Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Окт 2021, 20:06

Именно де и ти ако си кит, какво би предпочел, да отвориш очите на хората за цената или да ги манипулираш за да излезеш по-рано? :mhihi: Нито хейтя такива хора, нито ги иронизирам, просто се опитвам да разбера доколкото е възможно за себе си и да си правя някои сметки за по-нататък. Понеже ако многох ора мислят, че цените ще идат на 150 да речем, ще почнат там да разтоварват всички и кита няма да може да си продаде койните на добра цена. В смисъл всичките. А ако те хлъзне по леда да чакаш 150, а той разтовари на 120...неговата е топ, твоята не, защото докато се усетиш и може да се наложи да чакаш до другия бул рън.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 12 Окт 2021, 13:01

Има ли някой който добива RVN ? Имам няколко въпроса относно настройки на картите :roll: Ще има почерпка разбира се :yes:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Окт 2021, 17:45

За какво ти е да копаеш RVN? С дългосрочна идея ли? Че иначе няма особен сми... по-нисък профит, повече натоварване върху картата...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Окт 2021, 2:30

Top Gun Maverick написа:Именно де и ти ако си кит, какво би предпочел, да отвориш очите на хората за цената или да ги манипулираш за да излезеш по-рано? :mhihi: Нито хейтя такива хора, нито ги иронизирам, просто се опитвам да разбера доколкото е възможно за себе си и да си правя някои сметки за по-нататък. Понеже ако многох ора мислят, че цените ще идат на 150 да речем, ще почнат там да разтоварват всички и кита няма да може да си продаде койните на добра цена. В смисъл всичките. А ако те хлъзне по леда да чакаш 150, а той разтовари на 120...неговата е топ, твоята не, защото докато се усетиш и може да се наложи да чакаш до другия бул рън.

Китът си е добре, не го мисли него. Докато достатъчно много хора вярват в това, което той твърди, той ще е напред. Ето, например, за тоя месец е казал, че ще сме над 63 000. Ако достатъчно много хора вярват, те ще стиснат койните си и няма да разтоварват преди това. Така няма достатъчно койни за продаване и цената може наистина да стигне това число. А той може винаги да си напазарува преди това и да продаде на печалба, или да продаде тогава и да очаква да купи след това на по-ниско и тн. Сега, то е ясно че едва ли той има силата да движи цените чак така, ама не е и като да е безсилен. Според мен този търгува адски активно, понеже просто не мога да си представя, че би стоял и чакал оня заветен ден за да излезе временно или за постоянно и да си купи остров и ламбо. Това би било равно на много пропуснати печалби, понеже от HODL-ът (това си е лично мой опит и мнение) се пропуска адски много, вкл. че и HODL-ърите никога не теглят поечалбите си, което е още по-лошо. Просто си е сложил безброй трейдове на различни цени за да си намали риска, а колкото повече хора го следват, толкова по-малък му е риска и толкова по-големи са му печалбите.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Окт 2021, 7:32

Да, това е ясно, но то горе-долу се припокрива с написаното от мен, понеже сега много хора се чудят как познава и му се радват, а всъщност той си манипулира нещата доколкото може и засега му се получава. Разбира се това е свързано със знания и опит, но въобще целта и теоретично не би могла да му бъде да показва цената на целия свят. Имам предвид просто за да я знае света.
Относно холдването и трейдинга, има холдване свързано с някакъв трейдинг все пак в даден момент, има и трейдване с някакъв холдинг. За мен крайните варианти и в двете посоки са грешни, но от историята следва да се види, че дългосрочен холдър не е на загуба, даже е доста напред, а дългосрочни трейдър не е ясно изобщо, дори повечето са нашити. В другия бул рън ще пробвам да търгувам и аз с известна сума като се мъча да целя дъната. Ще видим.

Да ви питам за съвет. Гледайки всички видеа почти за биткойн на по-известните бг тубъри, тия на Пламен напоследък почват да ми влияят зле. Все по-усилено говори, че може да няма Беър маркет едва ли не или цената да дропне съвсем малко. Говори някакви възможни сценарии за 300к и дъно от 200к, което аз виждам като 0.000001% вероятност, но като вероятност, която постоянно ме облъчва чрез тия клипове и ми създава страхове, че съм изтървал влака. Дори за реално дъно като говори, натиска с много приказки, че вижда 60к дъно, което пак ми изглежда много. Сега аз имам една своя хипотеза, че така подготвя аудиторията за Беър маркета да има какво да му гледат и особено Пейтриъна, понеже иначе какво ще гледат ако не човек, който говори обнадеждаващи новини. Та все си мисля, че след 100 или дори повече ще е пълно с китове, които(на каквото мнение е и Викс)ще разтоварят много, както и хора с далеч по-малко количества и пазара ще падне много, но все пак.
Та дайте акъл.
Последна промяна Top Gun Maverick на 13 Окт 2021, 7:48, променена общо 1 път
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 13 Окт 2021, 7:42

Прекалено много му се вярва на прогнозите на тоя. Не само ти, като гледам във фейсбук групата каква диктатура е... :lol: Само някой да е малко по-малко булиш и е аут.
Аз наистина не знам как ще се развият нещата. 100к е такава цифра, че всеки я чака като нещо сигурно едва ли не, а много хора ще почнат да разтоварват още на 90 за да ''преварят'' събитията, правейки 100к още по-трудно за превземане. Кой ще купува тогава и аз не знам, сигурно съвсем балъците, които купуваха над 60к през Април. :dunno:
От друга страна ''пазарът винаги ни изненадва отвън представите ни'', тоест 200к+, което... много зависи по какъв начин минем 100к, мисля. Да видим, стоим и чакаме.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Окт 2021, 9:42

grkv написа:сигурно съвсем балъците, които купуваха над 60к през Април. :dunno:

То на над 50к биткойн влизат хора с очаквания за 1000% до края на годината :mhihi: Доста прогнози има, че баш върха ще е януари-февруари, а януари хич не е добър месец... по-скоро 2-3 януари бих разкешил стабилно и другото на стопове да чака :mhihi:

П.П. Мислите ли да оставяте част от портфолиото или ще разкешвате 100% ?
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Окт 2021, 10:03

Нищо няма да оставям аз, макар после като тръгне надолу да мисля бързо да взема малко. С тая корона и имотен балон може да се очаква голям дроп в даден момент. Ако се случи бързо да изпомпи до малко под 90, аз няма да съм от чакащите 100, понеже много чакащи ще има тая стойност. Ако плавно се развива мога да чакам макс до Нова година и после махам.
Много хора мислят, че ще има прекалено много искащи да купят, хора с ипотеки на жилища и т.н. съдейки за това най-вече по бул ръна от 2017-та. Но според мен тогава цените са предвещавали лесно покачване в главата на обикновения човек. Сега обаче самите цифри са доста по-големи и много хора ще си кажат, че са изтървали влака и ако вкарват по-скоро би било в друго крипто или изобщо да не вакрават, слушайки прогнозите за срив на борсите. Да не говорим, че хората няма да имат и толкова излишни пари въпреки печатането.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Окт 2021, 10:12

На хора, на които говоря от 2018-та... и нищо не купиха... при Биткойн над 60к купуваха + Шиба Ину :driving: Процента на хора в криптовалутите в световен мащаб е нищожен, та още бая има, които да купуват.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 13 Окт 2021, 10:36

Изпускате, че 7-8 ETF-а чакат одобрение до края на годината(половината този месец), а това ще отприщи едни хора с много пари да влезнат също. За момента не мисля преди 150К да разтоварвам нищо, но ще видим следя си индикаторите и фомо-то и според тях може да местя този праг нагоре или надолу, ако преценя че го стигаме а пазара още не се е надул достатъчно или пазара прегрее а още сме по-ниско. Иначе излизам с всичко аз, половината ще изхарча другата половина ще чакат беър. Единственото което ме притеснява е това което Топгън-а спомена, да продам на цена на която после не се върне, тогава ще съм се преебал, ама здраве да е :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Окт 2021, 23:47

И аз вече съм в играта с Хелиум-а, да видим сегашната локация как ще е , ако не имам още 3-4 за тестване :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Окт 2021, 0:05

ivanski_2 написа:И аз вече съм в играта с Хелиум-а, да видим сегашната локация как ще е , ако не имам още 3-4 за тестване :D

Какво взе ако не е тайна? :bchug: :bchug: :bchug:
Последна промяна zAcK на 14 Окт 2021, 0:33, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 14 Окт 2021, 0:11

Rak v2 взех :D :bchug: Ще пробваам няколко дни в София една локация, ако не е ок го местя след седмица на Пампорово/Чепеларе да видим как ще е там :paranoid:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 14 Окт 2021, 0:51

Откъде и аз да се присъединя към питането, понеже тия в olx не познават парите :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Окт 2021, 4:04

Ибей. Рак в2 може вече да се нсмери за $800 от надежден продавач (има страшно много измамници)… според мене рак в2 е ай- добрия майнър. Аз изпуснах преимерата на мнтд със златните майнъри но си купих още три от ибей… зарибявка е… от къщи с голямата антена (комет кп20) виждам майнъри на 160км от къщи… качих я и майнъра в кутия на 15 метра над покрива на къщата, опънах обтяжки и правя по 1.2 хнт на ден. Другите локации които имам на предвид ще правят поне по толкова… в момента правя един ОФ-грид майнър- само преди 10 години щеше да е сложно- сега има всичко и е елементарно… 100гб на месец мобилен план е $80… смешна работа…
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата