Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
sub_eleven написа:Като за начало ако ми предложат да ми върнат всичките пари, които съм внесъл за осигуровки през годините - социални, здравни, дзпо, доо и данъци - корпоративни и като физическо лице... В моят случай това са доста пари. Да ми ги върнат и ще се подпиша и оправям сам. Нито им искам безплатното здравеопазване, нито пенсията. Ако до там са опряли нещата, подписвам.
Колко доста?
Сигурен ли си, че ако ти върнат всички данъци ще успееш да се оправиш сам?
Държавата не е само пенсии и бърза помощ...
Децата в частни градини/училища ли са или в държавни?
5-8 бона на година за частна градина, 10 бона на година за частно училище и се получават над 150 бона на дете докато стане на 18. Ти май имаше 2 - дали си платил повече от 300 бона данъци?
Да не говорим за здравеопазването. Сега си млад и не боледуваш, но като станеш на 60-70-80 не се знае как ще е...
Сметката за последните 20 години от живота на човек може да е няколко стотин хиляди...
И това е без куп други обществени услуги, които получаваш без да се замисляш...
Така че по-леко с плащането, да не излязат криви сметките

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
sub_eleven написа:Ganchev__ написа:Добре, а тези от вас които отказват ваксина биха ли подписали отказ от лечение и хоспитализация при евентуално разболяване? Просто питам от любопитство.
Като за начало ако ми предложат да ми върнат всичките пари, които съм внесъл за осигуровки през годините - социални, здравни, дзпо, доо и данъци - корпоративни и като физическо лице... В моят случай това са доста пари. Да ми ги върнат и ще се подпиша и оправям сам. Нито им искам безплатното здравеопазване, нито пенсията. Ако до там са опряли нещата, подписвам.
Доктор Менгеле:
"Днес ще провеждаме медицински опити. Който е съгласи, няма да ходи да работи!"
Менгеле, ако получа усложнения след т.н. "ваксина", ще получа ли обезщетение - НЕ! И аз съм ОК да спра даплащам данъци и съм ОК да си плащам медицинското облсужване. За това има застраховки.
Това, което съм платил като данъци и което тепърва ще плащам е в пъти повече от това, което платих къщата.... Тук не слагам ДДС в магазина, такси върху имоти и т.н. индиректни събирания.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Drago, я кажи как повечето пенсионери у нас струват на бюджета "няколкостотин хиляди" и откъде идват парите, че и ЮСА сигурно не може да ни издържа с такива разходи май..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Bogat-Beden написа:Drago, я кажи как повечето пенсионери у нас струват на бюджета "няколкостотин хиляди" и откъде идват парите, че и ЮСА сигурно не може да ни издържа с такива разходи май..
Нещо си много кисел напоследък и само се чудиш с кой да се заяждаш...
Обикновено не се обяснявам на форумни герои, но ти си ми помагал със съвет, та ще ти разясня.
Написах "може да струва". Слагаш ми думи в устата, никога не съм казвал "повечето".
Дядо ми почина на 60, без пенсия, без лечения.
Но има и такива с по 2-3 инфаркта, стендове, инсулти, рак, изкуствени стави, трансплантации... Има операции, които струват стотици хиляди...
Ако си от вторите и си се "подписал", че не ти трябва държава?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Смело се изказваш с глупости, после ми прехвърляш
най-нахално твоите най-отявлени форумни грехове (нарича се проекция), браво бе , тигре
Като влезеш за малко по-скъпа операция с каквито и да е консумативи, се доплаща на теория, а на практика си плащаш поне консумативите..Явно не си се сблъсквал, дано така си остане, никой нормален човек не заслужава нашата здравна система..
най-нахално твоите най-отявлени форумни грехове (нарича се проекция), браво бе , тигре

Като влезеш за малко по-скъпа операция с каквито и да е консумативи, се доплаща на теория, а на практика си плащаш поне консумативите..Явно не си се сблъсквал, дано така си остане, никой нормален човек не заслужава нашата здравна система..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Драго, как се определя "цената" на една операция? Тук за лекарски клетви няма да говорим. Колко струва литър бензин и колко го плащаш? А вносни мита, такси, акцизи и т.н. хватки, чрез които се събират пари? Можеш ли да ги изброиш всичките?
Може и стоматолозите да вкараме, защото пък те са едни кожодери...
Да допълня смъртоносната статистика в момента
Население 1 000 000
В болница 5
В интензивно 1
Мрем по улиците
(Това е според радио 98.5)
Може и стоматолозите да вкараме, защото пък те са едни кожодери...
Да допълня смъртоносната статистика в момента
Население 1 000 000
В болница 5
В интензивно 1
Мрем по улиците

(Това е според радио 98.5)
Последна промяна BMW_POWER на 10 Сеп 2021, 15:08, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vlad0 написа:sub_eleven написа:
И на него ли ще препоръчате да се ваксинира? И защо не се издава сертификат на такива хора, които очевидно притежават това, което ваксината цели, че и имат имунитет дори след година и половина?
Аз лично смятам, че всеки има глава на раменете да си решава дали да се ваксинира или не. Има достатъчно информация.
Вие, дето сте на тоя акъл, в такива ситуации (ОТНОВО ПОВТАРЯМ - НЕ КОМЕНТИРАМ за хора, които НЕ СА преболедували!), май не вниквате в основните проблеми в ситуацията... ама няма да го пиша за 77-ми път, щото четете избирателно...
Ама да питам, все пак, още веднъж - каква е ползата от ваксинирането при преболедувал с ДОКАЗАНО наличие на стабилен имунитет?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ползата е ако имаш негативни последстия от вируса се изчистват със ваксината . Аз имах едно леко задъхване при качване на стълби почти 3 месеца докато не се ваксинирах и изчезна за седмица . Самия ковид съм го карал декември за 2-3 дена на крак леко почти като лек грип . Имам приятел който го кара леко като лека настинка обаче след това почна да прави хипертонични кризи . Ходи на лекар и му изписаха за кръвното лекарства обаче не се оправи докато не се ваксинира . Познавам още един който почна да вдига 220 кръвно безпричинно след ковида макар че изобщо не го усети вируса , обаче е оформен олигофрен и дори тези лекарства за кръвното които му дадоха не ги пие .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако ми върнат и ДДС-то, акцизите, данък печалба и дивидент съм сигурен, че ще се оправя все някак сиdrago_pavlov написа:sub_eleven написа:Като за начало ако ми предложат да ми върнат всичките пари, които съм внесъл за осигуровки през годините - социални, здравни, дзпо, доо и данъци - корпоративни и като физическо лице... В моят случай това са доста пари. Да ми ги върнат и ще се подпиша и оправям сам. Нито им искам безплатното здравеопазване, нито пенсията. Ако до там са опряли нещата, подписвам.
Колко доста?
5-8 бона на година за частна градина, 10 бона на година за частно училище и се получават над 150 бона на дете докато стане на 18. Ти май имаше 2 - дали си платил повече от 300 бона данъци?
Да не говорим за здравеопазването. Сега си млад и не боледуваш, но като станеш на 60-70-80 не се знае как ще е...
Сметката за последните 20 години от живота на човек може да е няколко стотин хиляди...
И това е без куп други обществени услуги, които получаваш без да се замисляш...
Така че по-леко с плащането, да не излязат криви сметките

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
drago_pavlov написа:Колко доста?
Специално за обучението и то ни е като здравеопазването и много други неща. Направо 7-мия клас на сина ми го избутахме заедно с кандидатстването аз и жена ми на смени + двама частни учители(които взеха бая пари). Абсолютно нищо не научи при тези онлайн ташаци. Всички учители дори най-нагло прехвърлят отговорността затова на родителите.
Колкото до болниците. Майка ми беше със сериозна диагноза сравнително скоро. Това, което са й удържали цял живот за осигуровки + дори имаше здравна застраховка се оказа абсолютно напразно платено. Избор на екип, консумативи - няколко хиляди лева си плащаш и живееш. Това дето са ти удържали през годините стига само да те вкарат в статистиките. Дори медицинската сестра няма да ти обърне внимание да ти смени памперса.
Така че парите, които съм платил на хазната за услугите на държавата, бих си ги прибрал без да се замисля, след което ще си се оправям сам.
Това всичкото в контекста на това да се подпиша, че се отказвам от болнично лечение ако откажа ваксина.
Все пак ми е ясно, че нормално общество няма как да съществува по този начин.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Jordana написа:Ползата е ако имаш негативни последстия от вируса се изчистват със ваксината .
Тва па сега е нещо ново.... тия ваксини ще излезнат направо панацея... ама как точно последствията се "изчистват от ваксината"... ще чакам да го обяснят, ще е интересно.

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Jordana написа:Ползата е ако имаш негативни последстия от вируса се изчистват със ваксината
Аууууу, Джордане, аз категорично не ти вярвам, че вярваш в това! Нямам предвид какво твърдят “те”, за твоето мнение говоря

Баламосваш ни тук, че си оглупял и ти!!

ПС излезе като че да припявам на колегата горе, но просто е извадил по-бързо пистолетите.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Mollov написа:Jordana написа:Ползата е ако имаш негативни последстия от вируса се изчистват със ваксината .
Тва па сега е нещо ново.... тия ваксини ще излезнат направо панацея... ама как точно последствията се "изчистват от ваксината"... ще чакам да го обяснят, ще е интересно.
Румънец се ваксинира за трети път, защото виждал и чувал по-добре след ваксината
https://www.monitor.bg/bg/a/view/rumyne ... ata-265033
Аааааааааааааааалилуя!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Скоро очаквам да има като ония фейк гурута по телевизията и навсякъде (платени естествено)които да обясняват, че и члена им е пораснал.
Това на Джордана аз не го вярвам. Под вола теле търси ако го мисли. Сякаш не е възможно да се е възстановил напълно просто...защото е ми ало достатъчно време. На всичко отгоре психически е било възможно да си въздейства на тези дребни временни неразположения.
Това на Джордана аз не го вярвам. Под вола теле търси ако го мисли. Сякаш не е възможно да се е възстановил напълно просто...защото е ми ало достатъчно време. На всичко отгоре психически е било възможно да си въздейства на тези дребни временни неразположения.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
BMW_POWER написа:Румънец се ваксинира за трети път, защото виждал и чувал по-добре след ваксината
Да не стане новият наркотик тази ваксина?