Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 1:45

Ganchev__ написа:Мантра е, че ваксините не са тествани

Тествани са и продължават да ги тестват. Първи шот, втори шот, трети, после четвърти... Само дето никой не вади резултатите.

Апропо, тези дето много знаят. На коя поредна ваксина ще спре тази цигания?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 16 Сеп 2021, 3:21

Повече чети, по-малко пиши и ще разбереш.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 3:28

Ganchev__ написа:Повече чети, по-малко пиши и ще разбереш.

Явно не знаеш :dunno: Апропо, какво стана с оная чума по животните, дето била заразна за хората, та изтрепаха хайванчетата на хората бадява?

https://trafficnews.bg/bulgaria/strashn ... di-109960/

И още един фейк :ok:

Възможно ли е употребата на препарата Ремдесивир да е…една от причините за високата смъртност „от ковид“ в болниците? Хиляди лекари по света отговарят положително на този въпрос. Данните от експерименталното прилагане на този фармацевтичен продукт за третиране на ебола и свидетелства на медици от „първа линия“ потвърждават думите им.

В своя разговор Светлан Бонев и Иван Стаменов опитват да предложат синтезирана информация по тази тема. Нужни са и някои уточнения към записа:

1) когато казваме, че Ремдесивир е „одобрен от FDA“, трябва да се разбира, че е „одобрен за спешна употреба“ (ЕUA), както и съществуващите ковид „ваксини“, а не става дума за финално одобрение – препаратът продължава да е експериментален;

2) когато Ремдесивир блокира бъбреците и белите дробове започнат да се пълнят с вода, това често погрешно се диагностицира като „пневмония“ и се предприема грешно лечение, водещо до сериозни усложнения за пациента или неговата смърт.

За Министерството на здравеопазването са предвидени средства в размер до 224,035,600 лв. за закупуване на допълнителни количества ваксини срещу COVID-19, за подкрепа на работещите на първа линия в борбата с пандемията, както и за осигуряване на лекарствени продукти за лечение на COVID-19. За закупуване на Ремдесивир се отпускат допълнителни 16,6 млн. лева.

(Държавата от години „не разполага“ с 3 милиона годишно за бабите и дядовците, които не могат да си позволят например медикаменти за глаукома, така че да не ослепяват, но веднага намери над 16 милиона за медикамент, с който да ги убива. На това те му казват „загриженост за възрастните“ и обвиняват противниците на „мерките“ в егоизъм.)

• Д-р Брайън Ардис: Болничните протоколи убиват хората, като прилагат Ремдесивир, причиняващ бъбречна недостатъчност. (Видеото включва и научната документация по темата.)

• Д-р Райън Коул: Ремдесивир не трябва да се дава, когато пациентът е стигнал до болнично лечение, но лекарите го правят, защото получават пари за това. (от 11:27 мин. нататък)

• Д-р Джейн Руби говори за смъртоносния Ремдесивир и как болниците убиват пациенти за пари

• Свидетелства на медицински сестри, работещи в ковид отделения, които изобличават болничните престъпления и грешното лечение с Ремдесивир и други препарати „по протокола“. Вижте тук, тук и тук. (Сестрите са категорични, че директорите на болниците упражняват натиск върху служителите си да не лекуват неваксинирани пациенти, както и че „новата вълна на ковид“ представлява бум от странични ефекти на ваксинираните.)

• (Само)убийството като ширещ се метод за „лечение“ на koвид – наша статия от април тази година за озадачаващата практика на „лекувани“ от ковид да скачат от високите етажи на болниците.

https://www.otizvora.com/2021/09/14038/ ... gh49vvfRxg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 16 Сеп 2021, 4:12

Отговорих ти още преди 5-6 страници.За жалост четенето с разбиране не ти се отдава и само лееш тъпотии.

Отизвора.ком
Сериозно ли ???

С два клика в интернет излиза,че цитираният д-р Ардис има диплома по хиропрактика :mhihi: Заедно с него ли лекувате ковид болни?
Другия смешник Руби е завършил ПСИХОЛОГИЯ.Отново няма диплома по медицина.Пее за графенов оксид :clap:
Третият смешник се оказва известен антиваксър, лекар, занимава се с кожни болести.Дрънка врели некипели, ето набързо във фактчек: https://www.factcheck.org/2021/08/video ... -vaccines/

Как се отразява точно в заплащането на лекаря това дали ти вливат ремдесивир или глюкоза ?

Качвам мнения на хора, които от първа ръка работят с ковид болни и ги обгрижват.
Ти цитираш от извора.ком и си мислиш,че разбираш повече от тях.
Иди доброволец за една седмица в някое отделение щом си толкова можещ и знаеш.После пиши кое и как.
Всяко едно твое мнение в тази тема е абсолютен brain fart.
Просто не си адекватен.С теб не може да се води дискусия, наистина не знаеш къде се намираш и за какво става въпрос.Заради такива като теб сме на тоя хал и никога няма да се оправим.Спри да се правиш на компетентен в области, които са чужди за теб.Оборвам всяко твое мнение, пълно с неистини и дезинформация, но ти не спираш и за миг.Засрами се!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 5:10

Ganchev__ написа:Отговорих ти ...

Аз написах, че е фейк. Къде отговори за чумата в Странджа? Преди колко страници? Доказано заболяване ...

"Кой какво е завършил?" - стига бе! Кой какви ги върши!!! Как ти звучи визитка:

"Завършил медицина и антропология в Университетите в Мюнхен, Виена и Бон" - солидно и респектиращо, не е ли така? Защитил и Докторска дисертация. (едно е да ли лекар, друго е да си Доктор, не забравяйте) Ти би ли се доверил на такъв човек с такива сериозни познания и би ли цитирал негови изследвания в областта на медицината? Говоря за Менгеле :dunno:

Или друг известен микробиолог. Тамън сме на темата. Изучавал медицина в Императорския университет в Киото у провел специализация в ред западни страни. Това е небезизвестния Сиро Исии.

Или трети известен Доктор. Завършил Медицина в Токийския Имперски Университет. Доктор по медицина в изследването на инфекциозни болести. Защитил дисертация по темата и посещавал Европа и САЩ, за да споделя опит и да прави изследвания. CV да ти падне шапката. Но не и ти да му паднеш в ръцете - Масадзи Китано

Истината не излиза от дипломата. Истината не се лее от БТВ и НОВА. Важното е, да се насажда страх и да се държат хората в ужас и подчинение. Започват тестове с имунизации на 3-5 годишни деца. Който иска, да си дава неговите.
Аз отглеждам деца, не морски свинчета!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 16 Сеп 2021, 5:24

Да, това е лошото - човек на години си, но бръщолевиш глупости.Отглеждай, пожелавам ти да успееш да ги отгледаш и изучиш.Научи ги да мислят критично и един ден ще ти се смеят,че отричаш науката.
Слагай престилката и ходи да лекуваш, разбирачо.И без диплома ли става? А отговорност кой ще носи? Ако се случи нещо с твоето дете пак ли ще си толкова нахъсан? Или ще бъде виновен ремдесивира? Точно при 3-5 годишните деца има най-висока смъртност от ковид в сравнение с останалите деца.
Иди доброволец, иди да видиш как е от първо лице.
Отдавна не ми е смешно, тъжно ми е че има хора като теб.
Всичко можем, всичко знаем и се бием в гърдите.
Като обясниш на лекарите за измамата ковид,иди обясни после и на близките на починалите.Иди им кажи,че е просто грипче.После ще си свободен да научиш инженерите, авиаторите, космонавтите и ядрените физици как да си вършат работата.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 5:44

Ganchev__ написа:....

Мда! Всички сме тъпаци и долно качество мат'рял. Я ме подсети, какъв процент от лекарите в страната са ваксинирани. 95-98%? Или лекарите в Гърция са прости и те, та не искат да се "ваксинират"? Немските лекари и те не горят от желание за ваксини... И те ли са прости?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 16 Сеп 2021, 5:57

И това вече го обсъдихме в темата.Някои са преболедували.Други са като теб - не са чели и не четат където трябва.Мога и да ти обясня защо става така, ама няма да вденеш.Няма да се хабя.
Върни няколко страници назад и ще видиш процента.
Не ми отговори дали би поел отговорност за чужди живот и? А за тези на твоите близки?
Не ми отговори какво би направил с твоите деца, ако не ги ваксинираш и нещата се усложнят? Би ли отказал лечение, щом отказваш ваксината?
Не ми отговори защо не се погрижиш за хората, щом си толкова можещ? Отиди доброволец и им обясни на тия по леглата,че те могат да дишат и всъщност само им се струва, че са зле.Кажи им, че сатурацията им пада в резултат на психозата и всяването на страх.Че целта е да бъдат контролирани и всичко е измама.Да стават и да излизат от ковид отделенията.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 6:32

Ganchev__ написа:И това вече го обсъдихме в темата.Някои са преболедували.Други са като теб - не са чели и не четат където трябва.Мога и да ти обясня защо става така, ама няма да вденеш.Няма да се хабя.
Върни няколко страници назад и ще видиш процента.
Не ми отговори дали би поел отговорност за чужди живот и? А за тези на твоите близки?
Не ми отговори какво би направил с твоите деца, ако не ги ваксинираш и нещата се усложнят? Би ли отказал лечение, щом отказваш ваксината?
Не ми отговори защо не се погрижиш за хората, щом си толкова можещ? Отиди доброволец и им обясни на тия по леглата,че те могат да дишат и всъщност само им се струва, че са зле.Кажи им, че сатурацията им пада в резултат на психозата и всяването на страх.Че целта е да бъдат контролирани и всичко е измама.Да стават и да излизат от ковид отделенията.

Чакай, чакай, лекарите не са чели, а трябва да ме лекуват :shock: :shock: :shock: Определено ще трябва доста да се изхабиш, за да успееш да ми го обясниш. И много вероятно, няма да "вдена". Както не мога да вдена, че кашлицата е нещо нормално и отшумява отсамосебе си. Дори когато не можех да легна по гръб, защото моментално ме избиваше и не можех да дишам. И това беше нормално близо месец и накрая лекара ме допусна до себе си и вика "Ха, изкарал си пневмония на крак".

Иезуитските ти предложения може да ги допълниш с:
- Задължителна химиотерапия за всички. Който откаже, при заболяване да не се лекува!
- Отказ от лекуване на професионални спортисти. Те много добре знаят, какви рискове поемат
- пушачи, наркомани, употребяващи алкохол и т.н. да забравят как изглежда болница отвътре.
- IT - тата, о милите, забрана за посещаване на очен лекар. Кой ги кара да си вадят очите по екраните??? (тук ще включим и геймърчета и т.н.)
- всеки, който работи седнал се лишава от лекуване на хемороиди
- венерически??? Който прави секс и хване нещо, никакво лекуване. Лъскай бастуня - безопасно е!
- фрактури? Кой е получил фрактура, лежейки на дивана?
- пострадали при автомобилни катастрофи. Тия пък защо да хабим пари? Знае се, че това е най-рисковия транспорт. Да пътуват със самолет, по-безопасно е.
- гастрити, язви, хайде сега, не се храниш здравословно - няма лечение!!!
- професионални заболявания, травми, просто да забравят. Прочетени са им инструкции по безопасност на труда.
...
И какво излиза, то прости се оказах(ме)а всички. Откъде на къде ще ги лекуват? Друг е въпроса, как го правят, да не го зачекваме?

Аз поемам отговорност за моето здраве и здравето на моето семейство. Никой не поема отговорност за моето здраве, при евентуални усложнения след т.н. "ваксинация". Ако получа усложнения и не мога да ходя на работа, проблемът си е само мой. Ако сме и двамата с жена ми, отиваме на улицата. С помощите не мога да си платя само сметките. Усещаш ли, че нещо куца???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 16 Сеп 2021, 7:31

Звънях преди малко на моя зъболекар. Др Patrick Aouizetate, за тези, които все търсят някой да не ги лъже, името му ще излезе при търсачка! С въпросния доктор сме приятели от бая време и от първо лице казвам, прясно ваксиниран и много, много зле!
Последната ми вечер в България бе белязана с разказ на местни от махала Станевска в Смолян и още
Една към Мугла. Три жени и двама мъжа, починали веднага след ваксинации. Буквално дни.
Поспри се, Ганчев.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Сеп 2021, 8:28

Писал съм го и преди , лекитата са затворена секта просто забравете да твърдите че е възможно да използват грешни медикаменти да лекуват неправилно или да допускат грешки изобщо . Няма да получите съчуствие от нито един лекар по тези въпроси . Бъркате му директно в здравето с подобни опити да се месите , нещо повече - такива неща са неприемливи и между лекари . С други думи лекаря е със статус на недосегаем шаман .
Какво смятате че им правят в тия прословути ковид отделения че постоянно се плашим тука ? Сменяне на памперси и изливане на подлоги , ако случайно не уринират в шишета и кофа както тия в търновското ковид отделение . Нещо по различно от другите инфекциозни отделения ? Аааа..ясно , за визитацията се слагат скафандри .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Сеп 2021, 9:27

BMW_POWER написа:Има един процес, наречен "МИСЛЕНЕ". Много далечен и безкрайно смъртоносен за теб. Пази се, за да не те засегне. Между другото, иди и изкарай един курс по статистика. Опитай се да разбереш, кой и откъде изкарва тези цифри.

Изкарал съм :wave: И в темата няколко пъти попитах за общата смъртност, ама тишина. За мен тази е по-трудно манипулируемата статистика. Щото ако си бил болен... нищо не става. Ама като си умрял е малко по-различно. Спират едни движения на пари под формата на заплати/пенсии/данъци/осигуровки, започват процедури по наследства и т.н. Интересно ми е как даже бай Ганьо в чужбина все гледа българската статистика, че най-много му изнася. Аз първо гледам чуждата и тогава нашата. Щото ние реално сигурно сме 5,5 милиона. Той колегата ти написа:
Ganchev__ написа:Повече чети, по-малко пиши и ще разбереш.

П.П. Стийнката беше писал, че на 6 милиарда поставени дози пак щял да се включва, вече са 5,8. Гответе се за графики :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Сеп 2021, 10:12

Знаеш ли Джордане, защо подхождам с негативизък и недоверие към лекарите, освен нещата, които съм чувал от приятел лекар, приятел от детството с който десетилетия всеки ден бяхме заедно да подчертая, също и от други лекари? Остави, че знам от вътрешни лица как в Стара Загора завеждащ онкото отделение правеше фиктивни операции за да източва касата. Примерно обясняват ти БОКЛУЦИТЕ колко много болен си, но има огромен шанс да ти мине с операция, а иначе ще си отидеш, ти естествено лягаш под ножа и те приспиват. От там просто те режат и те зашиват БЕЗ да правят нищо друго вътре в теб понеже си здрав. :ranting: Смятай какъв стрес е за човек да му кажат, че ще го оперират от подобно нещо. Жена ми преди време за едно малко израстъче на главата колкото мини брадавица един лекар го обяви за злокачествено образувание и живя две седмици с диагноза рак в които няма да описвам как сме се чувствали преди да направим истински изследвания и да чуем другите лекари как се смеят на диагнозата на колегата си. :banghead:
И преди пак някой да ми каже казал, рекал и т.н. ще ви разкажа една ИСИНСКА история, която не завърши както много други на една моя много, много, много, много, ама много близка приятелка. Преди повече от десет години води майка си в Казанлък на лекар за рак на гърдата имаха съмнения. Лекарят е жена. По една случайност е жена на същия въпросен лекар завеждащ онкото в Стара Загора. Правят и снимка и виждат някакви образувания. Тя казва, че майката на моята приятелка е за спешна операция. Праща ги при мъжа си, въпросния завеждащ отделението. Преглежда ги лекар там от екипа му и казва веднага по спешност трябва да се оперира, по малката клинична пътека. Моята приятелка е нахална и е влезнала при лекаря докато преглежда. Всяко е общопрактикуващ лекар, баба и тогава беше старша сестра на цялата болница в Казанлък, един вид знае къде и какво се случва, но има доверие на въпросната лекарка от Казанлък, която ги праща при мъжа си, понеже се познават със свяко и дори и един вид са с връзки даже. Така излиза. Тя като чува тая диагноза и за спешната операция почва да върти телефони. След всичките проведени разговори, СЛУЧАЙНО попада на телефона на една сестра от същата болница в Стара Загора, която като чува това за спешната операция и т.н. и казва ако може веднага да изведе майка си от там и да не и дава да я оперират в никакъв случай. Обяснява набързо цялата схема как хора с някакви симптоми и дори напълно здрави хора ги карат да легнат под ножа, правят им разрез и ги зашиват, като просто източват здравната каса. Някой ще каже, да, изроди, ама аз ще кажа, не, пълни изроди, понеже после някои от хората нали се сещате, че ги пращат и на химиотерапии? :ranting:
Та как се развива историята. Моята приятелка хваща майка си и я замъква в София в някаква частна клиника на някакъв, който тогава се водел от светилата по този вид болести. Той прави изследванията и заявява, че тази жена категорично не е за операция и че далеч не е това, което и описват. Вижда някакви кисти по гърдата, които казва, че ги е виждал и на 20 годишни момичета. За него това се е получило от приемането на едни медикаменти, пак неправилно лечение от някой си лекар в миналото, като тази жена е приемала тия медикаменти от момента раждането на дъщеря си до този момент, тоест е било около 27-28 години. В резултат тя напълнява и се появяват тия кисти. Спират тези хапчета тогава и всичко се оправя като с магическа пръчка.
Айде сега се замислете колко случаи има на хора, които отказват лечение и да речем след време се оправят като лекарите викат о, чудо. Ами как няма да е чудо като не се знае колко от тия незнайно как оправили се изобщо са били болни. Понеже кажат ли ти, че няма спасение обикновено така става. Моят приятел, който вече е доста добър сърдечен хирург в София ми е казвал, че първо в държавните болници лекари няма или ако има са прекалено малко, второ попаднеш ли в болница за нещо сериозно обикновено не чакай нищо добро. Бях го питал преди време за случая на мой много добър приятел с баща му. Поставиха му диагноза рак и му казаха, че ще е добре да се оперира за да си удължи живота. Описах му точната диагноза тогава (вече не помня всичко с точности)и той сърдечен хирург, извън неговата област, но понеже не можеше да ми откаже мнение каза. Ако е така както ми казваш, според мен няма смисъл да се оперира, има вероятност и то огромна след операцията човека да не помни кои са роднините му(от главата нещо трябваше да режат)или за много кратък период от дни буквално да започне да забравя, ще го тъпчат с лекарства и химиотерапии като в резултат нищо няма да се промени към по-добро. Каза ако се оправи ще е по причини, които лекарите казваме чудо, но според мен го оставете да си изживее дните в съзнание и спокойно. Попитах го защо тогава лекаря в Сливен съветва да се оперира човека като дори имаше риск изобщо да не преживее операцията. Ами вика как защо, защото...е лекар. Всеки лекар иска да оперира и ако може ще оперира. Това е масово вика. И ми каза да запомня от него, лекари извън София няма, лекари в София почти не останаха, който беше кадърен си замина извън бг и просто много малко останаха тука за каузата. Имаше предвид, които наистина разбират от работата си. Лично той съм го питал защо остана, ами не отиде в САЩ, само ходи на разни обучения там и после по Турция да учи джагалите как да оперират.
Ами един от малкото, които остана защото парите не са му на първо място. От малък изяде учебниците и завърши в София с отличие. Та какво стана с бащата на моя приятел, ами оперираха го. Спря да го боли главата защото е спаднало налягането в мозъка. Съвзе се за два месеца и искаше работа да почвал даже. Нямаше 60 години. Изведнъж рязко се влоши всичко и си отиде за дни.
Та какво казва моят приятел хирурга, живейте си живота без стрес и да не ви пука от нищо. Стресът спокойни може да те разболее от каквото се сетиш. Гледайте да не попадате в болница. Относно короната, меко казано му е смешна.
Много мразя наглото отношение в болниците на персонала. Жена ми влиза с малката, която получава тежка алергична реакция. Тъпите сестри и вливат нещо в системата, жена ми пита какво е, не и казват и мълчат. Всичките. Съгласил си се да влезе и да я лекуват, толкова. Идва лекар сутрин на визитация, минава като в казарма, пише нещо я той, я сестра и излизат. Питаш, мълчат. Жена ми настоява с дни, накрая успя да изкопчи какво и вливат. После на излизане ти дават вече всичко да видиш, а дали е така, кой да ти каже...
Великите лекари, които не могат да си обяснят защо дъщеря ми алергични реакции към някакви лекарства, ни светилата в Александровска, ни никъде и в началото да много напрени и професори, доценти, мъже, жени, а после спират да си вдигат телефоните и ти отговарят на мейла след седмици. Поне пратихме някакви изследвания до Германия и да изключим някакви болести, да не говорим, че на мен ми бе ясно, че ги няма щото били наследствени, аз знам, че нямам болни в миналото от някакви тъпотии, но айде платихме и това. Сега като не ходи по болници и не пие уникалните лекарства, нито прави реакции, нито се разболява тежко.
Та да вярвам на някой лекар...много трудна работа. Имам там няколко, които първо са ми други, после са лекари, но за щастие не са ми трябвало техните услуги. Поне за мен ние никога не съм бил подведен и е излизало дори, че разбират повече от други лекари, като дори не са в една област.
Та лекар като ви каже, че ТРЯБА да се ваксинирате.... сори, ама дори съфорумец с добри намерения да е, няма как да стане. И не, случаите описани от мен, не да прецедент, а масова практика и повечето лекари не са хора, гледат на нас като на банкомати. Като почнеш от обикновеното джипи, та да идеш в държавна болница, която вече не е държавна, ама работи със здравната каса. За да получиш нещо там, трябва да плащаш рушвети, все едно си в частна и то компетентни трудно ще ти се случат в смяната като те приемат.
На една позната сестра и я объркаха при раждането като не извадили там всичко каквото трябва и си отиде дни след това докато разберат какво става. После не успяха да изкарат лекаря виновен, макар помине да го знаят всички кой е и че дори пиян ходи на работа понякога.
Една моя друга позната пък след операция забравиха марля ли гъба ли беше вътре в нея, получи сраствания докато разберат какво става на рентгена, след дни с температури и гадости, накарая 3 операции отгоре за да я оправят, едвам не умря. Тръгна да съди лекаря, оказа се, че адвоката, който хвана от Стара Загора някак си лекаря се свързал с него и успял да го подкупи и делото тъкмо отиваше на никъде, но тя се усети и хвана друг от Пловдив, та сега лекаря вече е почти осъден, на финалната права. И не само лекаря, ами и сестра от екипа специалисти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 16 Сеп 2021, 11:43

Продължаваме с измислиците и твърденията чути от съседката.Радио Канада - пореден брейнфарт.Казах, че няма да се хабя да ти обяснявам, ти не можеш да четеш.Чери пикинга също не ти се получава.Имах предвид, какво са чели за ваксините.
Напротив, поемат отговорност.Ти не можеш обаче.НЕ МОЖЕШ и конкретно да ми отговориш на който и да е въпрос.

Jordana, подобно омаловажаване на труда е дебилно.Сменяли подлоги със скафандри...А чакай - ти имаш опит в медицината :lol: Пак един приятел така ти каза ли? Щото аз качих интервюта и клипове с лекари дето обясняват какво правят вътре.Явно ти си бил вътре и знаеш? Или разбра от бТВ? Или пак лъжат за пари.
Иначе всеки прави грешки, безгрешни няма.Но не си ти човека, който определя дали едно лечение е правилно или не.

При другия 5 човека починали веднага след ваксинация, ама само той знае в село :yes: Моля дефинирай "прясно ваксиниран". После помисли пак, защо зъболекаря може наистина да е зле.След боцването веднага ли ставаш безсмъртен?

Абе вие как съществувате изобщо се чудя? Всъщност знам.

Топ гън, всяко стадо си има мърша.
Във София голям процент от такситата са неприятни цигани например.Това трябва ли да ме кара да обобщавам?
Трябва ли да наричам някого боклук, както ти???

"На една позната сестра и" :idea:
Хубаво е такива твърдения да са подкрепени с факти.За всеки преглед или манипулация се издава документ, с който после можете да си търсите правата.Това че щели да те "резнат" и после зашият наистина ли го вярваш? Подобни твърдения хвърлени във въздуха не са сериозни.

Нищо от горните мнения не е подкрепено със доказателства? Пробвайте да пишете проверени неща.А, чакай - тогава трябва да не пускате мнения.
От 100 кладенеца вода вадите, препускате от тема в тема и пак не минава номера.Само се излагате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Сеп 2021, 12:15

Явно ти си бил вътре и знаеш?

Абе такова нещо не съм твърдял , ама те тия дето дават интервюта също гледаха ковида като отровени с гъби . До преди няколко месеца само , сега станаха големи специалисти . Ако вляза в такова отделение мога да изписвам хапчета и да нареждам на старшата кое как после да викам не можа да се прескочи трапа завалийката . Със същия успех че и по голям от всеки голобрад стажант в ковид отделение :mhihi:
Последна промяна Jordana на 16 Сеп 2021, 12:28, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата