата накараха всичките му контактни да си направят ПЦР. Та, от около 20 тествани половината са положителни, без никой да има симптоми :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 01 Сеп 2021, 11:12

ivokomandos написа:Добре, като е просто грипче и не е опасно за безсмъртните, здравословно живеещи форумни нинджи, кажете при кой друг грип, е имало едновременно по 10 000 хоспитализирани?

И аз това се чудя. На 42 съм и при всички грипове дето са ми минали през живота, нито познавам, нито съм чувал за някой познат на познат който да е умрял от грип с изключение на някакви случаи по новините. От ковид починаха двама познати и други 3 го изкараха адски зле, като единия почти го бяхме отписали. Това от Декември насам. Който ви казва, че е грипче можете да го пратите да го ****.
Отделно, както Алекс каза - гледайте какво направи Израел, страната с най-силните тайни служби в света. Ваксинирват се поголовно. Ако нещо във ваксината не беше наред може да сте 100% сигурни, че тя намаше даже да прирпари на израелска зема, а за масова ваксинация да не говорим. Другият пример е армията на САЩ. Въвеждат задължителна ваксинация за военнослужещите. ..... какво е САЩ без армия ? Ми те без армия ще останат и без втория си управленски лост. Първия е икономически натиск, втория - военен. Отделно там по здравни въпроси се съдят за милиони. Нали, ако се окаже, че ваксината е проблемна ще хвърлят кърпата.
По-добре едно на милион шанс да получиш усложнения или да умерш от ваксината, отколкото три на сто да умреш от ковид от който така или иначе ще се заразиш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 01 Сеп 2021, 11:21

Ваксинирания нали се е подписал, че е съгласен с всичко и всичко е на негова отговорност? За какво съдене и кърпи може да става дума :dunno: ? Иначе с армията на САЩ и друг път са си правили 'експерименти' (първите хапчета за малария и т.н.)... Доста им е удобна все пак, не мислите ли?

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата