Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Криптовалути

Мнение от zAcK » 10 Окт 2021, 10:03

c04 написа:
steeN написа:Не са точни изобщо.

И аз това гледах, 2-те точки в моя район около мен, ги дава на едно място.
пс: аз наистина не схващам, 2ма в един район, единия е на 15м височина го дава с 6dbi антена и прави 1/3 от това на другия, който е с 2dbi антена на 0 метра височина...

Вероятно данните за антената и височината на втория са дифолтни, а на първия той ги е въвел ръчно. То самият рутер няма как да знае на колко високо е самата антена и т.н. Нещо такова си представям. Освен това има още много неизвестни. Къде е поставена антената/рутера, какви сгради и с каква височина има около нея и така.

Иначе на тази карта, не на експлорера не видях 2 точки на едно място. Като зумнеш достатъчно всяка точка си е в отделна сграда :mhihi:

https://app.hotspotty.net/hotspots/112UAcVwzfZmth61LBvRWmPJZJSs87SpNUdbanizgg5hbfVriCUb/rewards
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 10 Окт 2021, 10:35

grkv написа:Аз не съм задълбавал много много в тоя хелиум....

И аз се интересувам от същите неща. Даже някой, който е наясно с всичко, ако направи тема ще е перфектно. Например какво трябва да се купува, как да се инсталира и т.н. и т.н. :oops: :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 10 Окт 2021, 10:48

Това се случва някъде малко над нас, добре ли е зле ли е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Окт 2021, 11:26

Exclusive89 написа:Това се случва някъде малко над нас, добре ли е зле ли е?

Много е добре :ok: Явно има добра видимост от там. За 2 седмици си е избил рутера и е почнал да печели :bchug: Но има разни точки, дето печелят много малко.

Ще взема да отворя една тема за това и други подобни, в която надявам се да не наспамим всичко с врачуване за цената, тренда, мечки, крокодили и безполезни технически анализи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 10 Окт 2021, 11:42

zAcK написа:Ще взема да отворя една тема за това и други подобни, в която надявам се да не наспамим всичко с врачуване за цената, тренда, мечки, крокодили и безполезни технически анализи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чакаме с нетърпение темата :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Окт 2021, 20:55

zAcK написа:Тия локации точни ли са? Ако са, тоя на Милениум центъра ли го е ковнал :mhihi: Туй ще да е някой админ от ОББ, например :mhihi: :mhihi: :mhihi:

https://app.hotspotty.net/hotspots/112UAcVwzfZmth61LBvRWmPJZJSs87SpNUdbanizgg5hbfVriCUb/witnesses/witnessed-by

От този линк са доста точни. Даже притеснително... може да се ориентираш в кой ред апартаменти да гледаш. Аз така шпионирам :mhihi: Само това с височината мисля, че сами си го въвеждат. Щото 80% са на 0 метра, което не е вярно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Окт 2021, 21:38

Ще е интересно след 18-ти когато пуснат PoCv11 как ще са нещата на практика :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 10 Окт 2021, 22:48

ivanski_2 написа:Ще е интересно след 18-ти когато пуснат PoCv11 как ще са нещата на практика :D

https://gristleking.com/can-i-get-a-witness/. :bchug:

Ще има разместване на кинтитиии :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама то това е ясно. С течение на времето ще има много промени. Пък и като почнат да плащат за реален трафик повече, ще стане още по-интересно. Т.е. тия по баирите може да почнат да получават по-малко от тия в града :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Окт 2021, 23:57

Айде малко да върнем фокуса към биткойн Отварям си сега трейдингвю и гледам ебаси спайка е направил до 51к и обратно и си викам яко, обрало ми е всичките лонг ордери които бях наслагал точно в тоя диапазон до 51К. Отварям байнанс и к*р. Тва е било само на спот в битфинекс... Да не се зарадва човек :mhihi:Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 11 Окт 2021, 16:07

Ще мине ли днес $57000 се питам малко аС? :mhihi: И ако мине, дали не е добре да взема още малко от читавите алтове? :mhihi: :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730 печка

Мнение от KostovG » 11 Окт 2021, 16:13

zAcK написа:Ще мине ли днес $57000 се питам малко аС? :mhihi: И ако мине, дали не е добре да взема още малко от читавите алтове? :mhihi: :bchug:

Кои смяташ за читави ?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Окт 2021, 16:46

То ги мина одеве и колегата ми звъни. Минава, ама ако както беше взел на 42 биткойн и миналата седмица го беше вкарал в Доге, сега щеше да имаш по 3 в биткойн. :mhihi: Викам сигурно, ама ако случайно беше тръгнал да пада, то на Догето нямаше да можеш да му видиш помиярския задник. :mhihi: Не ме вълнуват тия трансформации, защото така след свършен факт е лесно да се говори, но един път ще се нашиеш и как ще си върнеш количеството в биткойн? Тоя Булмаркет само гледам алтовете защото закъснях, на другия пак никакво от биткойн в алтове, но виж обратното може когато си оставя Х пари да си чеша крастата като си викам ей тоя шит до Луната и Ламбо. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Окт 2021, 18:40

Top Gun Maverick написа:Това вече не го очаквах. Я да вземаш бързо нещо, какво само ни гледаш сеира. :mhihi:
И въпреки това той те пита за мнение по пътя нагоре и надолу, че и на мен ми е интересно. Или казвай, или отваряй темата с ваксините. :mhihi: Канадата спря да пише чак. :mhihi:

Ако трябва да дам мнение, поне на мен нещата ми "изглеждат" като на 100к до края на годината... или ранното начало на 2022... :) за след това, обаче.... мога само да спекулирам... че на предишните рънове имахме едни виждания, дето.... не се оправдаха баш как ги мислехме... :D Особено тоя със схемата на mtgox, или пък на "черната неделя", преди много години...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Окт 2021, 19:17

Засега сме на едно мнение, като отключиш и темата за ковида ще е топ, че вече много време мина, а не може да се правим, че не съществува. :mhihi:

Какво мислите за този човек План Б, който....всички знаете какво. Според вас е просто единствения от многото, които уцелиха цената(много прогнозираха, все един трябваше да познае)или е някой, който знае нещо повече, ще надъха хората да чакат до 135(да речем по-консервативните, които му вярват до 120)а той заедно с други големи, които имат по много, просто ще дръпнат надолу да речем на 100 и малко? За мен е странно и няма как колкото и да разбираш биткойн да уцелиш тия цифри на нещо различно от късмет или манипулация... :conf:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 11 Окт 2021, 19:49

Не знаем дали е човек или група от хора, но е създателят на Stock to flow модела и със сигурност е много навътре с материята. Най-вероятно е и кит (1000+ биткойна). Далеч съм от мисълта, че е нацелил въпросните цифри на късмет. Баси късмета с точност до 1000$ :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата