Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Криптовалути
Той така процедира с всичките му курсове. Пуска по няколко безплатни да схванеш за какво иде реч и ако искаш пълния курс, тогава плащаш. Тоест същественото. Същото е и с курса му за Леджъра. Гледам аз няколко клипа, които реално са някакви минутки ала-бала. После ми излезе напълно безплатен клип на Неделин Маринов обяснено като за малоумни как се работи с Леджър от до и готово. Та за какво да плащаш курс за Леджър? Всъщност има поне няколко ю тубъра, които ти обясняват елементарните неща за биткойн, как действа, как да си купиш, продадеш, борси, регистрации, верификации, но клиповете им не са стигнали до толкова голяма част от аудиторията. И това години преди тази сегашната експанзия. Говоря на Български. Общо взето трябва само да имаш мерак да търсиш. Има си платено и неплатено, кой, каквото му харесва.
Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Окт 2021, 16:22, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
За Леджърът ли питаш?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
TNT написа:За Uniswap безплатните.
Цъкаш "Preview this course".
говорете си - аз направих 10 HNT за 10тина дена - $210 ... и съм поръчал още 5 майнъра и ще ги правя на оф-грид и ще ги слагам в горите на именията на разни приятели
никелбека е педераС. що ли изобщо го чета...

никелбека е педераС. що ли изобщо го чета...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз съм на ниво шпионаж още
Гледам тея, които копат здраво само. С бинокъла огледах няколко
Дотук изводите са ми, че мястото е номер едно - другото е пунта-мара
С някви малки антенки се утрепват, други с огромни имитират дейност. Харесал съм 6-7 точки иначе
Благодаря

b_u_b_o написа:TNT написа:За Uniswap безплатните.
Благодаря

TNT написа:Аз съм на ниво шпионаж ощеГледам тея, които копат здраво само. С бинокъла огледах няколко
Дотук изводите са ми, че мястото е номер едно - другото е пунта-мара
С някви малки антенки се утрепват, други с огромни имитират дейност. Харесал съм 6-7 точки иначе
b_u_b_o написа:TNT написа:За Uniswap безплатните.
Благодаря
мястото е решаващо- и сега като се натрупаха по градовете им паднаха трансмишън и рисепшън коефициентите и правят стотинки... истината е извън града - на високо и да виждаш майнъри със 1.0 коефициенти...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз съм харесал малки градове, в които няма нито един. Само не знам като е в планински регион, как ще хващам съседни градове. Иначе на 2 от местата едната позиция може да е таван на най-високата сграда от околните
Имат ли проблеми със забивания ? Че не ми се въртят всяка седмица стотици километри.

TNT написа:Аз съм харесал малки градове, в които няма нито един. Само не знам като е в планински регион, как ще хващам съседни градове. Иначе на 2 от местата едната позиция може да е таван на най-високата сграда от околнитеИмат ли проблеми със забивания ? Че не ми се въртят всяка седмица стотици километри.
не забиват. може да си сложиш един умен разклонител и да го рестартираш майнър-а с него през интернет-а но като цяло са стабилни...
за планинския регион а и генерално- важното е да е имаш LOS -line of sight - има си онлайн инструменти да видиш дали две произволни точки на картата се виждат директно една друга... и така си избираш къде до сложиш майнър-а
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
TNT написа:Аз съм харесал малки градове, в които няма нито един. Само не знам като е в планински регион, как ще хващам съседни градове. Иначе на 2 от местата едната позиция може да е таван на най-високата сграда от околнитеИмат ли проблеми със забивания ? Че не ми се въртят всяка седмица стотици километри.
Гледахме тука със Зак, няма в Казанлък. Ела да сложиш, към 400 метра надморска сме май, има къща в близко село, което е по-високо дори, ще делим както кажеш.

Аз пък преместих мойта в имението ми на село и нещо греда. Тези в къщите около мен ги подминавам явно и въобще не ме виждат. В 5км радиус има 8 други и единствения, който ме вижда е на 12км. Района е голяма долина и повечето население е под мен, този който ме вижда е на друг хълм. Сега ще пробвам с антени с по-нисък гейн(на небрата стоковата е 3дби) и даже с дирекционална. Имам на няколко километра още един имот с пряка видимост, мисля и там да забода едно и поне ще мога да ги нагодя да се виждат.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Top Gun Maverick написа:TNT написа:Аз съм харесал малки градове, в които няма нито един. Само не знам като е в планински регион, как ще хващам съседни градове. Иначе на 2 от местата едната позиция може да е таван на най-високата сграда от околнитеИмат ли проблеми със забивания ? Че не ми се въртят всяка седмица стотици километри.
Гледахме тука със Зак, няма в Казанлък. Ела да сложиш, към 400 метра надморска сме май, има къща в близко село, което е по-високо дори, ще делим както кажеш.
Ако имате интерес в Казанлък мога да ви осигуря 4 места да слагате спокойно

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ако ще проверявате за пряка видимост, както каза Алекс, ползвайте нещо като това - https://www.heywhatsthat.com/
Едно време като само военните и т.н. имаха такива неща го правехме с огледала
В слънчево време един се качва на мястото, друг отива на 30-40 км. и гледа дали има проблясъци като другия върти огледалото
Така измислих един линк между едни криви баири от Капитан Андреево директно до една кула при нас, пропускайки хопа на кулата в Шейновец,
че наемът там си беше скъп, пък Интернет трябваше да се доставя
А имаше само с модеми в тия райони
Ех, спомении
Колкото се радвах, че никой не се беше сетил преди това. Компас, огледало от банята на един приятел и търпение му беше майката

Едно време като само военните и т.н. имаха такива неща го правехме с огледала

В слънчево време един се качва на мястото, друг отива на 30-40 км. и гледа дали има проблясъци като другия върти огледалото

Така измислих един линк между едни криви баири от Капитан Андреево директно до една кула при нас, пропускайки хопа на кулата в Шейновец,
че наемът там си беше скъп, пък Интернет трябваше да се доставя

Колкото се радвах, че никой не се беше сетил преди това. Компас, огледало от банята на един приятел и търпение му беше майката

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Spunky написа:Аз пък преместих мойта в имението ми на село и нещо греда. Тези в къщите около мен ги подминавам явно и въобще не ме виждат. В 5км радиус има 8 други и единствения, който ме вижда е на 12км. Района е голяма долина и повечето население е под мен, този който ме вижда е на друг хълм. Сега ще пробвам с антени с по-нисък гейн(на небрата стоковата е 3дби) и даже с дирекционална. Имам на няколко километра още един имот с пряка видимост, мисля и там да забода едно и поне ще мога да ги нагодя да се виждат.
Изобщо не се и надявай на вътрешна антена- само си губиш времето. Забождаш една външна 5.8 дб и си ти. Със такава антена трябва без проблеми да чуваш на 30-40км…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила