Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Авг 2021, 9:04

Ами напълно възможно е, но ние говорим по-скоро за нов пробив над 64, което ако стане ще е минимум 70-80 вероятно. Във всички случаи времето за краткосрочни инвестиции е отминало според тия дето лягат и стават с графиките. Въпросът е дали ако слезе сега и после скокне пак до 50 това ще продължи нагоре или ще продължи графика надолу с подобни мини булчета, но все пак в Беър пазар.
Данчо вчера обяснява колко надценен е в момента като реалната му цена е 15-20, което в никакъв случай не е пречка и 100 да удари де. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 29 Авг 2021, 13:19

Човече, хайпа яко те е ударил, постоянно се луташ от едната крайност в другата, слушайки различни хора.
Преди да формираш собствено мнение на база знания, те съветвам нищо да не предприемаш.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Авг 2021, 17:05

Аз нищо не предприемам, просто се старая да гадя ако си чел назад. То, че ме е ударил, ударил ме е, но казах, чакам ясно изразена сравнително ниска цена за да взема, което вероятно ще е до средата на другата година. Та дотогава ще взема малко по някое време колкото да тренирам с интерфейса на Кракен, качване на Леджъра и такива неща, плюс да изчета където и каквото мога, съответно и да изгледам където и каквото мога, да обсъдя където и каквото мога и тогава вече да взема нещо. И собствено мнение имам, тогава ще имам още повече, но не мисля, че ще съм готов да изиграя пазара, та просто ще си взема и ще чакам дългосрочно като през това време ще ме боли фара кой и какво казва в смисъл, че няма да имам притеснения когато пада цената, понеже дългосрочно ще се вдигне. Това ми е стратегията като 80%-та в Бит и около 20 в Етериум. Или 70 на 30 или нещо такова. Мнението ми е, че ще падне така или иначе напролет доволно, но преди това дали ще стигне сто или няма да мине въобще ония 64 няма как да зная. Което не ми пречи да си лая, питам и споделям. :bchug:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 29 Авг 2021, 21:41

vixx написа:
Top Gun Maverick написа:А колко възможно е според вас тоя топ от 64 да се окаже, че е бил реалния топ на булръна и да не го мине вече през тоя бул?

Силно вероятно, според мен. Нещо не виждаме развитието на което се надявахме.
Аз виждам баш развитието на което се надявам и продължавам да смятам, че минимума е 150К тая година.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Авг 2021, 0:30

Пак влизаме в някаква еуфория, ама още според мен сме в началните моменти. Не е както беше преди 65к всички се бяха самонавили до безкрайност.

Та според мен ще ходим нагоре ама от тука нататък ще стане тегаво с волатилността на биткойна за известно време пак и може би през това време от скука ще напомпят шиткойнс до луната. Не знам някой ще трябва да е bagholder накрая и ще е много грозно и вероятно това ще даде перфектното извинение да нанижат още по-тежки регулации.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Авг 2021, 8:55

Те не могат да помпят шитовете без волатилността на биткойн. На всичко отгоре тя е безкрайно полезна към днешна дата защото отсява, а е далече момента в който волатилността му ще спадне. Ако дойде такъв момент ще трябва мнения като твоето с някакви абсурдни регулации(и абсурдни понеже не може да са ефективни)да са останали далече в миналото. Та волатилността му е майката. Това към момента е едно от най-хубавите неща на биткойна. За нещастие преди не го осъзнавах.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 01 Сеп 2021, 18:30

Две доста интересни неща от днес, едното е:

Twitter is now beta testing a #Bitcoin lightning tipping service.

Което е бъдещето на платеното съдържание в интернет според мен. Защото с LN може да пращаш всякакво количество сатошита без никаква такса мигновено. Това ще позволи да правиш съдържанието което споделяш платено, срещу минимално заплащане(стона от стотинката например). Както и да тип-ваш хора ако ти харесва нещо, или да направиш определен пост да може да се коментира само срещу заплащане, което ще намали пък троловете и ботовете.

Другото е тръгването на Арбитрум, което е L2 солюшън върху етериум, който ще свали таксите до центове, а в някакъв момент и по-малко. Общо взето еквивалента на LN при биткойн. Това ще позволи скейлването на транзакции върху етериум блокчейна без да трябва блокчейна да нараства неимоверно и да губим децентрализация. Общо взето удря в земята всички L1 решения които се хвалят с 1000-10 000 транзакции в секунда, защото Арбитрум ще е способен на над 100 000 транзакции в секунда като същевременно разчита на сигурността на етериум.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Сеп 2021, 18:58

b_u_b_o написа: или да направиш определен пост да може да се коментира само срещу заплащане, което ще намали пък троловете и ботовете.

Джорданката кво ще прави тогава :mhihi:

Майтапа настрана, тези лайтнинг решения са бъдещето за малки и бързи покупки. За секунди имаш портфейл от Аппстор/Плейстор и получаваш парите за секунда. Ако трябва да изкараш 26 стотинки от джоба, няма шанс да ги преброиш толко бързо :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 02 Сеп 2021, 1:04

Точно така, а и не само бързината. Липсата на почти всякакви такси също е нещо голямо. Защото в момента с картови разплащания уж нямаме такси, ама реално има 0.5% за търговеца. И ако някой си мисли, че тя вече не е включена в цената е доста наивен...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 06 Сеп 2021, 21:06

Аз не съм писал, ама нашибах едно е60 в chainlink, че ми се струва надеждно, а още не го е ударил хайпа и не си е минал върха от Май, за разлика от някои други алта. Влязох на 30 долара, да видим идните месеци как ще се развият нещата.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2021, 8:51

Смел ход, дано стане, то като гледам коня как се засилва...нищо чудно.
Соланото от вчера нещо пак полудя. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 07 Сеп 2021, 9:18

Там вече е късно, мисля... карданото също. Не, че ''няма печалби'' и от днес до утре, просто вече е минал големия хайп, скок и т.н. и от тук нататък вече риск/профит не е много атрактивно, предвид, че се приближаваме до теоретичния връх.

Абе размишлявам си и аз, пък колко съм далече от истината май никой не знае...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2021, 11:17

Кой да ти знае, ей го Данчо шорта вчера с това видео за измамите с Тертера, кой да ти каже какво може да се случи в краткосрочен план.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Сеп 2021, 12:05

Тоя човек е шорт от 30 до 65к :mhihi: Аз не му следя глупостите. То и спрелият часовник е верен два пъти на ден.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2021, 18:06

Конят снощи 53 беше, преди половин час беше 50, сега цъкам и викам нещо тела се е бъгнал, 47...
Много е вълнуващо да го следиш.
Докато пиша това 46 ...
Хора, гледате ли бе, 45 за още 1 минута, гледам го и сякаш природно явление следя. :shock:

44....аааа, спирам да пиша, на 43.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата