Крадат ли G класата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Крадат ли G класата?

Мнение от steeN » 15 Окт 2021, 15:18

Накара ме да възродя мр брейнлет с този отговор :mhihi:

Изображение

msi200 написа:Електрическата Г-класа ще е поне 200 евра, не виждам с какво ще ни помогне данъка :mhihi: :mhihi:

Няма, да. Щото няма да съществуват такива дилеми от електрическата нататъка... а старите ще станат купчина безполезно желязо. :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 15 Окт 2021, 15:32

Сори просто не съм фен на тролеите, въпреки че ще ги наложат насилствено :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 15 Окт 2021, 15:34

msi200 написа:Електрическата Г-класа ще е поне 200 евра, не виждам с какво ще ни помогне данъка :mhihi: :mhihi:

Те двигателите им ги слагат на мостовете. Някак си няма да съм спокоен да вляза в тинята в язовира и да ги потопя. А и сега по ауспуха се ориентирам колко е дълбоко, като почне да бълбука, спирам. А с електрическата как ще се ориентирам, какво ще ми бълбука? Знам, че Илън Мъск е направил опция за мигачите с пръдня, но трябва и бълбукане да добави, за когато отиваш под вода. :lol:

DigitalExile написа:Сори просто не съм фен на тролеите, въпреки че ще ги наложат насилствено :yes:

А и ни лъжат, че са екологични, а те по-зле от дизел като добавиш производството, рециклирането и производството на тока.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 15 Окт 2021, 15:55

Мда решават си проблема като изместват замърсяването на друго място, нищо че ще бъде даже повече от преди :ok:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Окт 2021, 16:05

Гледайте го по друг начин, целта на електромобилите не е да реши глобални еко проблеми , а локални на големите градове.

Всеки изхвърля битови отпадъци. Не е все едно дали имаш мини сметище пред вас или то е организирано в голямо сметище извън града, нали?

А иначе боклука ще е същия … и не е по-еко на глобално ниво защото е произведен камион за боклук, той гори нафта и тн и тн ако се следва логиката, която вадите …

Канализацията също не е по-еко от това да се изсереш на ливадата пред блока :dunno: ама нали ...

Иначе по темата електро гегата е феноменална тъпня ама ако има кой да я купува аферим :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 15 Окт 2021, 16:25

K_Ilkov написа:Гледайте го по друг начин, целта на електромобилите не е да реши глобални еко проблеми , а локални на големите градове.

Всеки изхвърля битови отпадъци. Не е все едно дали имаш мини сметище пред вас или то е организирано в голямо сметище извън града, нали?

А иначе боклука ще е същия … и не е по-еко на глобално ниво защото е произведен камион за боклук, той гори нафта и тн и тн ако се следва логиката, която вадите …

Канализацията също не е по-еко от това да се изсереш на ливадата пред блока :dunno: ама нали ...
:ok:

Бих добавил освен всичко изброено, че карат разни слабоумни джендери да се чувстват по-добре, защото си мислят, че нищо не замърсяват и няма въглероден отпечатък колата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 15 Окт 2021, 17:13

DigitalExile написа:Сори просто не съм фен на тролеите, въпреки че ще ги наложат насилствено :yes:

Просто вече не е трудно да се види, че тези неща не зависят от това на кое аз или ти или някой друг е фен, и връщане назад няма да има.
Моето заключение е просто, кой квото иска да си взима да си го взима докато е време, щото прозореца се затваря бързо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Окт 2021, 17:22

Нали уж пазарите определяха :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 15 Окт 2021, 17:24

По мненията ти едно е ясно... ти със сигурност нищо не определяш. :winky:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Окт 2021, 17:47

sub_eleven написа:
K_Ilkov написа:Гледайте го по друг начин, целта на електромобилите не е да реши глобални еко проблеми , а локални на големите градове.

:ok:

Бих добавил освен всичко изброено, че карат разни слабоумни джендери да се чувстват по-добре, защото си мислят, че нищо не замърсяват и няма въглероден отпечатък колата.

Не знам дали ме разбра ... за мен е ОК да се карат електрички от масата хора, които така или иначе им е по-важно колко е голям дисплея в новия курник дето са взели и колко и какви камери има по колата

Останалите ше пазим по някоя бангия докато може

За ежедневието на никой не му трябват 400кс бензин, нека бъдем честни
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 15 Окт 2021, 17:53

Разбрах те и съм абсолютно съгласен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Окт 2021, 18:32

Като погледна едни 15-20 години назад бих казал, че дизелът се очертава като единствена алтернатива за ДВГ занапред.

Тъй, че едва ли можем да сме напълно сигурни, че електричките са бъдещето.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Окт 2021, 19:26

steeN написа:По мненията ти едно е ясно... ти със сигурност нищо не определяш. :winky:

За моите мнения не мога да гарантирам какво показват, но по твоите мнения, си личи явна липса на елементарно възпитание.

ПС Да ме прощават останалите колеги, за офтопика.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 16 Окт 2021, 11:22

Kurtov написа:Аз винаги съм се чудел, защо е толкова скъпа Г класата..
Например G270CDI струва 50к, Grandcherokee от същите години, пак на шаси и на мостове със същия двигател и скоростна кутия струва 7-8к :lol: . Също и Jeep-a има блокажи, ако е с Quadradrive.

3 „твърди” (100%) блокажи ли има Quadradrive?
Лудия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 16 Окт 2021, 20:56

Аз между другото не съм чул друг джип да има блокаж на преден диференциал. Ленд крузерите и Паджерото имат на задния. То по принцип на задния да имаш си е лукс.

Да караш с блокиран преден и заден - направо ставаш всъдеход.

Абе всичките Gта на БГ пазара са като лего. Разглобявани, мешани, салони, кори, яки творения, китайски брони, фейслифтове, лепени надписи G63, диоди, отчайваща работа. Няма една с високи гуми в автентичен вид и която да не е направена отпред на снегорин. Повечето са такъв кич и безвкусица като комбинация. Харесаш някоя и като и видиш цвета на салона примерно - все едно си в някое чалга заведение.

https://mobile.bg/21627147073518354

Тази е най-скандалната, на която съм попадал. Лилаво, червено, махагон...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата