Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Сеп 2021, 16:40

arnold написа:„Ако спазваме стриктно мерките, които въвеждаме от 7 септември, които не са крайни, а са много добре подбрани, може скоро да се освободим от някои или от повечето от тях. Ако не ги спазваме обаче, може да стигнем до много по-строги мерки, включително и до пълно затваряне“, това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров по БНР

Р.S И естествено че после ще кажат че не сме били послушни.Пак готвят нещо изродите

Днеска тъкмо една лелка от Била ми мърмори защо...НЕ съм бил влезнал без маска. Понеже я возя и обяснявам как жена ми звънка и вика да влезна да купя нещо, но и рекох, че нямам макса отдавна в колата, обаче видях на един колега неговата отред и му се обадих той да купи понеже мислех, че някой ще ме върне. И тя вика, ама как ще те върне, то това отдавна мина и на никой вече не му дреме, тя си влизала така и по аптеки и навсякъде, отдавна бойкотирала маските. :mhihi: Работи на каса, по цял ден и дишат клиенти в лицето, не я бърка. Та така, има хора, които отдавна са се освободили психически и тя редовно влиза в спорове с някой съм я забелязал не относно маските, ами относно целия ковид, иронизирайки и отричайки силата на пандемията. По нейни убеждения е изкарала ковид края на 2019-та, началото на 2020-та когато едвам говореха за него и нищо от тогава насам не можа да я стресне от тая пандемия. :mhihi: Не е като да не е видяла лошото в живота си, мъжа и рано, рано си отива от някакъв рак и за нея това са смешни болести тип грип, но пък много икономически интереси.

Мнението за ваксините няма да и казвам, че няма даде хареса на много хора, а както казвам неведнъж, не желая да се всяват раздори излишно.
Всъщност по време на първите вълни (колко станаха вече бе)хората масово бяха забулени с тия чорапи и ефект имаше ли според някой реално?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 06 Сеп 2021, 17:12

Пак започнаха да пишат за този израелски препарат EХ-CD24.

90% от приетите в болница средни и тежки случаи се изписват до 5 дни.

Тествали втора фаза в Атина защото нямали достатъчно болни в Израел.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Сеп 2021, 17:20

Това не е лекарство против ковид , а препарат който се инхалира в белия дроб и намалява цитокинната буря . Това е когато имунната система прави свръх реакция и се развива при 5% от пациентите . В смисъл това лекарства нито действа на вируса нито е валидно за всички заразени с ковид .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Сеп 2021, 17:53

.. аз пък нормализирах/ рекалибрирах света около мене ксто смених ключовата фраза “Алекса” със “Йордане”…. И всичко дойде на Фокус :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Сеп 2021, 18:01

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Сеп 2021, 18:08

Top Gun Maverick написа:...

Хайдеееее пак се почна с ЕЖК-то :mhihi: Кажи къде возиш, за да се кача, да ти разкажа няколко истории от другата страна и да видим дали ще ги преразкажеш във форума? :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Сеп 2021, 18:12

BMW_POWER написа:Вчера ходих до една клиника, за да взема т.н. PATIENT CONSENT FOR COVID-19 VACCINATION. Колегата vlad0 помоли и аз изпълнявам молбата му. След нормалните въпроси за състояние и бла бла пише:

I understand the risks and benefits of receiving the vaccine.

До тук нищо страшно - разбираш, че има рискове от странични ефекти, но не подписваш, че поемаш отговорност, ако умреш :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Сеп 2021, 19:49

Разказвал съм, ама по-малко. А и все пак аз също като вас си имам теза, но поне не пускам поредни постове за да я защитавам. :mhihi:

А относно кое поемаш и кое не, я дай да видим как производителя поема, да речем както БМВ ти поема гаранция. Някъде нещо, което дори да се доближава до поемане на отговорност витае ли в облачното пространство? Или всичко е малко както при бг политиката и цялата обществена реалност - отговорните институции дефакто никога не носят отговорност. Но ако беше само за бг щяхте да го сочите с пръст, обаче понеже сега е от чистия като света вода ненапита западен свят, трябва да му се вярва. Ето това е една от долните лъжи, която се мъчат да поднасят всички пропагандиращи общественици с цел да се ваксинират спокойни хората - че някой носи отговорност. Дефакто никой не я носи, а това е голям прът в манипулацията да се ваксинират всички.
Между другото дъщеря ми на 6 и сложихме една ваксина не помня колко валентна беше и включваше някои такива страшни болести, други по-леки, но не беше от задължителните, та някои болести, които са вървяли на баткото по-тежко, тя ги кара по-леко. Казвам го да се знае, че не съм против по принцип относно ваксините, както и много други колеги, но сме против тия ковид да си ги слагаме ние(не вие)и си имаме нашите убеждения. Но не бива да се бъркат понятията против ковид ваксинация и изцяло против ваксинацията.
Последна промяна Top Gun Maverick на 06 Сеп 2021, 19:56, променена общо 2 пъти
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Сеп 2021, 19:54

vlad0 написа:
BMW_POWER написа:Вчера ходих до една клиника, за да взема т.н. PATIENT CONSENT FOR COVID-19 VACCINATION. Колегата vlad0 помоли и аз изпълнявам молбата му. След нормалните въпроси за състояние и бла бла пише:

I understand the risks and benefits of receiving the vaccine.

До тук нищо страшно - разбираш, че има рискове от странични ефекти, но не подписваш, че поемаш отговорност, ако умреш :dunno:

Подписвам, че никой не поема отговорност при странични ефекти. Сиреч, проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Сеп 2021, 20:52

Top Gun Maverick написа:Днеска тъкмо една лелка от Била ....

Дай и имената, да и издействам другото лято да е командировка в Бургас при мойта лелка, ще ти пратя снимки с двойна маска. Сериозен съм.
То е ясно, че тоя вирус по села и малки градове не вирее, и мерките не важат.
Понеже сме мноо умни, ще направим така, че имунизациите да станат задължителни и за най-малките, нещо, което аз за сега не желая.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Сеп 2021, 20:54

alx написа:.. аз пък нормализирах/ рекалибрирах света около мене ксто смених ключовата фраза “Алекса” със “Йордане”…. И всичко дойде на Фокус :ok:

Да не си получил първата доза ваксина в селската дрогерия ? Нещо объркан и неадекватен ми се виждаш :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 06 Сеп 2021, 21:47

arnold написа:„Ако спазваме стриктно мерките, които въвеждаме от 7 септември, които не са крайни, а са много добре подбрани, може скоро да се освободим от някои или от повечето от тях. Ако не ги спазваме обаче, може да стигнем до много по-строги мерки, включително и до пълно затваряне“, това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров по БНР

Р.S И естествено че после ще кажат че не сме били послушни.Пак готвят нещо изродите

Да, всеизвестен инструмент за манипулация: "Активирай чувството за вина. Прехвърляне на отговорността към манипулирания" Няма да тълкувам, то е ясно. Също се използва от жените ежедневно.
Предишния клоун използваше друг похват за манупулация - "Обяснявай нещата като на малки деца". Нещата се обяняваха на хората, все едно са в детската градина.
Резултат: Хората си казват - "Ние сме си виновни като не спазваме мерките".
Реално никой даже няма намерение да сваля мерките.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Сеп 2021, 22:02

Тя не и дреме дали и къде ще работи на лелката. :mhihi:
Ама донякъде си прав за неработещите мерки, само за маските е така и то напоследък, не и навсякъде тука. Е началото обаче много държаха и охраните навсякъде връщаха без маски. С времето обаче просто им писна и на тях. Влизам в една банка миналия ден, охраната с маска на...врата. :mhihi: Гледа ме, че аз съм без и го попитах къде е еди коя си, вика ей там и дори не ми намекна за маска. Бях се обадил предварително да питам дали да търся от някъде, понеже точно него ден установих, че съм метнал моя парцал някъде. :mhihi: Казаха ми нп, повечето влизат без маски отдавна.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Сеп 2021, 22:03

alx написа:.. аз пък нормализирах/ рекалибрирах света около мене като смених ключовата фраза “Алекса” със “Йордане”…. И всичко дойде на Фокус :ok:

И как ти отговаря тя (той)?

"В момента не мога да изпълня вашето желание! В тежък диспут със Стинката съм!"

ли?

Lenco написа:Понеже сме мноо умни, ще направим така, че имунизациите да станат задължителни и за най-малките, нещо, което аз за сега не желая.

Lenco, в момента 12-годишните могат да се боцкат без да питат родителите си. Във всяко училище има кабинет. От 2022г ще го разрешат и за над 5-годишни. Дори искат да го приемат като част от задължителните ваксинации на децата.
Последна промяна BMW_POWER на 06 Сеп 2021, 22:05, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Сеп 2021, 22:04

Те искат, ама в БГ няма да стане, понеже това вече ще доведе до гражданско неподчинение.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата