Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
arnold написа:„Ако спазваме стриктно мерките, които въвеждаме от 7 септември, които не са крайни, а са много добре подбрани, може скоро да се освободим от някои или от повечето от тях. Ако не ги спазваме обаче, може да стигнем до много по-строги мерки, включително и до пълно затваряне“, това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров по БНР
Р.S И естествено че после ще кажат че не сме били послушни.Пак готвят нещо изродите
Днеска тъкмо една лелка от Била ми мърмори защо...НЕ съм бил влезнал без маска. Понеже я возя и обяснявам как жена ми звънка и вика да влезна да купя нещо, но и рекох, че нямам макса отдавна в колата, обаче видях на един колега неговата отред и му се обадих той да купи понеже мислех, че някой ще ме върне. И тя вика, ама как ще те върне, то това отдавна мина и на никой вече не му дреме, тя си влизала така и по аптеки и навсякъде, отдавна бойкотирала маските.

Мнението за ваксините няма да и казвам, че няма даде хареса на много хора, а както казвам неведнъж, не желая да се всяват раздори излишно.
Всъщност по време на първите вълни (колко станаха вече бе)хората масово бяха забулени с тия чорапи и ефект имаше ли според някой реално?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Пак започнаха да пишат за този израелски препарат EХ-CD24.
90% от приетите в болница средни и тежки случаи се изписват до 5 дни.
Тествали втора фаза в Атина защото нямали достатъчно болни в Израел.
90% от приетите в болница средни и тежки случаи се изписват до 5 дни.
Тествали втора фаза в Атина защото нямали достатъчно болни в Израел.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това не е лекарство против ковид , а препарат който се инхалира в белия дроб и намалява цитокинната буря . Това е когато имунната система прави свръх реакция и се развива при 5% от пациентите . В смисъл това лекарства нито действа на вируса нито е валидно за всички заразени с ковид .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
.. аз пък нормализирах/ рекалибрирах света около мене ксто смених ключовата фраза “Алекса” със “Йордане”…. И всичко дойде на Фокус 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Интересно наистина
https://www.timesofisrael.com/new-israe ... -hospital/
https://www.timesofisrael.com/new-israe ... -hospital/
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Top Gun Maverick написа:...
Хайдеееее пак се почна с ЕЖК-то

BMW_POWER написа:Вчера ходих до една клиника, за да взема т.н. PATIENT CONSENT FOR COVID-19 VACCINATION. Колегата vlad0 помоли и аз изпълнявам молбата му. След нормалните въпроси за състояние и бла бла пише:
I understand the risks and benefits of receiving the vaccine.
До тук нищо страшно - разбираш, че има рискове от странични ефекти, но не подписваш, че поемаш отговорност, ако умреш

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Разказвал съм, ама по-малко. А и все пак аз също като вас си имам теза, но поне не пускам поредни постове за да я защитавам.
А относно кое поемаш и кое не, я дай да видим как производителя поема, да речем както БМВ ти поема гаранция. Някъде нещо, което дори да се доближава до поемане на отговорност витае ли в облачното пространство? Или всичко е малко както при бг политиката и цялата обществена реалност - отговорните институции дефакто никога не носят отговорност. Но ако беше само за бг щяхте да го сочите с пръст, обаче понеже сега е от чистия като света вода ненапита западен свят, трябва да му се вярва. Ето това е една от долните лъжи, която се мъчат да поднасят всички пропагандиращи общественици с цел да се ваксинират спокойни хората - че някой носи отговорност. Дефакто никой не я носи, а това е голям прът в манипулацията да се ваксинират всички.
Между другото дъщеря ми на 6 и сложихме една ваксина не помня колко валентна беше и включваше някои такива страшни болести, други по-леки, но не беше от задължителните, та някои болести, които са вървяли на баткото по-тежко, тя ги кара по-леко. Казвам го да се знае, че не съм против по принцип относно ваксините, както и много други колеги, но сме против тия ковид да си ги слагаме ние(не вие)и си имаме нашите убеждения. Но не бива да се бъркат понятията против ковид ваксинация и изцяло против ваксинацията.

А относно кое поемаш и кое не, я дай да видим как производителя поема, да речем както БМВ ти поема гаранция. Някъде нещо, което дори да се доближава до поемане на отговорност витае ли в облачното пространство? Или всичко е малко както при бг политиката и цялата обществена реалност - отговорните институции дефакто никога не носят отговорност. Но ако беше само за бг щяхте да го сочите с пръст, обаче понеже сега е от чистия като света вода ненапита западен свят, трябва да му се вярва. Ето това е една от долните лъжи, която се мъчат да поднасят всички пропагандиращи общественици с цел да се ваксинират спокойни хората - че някой носи отговорност. Дефакто никой не я носи, а това е голям прът в манипулацията да се ваксинират всички.
Между другото дъщеря ми на 6 и сложихме една ваксина не помня колко валентна беше и включваше някои такива страшни болести, други по-леки, но не беше от задължителните, та някои болести, които са вървяли на баткото по-тежко, тя ги кара по-леко. Казвам го да се знае, че не съм против по принцип относно ваксините, както и много други колеги, но сме против тия ковид да си ги слагаме ние(не вие)и си имаме нашите убеждения. Но не бива да се бъркат понятията против ковид ваксинация и изцяло против ваксинацията.
Последна промяна Top Gun Maverick на 06 Сеп 2021, 19:56, променена общо 2 пъти

vlad0 написа:BMW_POWER написа:Вчера ходих до една клиника, за да взема т.н. PATIENT CONSENT FOR COVID-19 VACCINATION. Колегата vlad0 помоли и аз изпълнявам молбата му. След нормалните въпроси за състояние и бла бла пише:
I understand the risks and benefits of receiving the vaccine.
До тук нищо страшно - разбираш, че има рискове от странични ефекти, но не подписваш, че поемаш отговорност, ако умреш
Подписвам, че никой не поема отговорност при странични ефекти. Сиреч, проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Top Gun Maverick написа:Днеска тъкмо една лелка от Била ....
Дай и имената, да и издействам другото лято да е командировка в Бургас при мойта лелка, ще ти пратя снимки с двойна маска. Сериозен съм.
То е ясно, че тоя вирус по села и малки градове не вирее, и мерките не важат.
Понеже сме мноо умни, ще направим така, че имунизациите да станат задължителни и за най-малките, нещо, което аз за сега не желая.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:.. аз пък нормализирах/ рекалибрирах света около мене ксто смених ключовата фраза “Алекса” със “Йордане”…. И всичко дойде на Фокус
Да не си получил първата доза ваксина в селската дрогерия ? Нещо объркан и неадекватен ми се виждаш

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
arnold написа:„Ако спазваме стриктно мерките, които въвеждаме от 7 септември, които не са крайни, а са много добре подбрани, може скоро да се освободим от някои или от повечето от тях. Ако не ги спазваме обаче, може да стигнем до много по-строги мерки, включително и до пълно затваряне“, това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров по БНР
Р.S И естествено че после ще кажат че не сме били послушни.Пак готвят нещо изродите
Да, всеизвестен инструмент за манипулация: "Активирай чувството за вина. Прехвърляне на отговорността към манипулирания" Няма да тълкувам, то е ясно. Също се използва от жените ежедневно.
Предишния клоун използваше друг похват за манупулация - "Обяснявай нещата като на малки деца". Нещата се обяняваха на хората, все едно са в детската градина.
Резултат: Хората си казват - "Ние сме си виновни като не спазваме мерките".
Реално никой даже няма намерение да сваля мерките.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тя не и дреме дали и къде ще работи на лелката.
Ама донякъде си прав за неработещите мерки, само за маските е така и то напоследък, не и навсякъде тука. Е началото обаче много държаха и охраните навсякъде връщаха без маски. С времето обаче просто им писна и на тях. Влизам в една банка миналия ден, охраната с маска на...врата.
Гледа ме, че аз съм без и го попитах къде е еди коя си, вика ей там и дори не ми намекна за маска. Бях се обадил предварително да питам дали да търся от някъде, понеже точно него ден установих, че съм метнал моя парцал някъде.
Казаха ми нп, повечето влизат без маски отдавна.

Ама донякъде си прав за неработещите мерки, само за маските е така и то напоследък, не и навсякъде тука. Е началото обаче много държаха и охраните навсякъде връщаха без маски. С времето обаче просто им писна и на тях. Влизам в една банка миналия ден, охраната с маска на...врата.

alx написа:.. аз пък нормализирах/ рекалибрирах света около мене като смених ключовата фраза “Алекса” със “Йордане”…. И всичко дойде на Фокус
И как ти отговаря тя (той)?
"В момента не мога да изпълня вашето желание! В тежък диспут със Стинката съм!"
ли?
Lenco написа:Понеже сме мноо умни, ще направим така, че имунизациите да станат задължителни и за най-малките, нещо, което аз за сега не желая.
Lenco, в момента 12-годишните могат да се боцкат без да питат родителите си. Във всяко училище има кабинет. От 2022г ще го разрешат и за над 5-годишни. Дори искат да го приемат като част от задължителните ваксинации на децата.
Последна промяна BMW_POWER на 06 Сеп 2021, 22:05, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Те искат, ама в БГ няма да стане, понеже това вече ще доведе до гражданско неподчинение.