Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Криптовалути

Мнение от b_u_b_o » 12 Сеп 2021, 16:32

Не, мнението ми беше отговор на Зак, писали сме си мненията едновременно и даже и не съм го видял твоето щото от телефона не предупреждава ако има нови мнения.

Иначе така описано и ти ги ходиш по ръба на бръснача :D Иначе всеки сам си решава как ще си "играе" с парите, просто няма как да се съглася, че трейдването е по-спокойно и по-безрисково или по-доходоносно от добрия стар ходл.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 12 Сеп 2021, 16:38

b_u_b_o написа:Не, мнението ми беше отговор на Зак, писали сме си мненията едновременно и даже и не съм го видял твоето щото от телефона не предупреждава ако има нови мнения.

Иначе така описано и ти ги ходиш по ръба на бръснача :D Иначе всеки сам си решава как ще си "играе" с парите, просто няма как да се съглася, че трейдването е по-спокойно и по-безрисково или по-доходоносно от добрия стар ходл.

Ем, нищо тогава. Важното е и аз да коменитрам :ok:
Дейтрейтването не е чак толкова неспокойно, ама наистина има някакви моменти дето прекалено често си зяпам телефона вместо да си пия бирата.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Сеп 2021, 16:58

b_u_b_o написа:Проблема ти е, че си купувал по върховете. Когато си пазарувал етер на 200-300$, не ти пука толкова дали ще падне от 4К на 3К.

Доста сериозно бъркаш :mhihi:

Пак ти казвам. Не си врачка, че да знаеш кое е по-стресиращо за мен :idea:
Но това не ти пречи да си мислиш, че си такава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 12 Сеп 2021, 18:04

zAcK написа: Да, тия дето съм ги холдвал са ми докарали повече, ама 2018-та хич не ми беше яко да чакам етера да се качи отново и той да не го прави :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тука друго казваш :dunno:

Както и да е, и преди казах твои са си парите, твои са си и нервите. Единственото което отричам е да твърдиш in general, че "го няма тоя стрес" в трейдването. Има го и е много по-голям. ;)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Сеп 2021, 21:08

Мхм, подкрепям Бубо отчасти, но мисля Зак говори за всякакви алткойни и макс Етериум. Понеже при тия неща дългосрочно човек никога не знае. Може да преживееш Булмаркет на загуба ако си купил в горните нива и дори на следващия да не си стигнеш нивата. Да речем както при Лайткойн. Върви обяснявай на някой купил по върховете през 2017-та колко е хубаво да държиш. Да не говорим, че огромна част от алткойните изчезват с времето. Ако си купил Доги и холдваш, как може даьси спокоен? :mhihi: Докато с труда, взел си преди була, качило се е, продаваш и те боли.
Но ако става дума за Биткойн, не знам кой е тоя, който го шорти и е на печалба, освен големите играчи и...Данчо шорта. :mhihi: Теоретично когато и да си взел през годините и да си холдвал, няма как да си на загуба, а с трейда определено може. Та от там май това объркване с трейдването. Ако става дума за акции е ясно, че може и десетилетие да чакаш за възстановяване и пак не е сигурно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Сеп 2021, 9:47

https://youtu.be/vHHB_vvDhJU
На колко положителен сигнал всъщност ви изглежда това?
И тука да се смеете с хапчето, той също понахрани Киро Брейка за видеото му относно Биткойн и инвестиции. :mhihi:
https://youtu.be/C5M_jCgtnSY
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Сеп 2021, 9:58

Признавам си, че не им разбирам на тия валути, ама следейки темата имам усещането, че последните няколко страници се говори само за спекулация с тях …

Не ги виждам да се налагат като разплащане, но се трейдва яко с тях, и всички са станали трейдъри и инвеститори, изглежда ми като неква модерна перачница цялото нещо :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Сеп 2021, 10:08

Да, то вече е официална валута в една държава и се говори и за други, ама ти не ги виждаш да се налагат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 13 Сеп 2021, 10:09

K_Ilkov написа:Не ги виждам да се налагат като разплащане

Е за това ти изказване си просиш да те шибат здраво покрай Ел Салвадор :lol:
Говори се повечко напоследък, понеже последните половин-една година движението нагоре-надолу и несигурността, наравно с алчността са огромни.

Иначе за Ел Салвадор, с две думи - приеха биткойн като официална валута. Тоест, имайки биткойн ще можеш в държавата да си купиш всичко, от къща до кафенце. Не е план, вече е факт. От това ''по-близко'' до народа няма, а ако човек си представи, че това е само искрата, която ще запали огъня нещата изглеждат много добре. В същото време някоя от големите държави може да покаже един много сериозен червен картон на жителите си, дръзнали да помиришат нещо свързано с крипто. Не на практика де, новините по въпроса са достатъчни да сринат или забавят нещата с няколко години.

Към Маверик - вкарай нещо, за да си допуснеш грешките овреме. Всеки минава през разни грешки от които сам си се учи. Хубаво е да си ''минеш пътя'' с малкото пари в началото и то при динамичен пазар.
Да не ти звуча като авторитет, и аз още не съм си извървял пътя.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 13 Сеп 2021, 10:35

TNT написа:Да, то вече е официална валута в една държава и се говори и за други, ама ти не ги виждаш да се налагат :mhihi:
Как ще ги вижда като не е отделил и 1 час да се запознае за какво говори. Така са поне 95% от хората...ама тва не им пречи да си изразяват мнението по въпроса :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 13 Сеп 2021, 10:54

Е, стига де, човекът си казва още в началото на поста, че не ги разбира нещата.
Очевидно не търси спор или конфронтация с някой, казва си неговото си, а след т'ва казване и резултатът от него има голям шанс да е малко по-осведомен от вчер. Ако види реално приложение може да му се запали интереса към тия неща, което в по-мащабен план води до по-бърза адопция и т.н. и т.н.
Не е гот да иронизираш хората по тоя начин само 'щото още не им е дошло до главата нещо, за което ти се интересуваш по няколко часа всеки ден последните Х месеца, примерно. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Сеп 2021, 10:56

Отвори първата страница. 4 години минаха :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 13 Сеп 2021, 11:12

Еее, аз бях в отрицание над 10 години :lol:
И сега нямам абсолютен конвикшън, ама си играем там, да има още някакво хоби :lol:
Не съдете строго ;)
Последна промяна grkv на 13 Сеп 2021, 11:13, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 13 Сеп 2021, 11:13

Гледам биткойна от 86 на 73к лв е паднал.
Дали ще пада още ,как мислите ?
Има ли някой, който копае биткойни ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730 печка

Мнение от KostovG » 13 Сеп 2021, 12:03

Top Gun Maverick написа:Мхм, подкрепям Бубо отчасти, но мисля Зак говори за всякакви алткойни и макс Етериум. Понеже при тия неща дългосрочно човек никога не знае. Може да преживееш Булмаркет на загуба ако си купил в горните нива и дори на следващия да не си стигнеш нивата. Да речем както при Лайткойн. Върви обяснявай на някой купил по върховете през 2017-та колко е хубаво да държиш. Да не говорим, че огромна част от алткойните изчезват с времето. Ако си купил Доги и холдваш, как може даьси спокоен? :mhihi: Докато с труда, взел си преди була, качило се е, продаваш и те боли.
Но ако става дума за Биткойн, не знам кой е тоя, който го шорти и е на печалба, освен големите играчи и...Данчо шорта. :mhihi: Теоретично когато и да си взел през годините и да си холдвал, няма как да си на загуба, а с трейда определено може. Та от там май това объркване с трейдването. Ако става дума за акции е ясно, че може и десетилетие да чакаш за възстановяване и пак не е сигурно.

Че кога си чул някой да шортва за дълъг период от време ?
Идеята е, че вместо да седиш и да се надяваш да се вдигне цената месеци/години можеш да завъртиш приличен лев само от движенията и дори не изисква кой знае какви знания.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата