Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 10 Сеп 2021, 12:07

zAcK написа: да правя по някой лев за кеф при разни движения. :mhihi: :bchug:

Винаги е добра идея да се изважда по някой реален леф за кеф... иначе по някое време почваш да се чудиш за кво го правиш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Сеп 2021, 12:16

Нещо не ме кефи как се усеща този пазар и минах all cash аз. :|
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 10 Сеп 2021, 12:23

Твърде много несигурност на къде ще поеме или?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Сеп 2021, 12:25

Обратното, всички са прекалено сигурни. Но в крайна сметка не нужно да си нон стоп в играта, напълно ОК е да не правиш и нищо през някакви периоди.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Сеп 2021, 12:44

И аз съм само с около 20% в играта, другото е в долари. Дано не се срине, че не трябва да се губят кинти, независимо колко са :mhihi: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 11 Сеп 2021, 0:34

аз съм оу ин. :driving:

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Сеп 2021, 22:42

vixx написа:аз съм оу ин. :driving:

Ша дърпа ли рязко, ама нагоре, да сложа някоя Е60-ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Сеп 2021, 7:47

Честно казано това е последния месец на ослушване според мен. Предстои някакъв ход, ама дали нагоре или надолу...в света на криптото повечето казват нагоре най-вече поради факта, че на 64 нямаше някаква истерия, която твърдо да ти каже, това беше върха на тоя цикъл. И всички говорят за нещо от поне 100 и рязко надолу след това като колкото рязко и над 100, толкова рязко надолу после. Аз самия се чудя дали да не влизам с нещо тая седмица, понеже и да падне, не ме бърка да чакам 2-3 години след това да се вдигне, а то ще се вдигне. Моят цикъл на чакане и без това е настроен за 7-8 години, като на другия бул мисля една част да обърна и като падне ...да взема още, което да го държа до следващия евентуално през 2028-ма. Та въпроса сега е да чакам ли да падне до 20-30 през беъра(в зависимост колко се е качил)или да вземам една част другата седмица и да чакам дубъл, да го махам и като падне да използвам сумата за купуване на още на ниската цена...
Я разсъждавайте малко тука и вие, не само да стискате и да гледате цирка. :mhihi:

Допълнение:
Малко смях от Жечев относно клипа на Киро Брейка, който пусна за Биткойн и който клип колегата по-назад сподели с нас да се заливаме от смях. Топ звездата почва от 42:10 някъде. :mhihi:
https://youtu.be/YDOL-ZZY_4w
Много е интересно да разбереш, че клипове свързани с инвестиции и недвижими имоти генерират повече приходи от ю туб при еднакъв брой гледания спрямо друг вид съдържание на канала. Това обяснява защо всякакви тролове правят видеа за инвестиции напоследък. :mhihi: Браво на Любо Жечев за тая информация, убеден съм, че повечето хора няма да я знаят като мен например. Логипно си задавам въпроса защо е така, ю туб получава пари от...някой ли да стимулира подобно нещо. Не вярвам да е само защото някой ще си купи акции на Гугъл. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 12 Сеп 2021, 12:11

Логично да носят много приходи от реклама :bchug:
Това е така от 15-20 години, когато едни от най-доходоносните adsense реклами бяха за финанси, форекс и т.н.
Youtube работи на същия принцип, все пак си е Google, та за каквито реклами плащат най-много, там ще има най-много приходи.
Последните 2 години инвестициите в какво ли не са супер хот, заради напечатаните трилиони и всичките движения, дето уж носят много пари :mhihi:
На едни носят, на други вземат, ама тия с комисионните доволно потриват ръце и пускат ли пускат реклами :ok:

По темата. Още си стоя и се чудя. И още не мога да се ориентирам какво ще се случва. То всъщност абсолютно никой не може :idea:
Май ще дебна за разни движения. Много бързи кинти се правят и го няма тоя стрес след това. Че който е като мен от години в тая криптошитня, вече сигурно му е омръзнало :mhihi:

P.S. Поне изкарах бързи кинти с тия полкадоти :mhihi: а при предния дроп с етера :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 12 Сеп 2021, 13:41

Правенето на трейдър според мен не е нито по-малко нервно, нито по-сигурно, нито по-доходно занимание от просто държане. :dunno:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 12 Сеп 2021, 13:50

Това се опитвам да обясня на приятел от известно време, но безуспешно. Не може всеки да е като Данчо Шорта :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 12 Сеп 2021, 15:44

b_u_b_o написа:Правенето на трейдър според мен не е нито по-малко нервно, нито по-сигурно, нито по-доходно занимание от просто държане. :dunno:

Точно с криптото вече имам достатъчно опит, та зная кое е по-изнервящо за мен. Особено като съм минал през няколко брутални дропа за дълго време. И съм държал, и съм трейдвал. Засега и от двете съм на печалба. Да, тия дето съм ги холдвал са ми докарали повече, ама 2018-та хич не ми беше яко да чакам етера да се качи отново и той да не го прави :mhihi: :mhihi: :mhihi:

С криптото, пък и не само, никога не знаеш дали няма да падне и повече да не се върне на предишни нива. Ще дам пак пример със Cisco, които бяха първата компания в света постигнала 500 милиарда капитализация. Пак по това време капитализацията на Apple беше 10 милиарда ;) Като дойде дотлайното, всички си мислеха, че акциите на Cisco пак ще се качат, ама уй! Това вече 20 години не се случва :idea:

Та същото може да стане и с криптото, и нито ти, нито който и да било може да познае дали ще стане 100 000, или 1 долар :roll:

Понякога е готино да кешираш, особено рисковите, ей така, за кеф и облекчение :mhihi: Големите го правят много често :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ето ти графиката. Продължават да са лидер в областта си и в много други, но нъц. Инвестиралите около 2000 г. са го издухали яко :dunno:

Изображение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 12 Сеп 2021, 16:06

zAcK написа:
vixx написа:аз съм оу ин. :driving:

Ша дърпа ли рязко, ама нагоре, да сложа някоя Е60-ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не знам и не се наемам да коментирам. Все пак още имам един трейд дето ми седи заключен на 56к и не мога да го отвържа :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 12 Сеп 2021, 16:08

Проблема ти е, че си купувал по върховете. Когато си пазарувал етер на 200-300$, не ти пука толкова дали ще падне от 4К на 3К. И аз съм го правил, но мисля че съм си взел поука. Но при теб от приказките ти личи, че не си и пак купуваш/ще купуваш по върховете и пак рискуваш да увиснеш и да го чакаш до 2024та.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 12 Сеп 2021, 16:17

Ако мен имаш предвид, може би създавам грешно впечатление защото просто коментирам някакви конкретни трейдове, в които очевидно съм взел грешно решение.
От както имам крипто, в момента на сегашните цени съм напред с точно 1666.67%. Аз купувам и продавам във всякакви моменти и там, в момента от 56 до 60+ са ми най-голямиея брой трейдове. Тъй като не слагам всичко на куп (обаче в едно минално мнение се изказах така, че прозвуча че го правя), този един трейд не ми е заключил всички средства и с останалото не съм спирал да си търгувам.
Този път обаче наистина обърнах почти всичко. Ако падна, ще се начуиме заедно от грешката ми :bchug:

ПП. Аз дейтрейдвам, не държа почти нищо и гледам постоянно да има движение BTC -> USDT и обратно. Т.е., не съм HODL-ър и затова и само си споделям като ми се случи нещо по-интересно. Съвет на никого не давам, освен ако много не държи да си увеличи шанса да си изгуби парите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата