Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 07 Окт 2021, 17:52

TNT написа: Молов, ти как очакваш да се развие биткойна ? До 100к и надолу ? От пишещите в темата съм почти убеден, че си най-опитния.

Грешиш.... търговията и борсовите схеми винаги са ми били чужди... по-скоро никога не са ми били интересни... :) Може би от както преди години се подлъгах и "затрих" 200 LTC за отрицателно време... т.е. 200 LTC + 1 BTC, което бях "изкарал" набързо... :D От тогава съм си сложил вето... :D И сега само (предимно) наблюдавам и не давам акъл :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Окт 2021, 18:07

Това вече не го очаквах. Я да вземаш бързо нещо, какво само ни гледаш сеира. :mhihi:
И въпреки това той те пита за мнение по пътя нагоре и надолу, че и на мен ми е интересно. Или казвай, или отваряй темата с ваксините. :mhihi: Канадата спря да пише чак. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Окт 2021, 19:01

Mollov написа:
TNT написа: Молов, ти как очакваш да се развие биткойна ? До 100к и надолу ? От пишещите в темата съм почти убеден, че си най-опитния.

Грешиш.... търговията и борсовите схеми винаги са ми били чужди... по-скоро никога не са ми били интересни... :) Може би от както преди години се подлъгах и "затрих" 200 LTC за отрицателно време... т.е. 200 LTC + 1 BTC, което бях "изкарал" набързо... :D От тогава съм си сложил вето... :D И сега само (предимно) наблюдавам и не давам акъл :)

Т.е. си такъв холдър, че даже не продаваш по бул ръновете :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 07 Окт 2021, 19:05

Макс Кайзер :)
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Окт 2021, 8:27

https://cryptodnes.bg/eto-kak-da-deklar ... iptovaluti
Ето, който не вярваше, че над 3 сделки за годината(което всеки Холдър дори има, какво остава за другите)отиваш не на 10, ами на 15%-та данък.
Но с наличието на групите за купуване и продаване може да ме хванат за дедовия тия алчни боклуци, които са рискували едно нищо и искат да ти вземат и душата. Да не говоря, че дори за огромни суми в групите винаги има кой да ти вземе криптото макар и тогава с комисионна да речем 3-4%-та в зависимост от периода. Но във всеки случай няма да са 6-7-10-15. :shock: Добре, че Бубо ли ме посъветва с това P2P и после имаше кой да ме вкара в тия групи.
Ако някой ден в тая тема някой е милионер, направо да си наема адрес в Португалия и да разкешва там, вместо да хрантути тулупите в Парламента. Дотогава вероятно ще се появят и други държави в близост, които нямат желание да ти изядат криптото под формата на данъци.
Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Окт 2021, 8:50, променена общо 1 път
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 08 Окт 2021, 8:45

Nukem написа:
don_gori написа:Мен ми е интересно кога койните като RVN/ERGO ще вземат да подксачат нагоре, че нещо си седят в ниското още :mhihi:

И аз го чакам, мисля да удвоя до към 1000евро и евентуално като дойде PoS на етериума ще скочи, дотогава и етериума от копачките няма да се тегли, че там може да тръгне отначало здраво нагоре.

Абе от доста се говори за предстоящия PoS на етрериума, но може да си крета така още няколко години. Уж Q1"22 ама аз малко не вярвам, даже преди месец се подлъгах и продадох старата ми RTX3070 поне за прилична сума :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 08 Окт 2021, 11:14

Ей веднъж да уцеля и аз момента вчера около 5ч продадох шибата после крашна :mhihi: Приключих аз с китайското куче :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 08 Окт 2021, 11:20

Това си е за почерпка :lol:
На мен вече ми е скучно, налял съм парите, дето си бях наумил да налея в крипто, вече няма ''решения за взимане'' и остава да се чака. Скука, дори и в булмаркет :lol:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Окт 2021, 11:22

grkv написа:Това си е за почерпка :lol:
На мен вече ми е скучно, налял съм парите, дето си бях наумил да налея в крипто, вече няма ''решения за взимане'' и остава да се чака. Скука, дори и в булмаркет :lol:

Аз затова имам едни пари, дето си дейтрейдвам с тях, че иначе наитина ми доскучава :mhihi:

P.S. Не искам никой да ме хейти и да ми казва, че е изнервящо, вече сте ми го писали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 08 Окт 2021, 11:22

grkv написа:Това си е за почерпка :lol:

Хахаха, да наистина си е за почерпка, иначе и при мен положението е подобно на твоето :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Окт 2021, 11:39

Викс, хвана ли дипа? Тоя път явно ще е само 2000, мечките не издържаха и нещо помпи в момента.

Между другото на Пламен вече му удрям трети палец надолу, ама вчера в някои и днес в две поредни видеа казва онова повече за патрионите с над 25 долара...та взе на мен да ми идва в повече. Разбирам, че иска пари и се рекламира(вече съм 300%-та убеден, ще го прави за пари, но не знам защо лъже)но във всяко видео да ми го натрапва...
Все така си му удрям палците на други видеа, ама на тия ще са надолу. А и без това той каза, че не го вълнуват палците, та няма проблем, гледам и други бая такива палци се появяват в подобни видеа. Ами като няма да коментира цената да не го прави, какво почва, казва почти всичкото и вика дай 25 доларес. :mhihi:
Сега ще навива патрионите над 25(другите не плащат достатъчно)че няма да има бул и беър маркети. И то не някога, ами от този. Според мен е възможно, но не и от този цикъл. След другия е възможно, но след този едва ли.
Аз ше питам за безплатни мнения във форума, че нямам пари за Пламен. :mhihi: Вие какво мислите?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Окт 2021, 12:32

Пламенчо има доста комплекси за избиване момчето не му се връзвай :mhihi:

grkv написа:На мен вече ми е скучно, налял съм парите, дето си бях наумил да налея в крипто, вече няма ''решения за взимане'' и остава да се чака. Скука, дори и в булмаркет :lol:

Аз съм така почти от началото на годината, питаш ли ме :mhihi: Добре че беше летния дроп да вкарам още малко. Но през това време се забавлявам с фючърсите, ама някак си ме е страх да шортя и отварям само лонгове. Щото съм убеден, че тренда е нагоре и дори и да дипне под моята цена в даден момент не се притеснявам, че скоро няма да се върне там. Обаче ако отворя шорт и цената излети на горе вероятността да не я видя обратно там е голяма.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 08 Окт 2021, 12:38

b_u_b_o написа:Пламенчо има доста комплекси за избиване

Мустанг с 2.3 еко бууст, enough said :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Окт 2021, 12:49

BTW сега му преброих патрионите в дискорда, по груби сметки са за около 1500$. От тях към 150$ му взимат такси от сайта. Плюс youtube да ги докарва до 2К на месец...знам ли, все още ми се вижда малко за цялата тая занимавка ако беше само за парите. Ама знам ли, може да има грандиозни планове да почне да вади по 10К от тая работа. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Окт 2021, 12:56

Ами да е жив и здрав да вади, но никой не казва САМО, аз вече бих ползвал думата основно. А в началото като му гледам видеата е бил само за каузата, освен ако и тогава не мислел за пари, но по-скоро аз ви казах, онова гостуване при Стан и Никола му повлия зле. Изгледайте го пак ако ви се занимава да видите колко тънък е момента и как и на двамата с Божидар им пуснаха мухата в главите. Случайност, ама и двамата по едно и също време взеха да мислят за платени истории, а преди много говореха как са само за каузата. Между другото те май наистина не се харесват вече.
Мда, това горното с еко буста някак ми е като да си купиш БМВ 318(няма лошо да е такова) и да опашиш с ония лепенки М от край до край. Както и да е, мен ме вълнуваше дали вие виждате нещо като край на Бул и Беър пазарите при сегашната ситуация в света и в света на Биткойна.

Честно казано от доста време насам Данчо шорта нещо се опитва да бъде разумен в коментарите си и анализите, днес още се е напънал в тая посока(явно като не се яде с Пламен му се отразява добре)и чак ми хареса видеото му. Тая част с Тетъра отдавна я мисли, сега не знам как вижда помпа чак до 64 през уикенда(възможна, а не, че ще стане)ама това с регулациите да стане по време на тоя бул маркет или точно след края му ще е много зле.
https://youtu.be/9D5KLsNGJAE

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата