Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Криптовалути
b_u_b_o написа:Пламенчо има доста комплекси за избиване момчето не му се връзвай![]()
Гергана с големите цици от училище ?

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:А в началото като му гледам видеата е бил само за каузата, освен ако и тогава не мислел за пари, но по-скоро аз ви казах, онова гостуване при Стан и Никола му повлия зле. Изгледайте го пак ако ви се занимава да видите колко тънък е момента и как и на двамата с Божидар им пуснаха мухата в главите. Случайност, ама и двамата по едно и също време взеха да мислят за платени истории, а преди много говореха как са само за каузата.
Прав си май за това, че Стан и Никола явно са им дали насоки да почнат да изкарват пари от нещата които правят. Те опрелено мисля, че са добри в това. Аз нямам против човек да монетизира труда си, в крайна сметка никой от пишещите в тая тема не работим за кеф ами за пари. Въпроса вече е, дали ще успееш да намериш средното положение в което качеството на услугата ти си заслужава парите които искаш. За мен и двамата се изхвърлиха леко и ако бяха заложили на по-ниски суми но повече потребители щяха да имат по-голям успех. Да не говорим, че при Пламен тоя модел не е никак устойчив, защото точно след 3-4 месеца когато приключи булръна 90% от патрионите му ще си заминат

- TNT
- младши ентусиаст
-
Те всичките ни бг ютубъри и инфлуенсъри са така. Скоро очаквам да почне да рекламира чай/кафе
Той си знае за какво го прави, но и аз не мисля, че е устойчиво.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не бе, не ме разбирай грешно Бубо, аз също нямам против да вземат пари, сега таксата ми се вижда крайно неоправдана, но и не знам реално какво има в тези видеа за 25 долара. Ще си позволя да съм критичен обаче( не казвам скептичен, че ми писна Пламен да копира Жечев с това)и да мисля, че съдържанието не е нещо, което да не можеш и сам да разбереш.
3 месеца след бул ръна е много, но вероятно може и за това да прокарва тая идея за безкраен бул рън, макар той да го описва като без бул и беаър, ама нали иначе казваш, че ще расте дългосрочно постоянно, а щом няма беър, значи ще е безкраен бул
с леки корекциийки.
А относно тия Стан и Никола, при тях всичко е за пари, но не виждам проблем, щом има кой да им ги дава. Те поне не го крият, ето това ме дразни когато е, а не че някой правел пари. Просто самата идея да си ю тубър почва с цел пари(не виждам за какво ще ти е иначе цяла БГ да ти гледа глупостите)а малкото които не са почнали така в последствие се превръщат в такива. Може би има и такива, които остават само за спорта да го правят без пари или планират някога пак да правят. Примерно тоя Иван Иванов не мисля, че нещо изкарва или със сигурност е мизерно.
Но Цанов им повлия на всички зле с този Пейтриън.
Но в стремежа си всеки да е прав, превръщат личните си драми в такива на гледащите ги и във всяко второ видео говорят срещу другия.
Не знам дали четете коментарите, но аз ако имам време го правя и на абсолютно всички под видеата има отрицателни такива от осно сеира, който правят и да не занимават хората с проблемите си един с друг, които имат. Сано срещу онзи баш измамника никой не писа лоша дума, че го плюят, знаете всички кой е. 
3 месеца след бул ръна е много, но вероятно може и за това да прокарва тая идея за безкраен бул рън, макар той да го описва като без бул и беаър, ама нали иначе казваш, че ще расте дългосрочно постоянно, а щом няма беър, значи ще е безкраен бул

А относно тия Стан и Никола, при тях всичко е за пари, но не виждам проблем, щом има кой да им ги дава. Те поне не го крият, ето това ме дразни когато е, а не че някой правел пари. Просто самата идея да си ю тубър почва с цел пари(не виждам за какво ще ти е иначе цяла БГ да ти гледа глупостите)а малкото които не са почнали така в последствие се превръщат в такива. Може би има и такива, които остават само за спорта да го правят без пари или планират някога пак да правят. Примерно тоя Иван Иванов не мисля, че нещо изкарва или със сигурност е мизерно.
Но Цанов им повлия на всички зле с този Пейтриън.

Но в стремежа си всеки да е прав, превръщат личните си драми в такива на гледащите ги и във всяко второ видео говорят срещу другия.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Иван Иванов обяви, че слага лимит на патреоните си 150 и край, после ако искаш да влзеш трябва да чакаш друг да излезе. Което показва, че наистина не е за парите. Ей сега проверих, даже си ги е запълнил вече.
Колкото до платените видеа на Пламен, и преди писах, гледах първите 3 защото бяха за всички патриони не само за тия от 25+. Стават, наистина синтезира доста информация която иначе за да намеря и отсея от всичката глупост в интернет ми трябва доста време. Ама и тогава казах, 10кинта бих му давал за тях, ама 50 не струват
Колкото до платените видеа на Пламен, и преди писах, гледах първите 3 защото бяха за всички патриони не само за тия от 25+. Стават, наистина синтезира доста информация която иначе за да намеря и отсея от всичката глупост в интернет ми трябва доста време. Ама и тогава казах, 10кинта бих му давал за тях, ама 50 не струват

Нали всички тука сме наясно, че Пламен е 30+ годишен мъж с посредствена визия, без жена, деца и собствено жилище (уж), глупав към инфантилен хумор и крайно неприятна личност. Все неща, за които жените си умират, между другото
Ако сметнем, че от 2017-та влага всичко изкарано в крипто, то единственото, което го дели от средностатистическия студент на квартира е един леджър под възглавницата и 7-8 години в плюс.
Да, ние знаем какво е леджър и спекулираме какво има на него, но 95% от хората в реалния живот нямат и представа, а тия от женски пол пък съвсем. Не случайно споменавам втори път липсата на женска компания в живота.
Това, за което може да му се каже евала е очевидно добър доход от професията си и достатъчна прозорливост за да инвестира още през 2017-та. Аз примерно ''узрях'' чак 2020-та и макар и да не съм съвсем закъснял за купона, то музиката свири отдавна.
За мен видеата са започнали основно като нещо, което да позамаже личностните комплекси от социална нескопосаност и се е превърнало в такава чесалка на егото, че от този момент нататък отливът на публиката би бил съкрушителен на емоционално ниво
Естествено, може и да не съм прав за нищо от написаното.

Да, ние знаем какво е леджър и спекулираме какво има на него, но 95% от хората в реалния живот нямат и представа, а тия от женски пол пък съвсем. Не случайно споменавам втори път липсата на женска компания в живота.
Това, за което може да му се каже евала е очевидно добър доход от професията си и достатъчна прозорливост за да инвестира още през 2017-та. Аз примерно ''узрях'' чак 2020-та и макар и да не съм съвсем закъснял за купона, то музиката свири отдавна.
За мен видеата са започнали основно като нещо, което да позамаже личностните комплекси от социална нескопосаност и се е превърнало в такава чесалка на егото, че от този момент нататък отливът на публиката би бил съкрушителен на емоционално ниво

Естествено, може и да не съм прав за нищо от написаното.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Доста сполучлив психологически профил му спретна 

- TNT
- младши ентусиаст
-
На мен ми е все тая, ако ще да е 50 годишен чикиджия
Първите видеа са прости, за да ги разберат хора без опит. 2017-2018 беше доста по-трудно с намирането на лесносмеляема информация. Само да не иска пари, за да се слуша за радиатори и Гергана с големите цици от училище
Аз и друг път съм писал, че не му следа ежедневните видеа, щото дрънка само глупости и си губя времето да отсея от 3 часа 15-те смислени минути. В това отношение канала на Иван Иванов е доста по-смислен. Който не му стига информацията и иска да знае за всяка глупост написана в Реддит - да гледа всеки ден Пламен
Данчо Шорта какво да го коментираме тогава ?
Аз на тоя не знам дали и едно видео съм му изгледал от край до край. Пълна загуба на време е да слушаш грешна информация.

Данчо Шорта какво да го коментираме тогава ?

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
grkv написа:Естествено, може и да не съм прав за нищо от написаното.
Не си прав. Не можеш от 5 изгледани клипа да разказваш историята на живота на някого

Това колко пари изкарва, какъв му е двигателя на Мустанга, какво му е портфолиото, къде живее, какъв личен живот има и т.н. не трябва да има абсолютно никаква тежест за зрителите. Ако не си го разбрал досега - лошо. Осъзнавам, че българите най-много обичаме да се вглеждаме в чуждата паница, но в случая това няма отношение към крипто материята.

Естествено, че няма отношение към крипто материята, но ние и не говорим за крипто от няколко поста насам.
Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Да, човека знае какво е цикли, наясно е с основните криптовалути, Layer 2 решения, отделя време да преведе и синтезира информацията от интернет. Щото половината балъци, които го гледат... и две думи на английски не знаят. И аз поглеждам чат-пат коментарите, елементарни неща не могат да си преведат. След като помага за образованието на българите по достъпен начин, ако ще и по жени с пишки да си пада 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
grkv написа:Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
И това не разбирам защо някой би го интересувало. Който иска да си плаща - да гледа, който не иска - да гледа само безплатния материал. Самият канал има предостатъчно безплатна информация и полага основите на образование по темата. Ако си минал през всичко това оттам нататък би трябвало да си достатъчно компетентен да можеш да се оправяш и без Пламен.

In_Memoriam написа:grkv написа:Говорим за видеата и истинската причина за създаването им.
И това не разбирам защо някой би го интересувало.
Интересува е силна дума, в случая по-скоро е интересна за наблюдаване метаморфозата в личността за тоя кратък период от няма и година.
Едва ли някой живо се интересува дали Пламен има 3, 5, 8 или 10 биткойна и дали си ляга нощем сам, но опирайки се на различни факти е много по-лесно да си обясним дадени действия и най-вече причината зад тях. Приеми го като лирическа забава. Форумът извън техническата си част е точно това.
Някои разнищват 9/11 две десетилетия по-късно и това също не им носи измерима стойност, но им е приятно да теоритизират, обсъждат идеи и приемат недоказани твърдения за факти. Нещата са подобни, макар и несъизмерими.
- TNT
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа: Самият канал има предостатъчно безплатна информация и полага основите на образование по темата.

Вижте само първите 30 страници на темата на какво ниво сме пишещите

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Между другото е пуснал 9 безплатни лекции от курса в Udemy за liquidity providing. Трябва да седна да ги изгледам, изглежда полезно.