Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Със 70%-та не трябваше ли по техни думи да са забравили за тоя вирус? Нали навсякъде така се тръбеше, че това ще е победата и край с всичко...
Официален ли е този процент?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:Официален ли е този процент?
Естествено, че не. Към днешна дата 55% с две и 64% с една. 11 щата с над 60% с две дози, нито един щат с над 70%.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Top Gun Maverick написа:Със 70%-та не трябваше ли по техни думи да са забравили за тоя вирус? Нали навсякъде така се тръбеше, че това ще е победата и край с всичко...
Така се говореше, а се оказа и че със 100% ваксинирани не можеш да го спреш, защото чудото стана - ваксинираните го разнасят.
Ще спре при 70% преболедували го, колкото и да лъжат, че имунитетът е само за 6 месеца и ваксината разбираш ли правила по-добър такъв.
Бях писал някога - хората бяха забравили, че са смъртни и сега се сетиха покрай коронавируса. И се почна едно паникьосване... И на мен не ми е гот, че ще мра някой ден от нещо, но това е положението.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Допуска се малка неточност в интерпретиране на данните , във всички тия държави сочени за пример при 70% ваксинирани реално рисковите групи -над 60г , хроничните и имуносупресираните са 100% ваксинирани . Тъй като популацията не може да бъде на 100% ваксинирана поради много причини , 70-80%е тавана очевидно . На практика какво се получава при тези сочени за №1 ....вируса си циркулира без проблеми и изобщо не му пука за ваксините . Дори нещо повече , става все по агресивен със всеки нов вариант . Във тая текущата ситуация ковид няма да изчезне никога , просто няма какво да го накара да изчезне . Да , ваксинираните по малко влизат в болница . Да , ваксинирани по малко умират от вируса но какво от това при положение че заразяването и разпространението е същото ?
Това което правим в момента е чакаме вируса да изчезне сам .
Това което правим в момента е чакаме вируса да изчезне сам .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
zAcK написа:Не зная поради каква причина, дали от Ковид, или от нещо друго, но населението на България пак намалява с ускорени темпове![]()
И това е статистика за половин месец назад![]()
Аз това го питам от месеци, ама въпроса се прескача. Някъде в сайта имаше и Excel таблица с данни от 2010-та насам по градове. Не показва нещо различно. От началото на пандемията смъртността скача много, далече от статистически грешки и случайности.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе какво се фиксирате към трупове , гледайте раждаемоста къде отива 59 000 деца за 2020г . Рекорда изобщо в историята 180 000 деца през 1950г при същото население приблизително ....Не можете да спрете хората да умират но можете да им създадете условия да правят повече деца , това е решението на демографския проблем не обгрижване на 90 годишни старци .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- max-
- Потребител
-
- Кара: e46 318i
В Италия (само, засега, очаквайте скоро и в други) ще се ходи на работа само срещу COVID сертификати:
https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/09/17 ... _NaiNovoto
Защо си мисля, че това противоречи на основни, конституционни човешки права - право на труд и свободно придвижване.
Защо си мисля, че това противоречи на основни, конституционни човешки права - право на труд и свободно придвижване.
Ако изключим ползата/вредата от ваксините, бих казал още много пари трябва да се направят от тях. А държавите в които са фирмите производители нямат нищо против от това.
Аз се чудя какво чакаме та не завеждаме дела за отнемане на човешки права.
То бива да обичаш да ти го слагат, ама чак толкова...
То бива да обичаш да ти го слагат, ама чак толкова...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
max- написа:В Италия (само, засега, очаквайте скоро и в други) ще се ходи на работа само срещу COVID сертификати:
Ми ние сме късметлии в случая, че нямаме правителство и няма кой да поеме такава отговорност. Ама иначе и тук със сигурност вече да са вкарали няква форма на масово задължителна ваксинация.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Това е за" Ваше Добро" https://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE% ... 0%BA%D0%BE
Някой да не си помисли нещо друго
И след година,две като стане каквото ще става,оФцете ще заблеят някак жално,но тогава ще късно
Някой да не си помисли нещо друго
И след година,две като стане каквото ще става,оФцете ще заблеят някак жално,но тогава ще късно
sub_eleven написа:Ще спре при 70% преболедували го, колкото и да лъжат, че имунитетът е само за 6 месеца и ваксината разбираш ли правила по-добър такъв.
Мхм, мхм .... такива невярващи като Топгъна ще изкара всички щамове докато се развие тоя имунитет

- ognian2002
- кандидат ентусиаст
-
Преди два дни прекосих Словения на път за Англия и спрях да заредя гориво, никакви ковид сертификати не са ми искали,всичко е нормално,все едно няма пандемия, с изключение на маските в затворени пространства .
От България тръгнах с един антигенен и един пср-тест, които никой не ми поиска никъде по границите чак до Кале на ферибота, там след малък скандал все пак ми наложиха 1 седмица карантина и 3 пср- теста на 2-ри, 5-ти и 8- ми ден.
Пълни олигофрени са англичаните.
За случаи на странични ефекти от ковид ваксините до сега само бях чувал или чел, но като се прибрах в отпуска сега в България разбрах, че мой комшия в блока на 2-рия етаж , на 67 години е починал от инсулт в болницата.Говорих с жена му, влязъл е със силно главоболие и загуба на равновесие, докторите му откриват ковид,обаче и се хващат вируса да лекуват, игнорирайки главоболието. На другата сутрин получава тежък инсулт, докторите крият това до вечерта, като казват на жена му и дъщеря му ,че е добре , но е изморен и спи. Вечерта спира и сърцето му, тогава съобщават на близките му лошата новина. Димитър се казва, Бог да го прости, двойно ваксиниран преди месеци с Астрата. Който твърди ,че ползите надвишават риска при ковид ваксините,да иде да го каже на жена му , аз ще му дам адреса на лични.
От България тръгнах с един антигенен и един пср-тест, които никой не ми поиска никъде по границите чак до Кале на ферибота, там след малък скандал все пак ми наложиха 1 седмица карантина и 3 пср- теста на 2-ри, 5-ти и 8- ми ден.

За случаи на странични ефекти от ковид ваксините до сега само бях чувал или чел, но като се прибрах в отпуска сега в България разбрах, че мой комшия в блока на 2-рия етаж , на 67 години е починал от инсулт в болницата.Говорих с жена му, влязъл е със силно главоболие и загуба на равновесие, докторите му откриват ковид,обаче и се хващат вируса да лекуват, игнорирайки главоболието. На другата сутрин получава тежък инсулт, докторите крият това до вечерта, като казват на жена му и дъщеря му ,че е добре , но е изморен и спи. Вечерта спира и сърцето му, тогава съобщават на близките му лошата новина. Димитър се казва, Бог да го прости, двойно ваксиниран преди месеци с Астрата. Който твърди ,че ползите надвишават риска при ковид ваксините,да иде да го каже на жена му , аз ще му дам адреса на лични.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
И аз така си пиша в тефтерчето - 5-6 човека около мен вече ги няма, след ваксина, вярно относително възрастни, 3-4 с усложнения на тема тромбоза (инсулти, запушени съдове и подобни) и няколко с инфаркти.
Не е чак толкова розово положението, въпреки че в началото имах съмнения, че тромбозите са резултат от некадърно инжектиране.
Не е чак толкова розово положението, въпреки че в началото имах съмнения, че тромбозите са резултат от некадърно инжектиране.