Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от sub_eleven » 20 Окт 2021, 7:00

https://m.dnes.bg/koronavirus/2021/10/1 ... 507427/amp

И моите наблюдения над всички тежко прекарали са такива... Антибиотик от ден едно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 20 Окт 2021, 7:25

То само като видиш в болниците колко процента са ваксинираните болни и колко тези които ги повтаря трябва да си бая тъпо парче да си мислиш че имунитета от тези ваксини е по-добър от естествения ама ето че има и такива примери :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Окт 2021, 7:52

Да не бъдем така крайни, ама когато съобщават за починали или новозаразени все казват да речем 80-90%-та от тях са неваксинирани. Добре де, нонкато го съобщават няма другата цифра, че реално броя неваксинирани в страната е близо 90%-та, тоест...това като говорим все за математика и цифри.
А това с антибиотиците е много показателно, писах го по-назад. Та те по едно време изкупиха Азаксът от аптеките, че да имало достатъчно ако се разболеят. А това, че няма нужда от него и ако можеш да се справиш без аб е къде, къде по-добре се оставя на заден план. Не знам, няма ли доктори, които да им го казват на тези хора? Тука поне нашата си го държи твърдо това нещо - лекуваш все едно е обикновен вирус, ако мине в бактериална тогава аб. Като го дадеш в началото свеждаш буквално до нула възможността организма сам да се пребори защото обуваш всички "добри бактерии" и сваляш имунитета ти срещу всичко, тоест абе да убива, ама той не убива вируси. Тогава ако след време вируса се развие следва, че аб ще се бори с него, ама то докато това стане ти ще пиеш направено и ще се тровиш, а е възможно и да го спреш точно когато пък вече трябва да го вземаш защото ще е минало много време. Сбъркана работа.
Ще се стигне дотам, че хората няма да има как да знаят кое е по-добре за тях - ваксина или не, понеже всички разяснителни материали бяха крайно подвеждащи от ден нула до сега и се чудят защо никой не се ваксинира почти.
За учителите какви 20%-та били против, като те са със сигурност над 60-70? Защо лъжат пак толкова безогледно? Аз не познавам учител, който да иска ваксина, особено пък насилствено, от вчера съм качил поне 4 и от тях никой не иска, нито колегите им, но иначе те ти казват, че на всеки 10 бройки, 8 от тях желаят ваксина. Ами като продължават да лъжат, така и хората няма да повярват в тия ваксини, дори да са ок самите ваксини.
Та в този ред на мисли имам един въпрос относно маските и зелените сертификати. Защо в моловете няма да може да се влиза без сертификат, нали всеки носи маска там, а те много помагаха? По мои наблюдения в моловете се носят маски, значи всичко трябва да е ок. Та лъжите една по една ще лъсват за който иска да ги види.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Окт 2021, 8:14

Много голям брой от ваксинираните ми колеги (които не са много на брой) имат много малко на брой антитела! На тях защо ще дават Зелен сертификат? Тяхните антитела да не са 'суперменски'? Не е ли по-правилно да се дава Зелен сертификат при наличие на антитела?
Сега ще паднат и покупките на 'нови' коли, като не може да се влиза и в КАТ...

П.П. Платения акаунт може да не ми отговаря... Не държа на неговото мнение!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Окт 2021, 8:56

За Кауфланд примерно разбирам защо може да се влиза с маска(която не предпазва понеже има 1000 начина да ти влезе вируса)ама защо остават разрешен достъпа до общини и данъчно? :mhihi: Понеже трябва да си събират бирниците парите. Та предполагам и за КАТ ще остане свободен достъпа, не съм сигурен.
П.п: сега питах, може в КАТ. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 20 Окт 2021, 9:10

Ganchev__ написа:Обяснил съм по-назад в темата защо. В нормалните държави отдавна го приложиха зеления паспорт.Тук закъсняхме много.

Е и като го приложиха какво? Пак си боледуват по същия начин. Да, умират по-малко от при нас, ама то това си е било винаги, още преди ваксини и паспорти.

И тва че ваксинаа ти няма давност, а преболедуването само 6 месеца е тотално нелепо. Баща ми го кара Март месец и в момента има 800 антитела. За сравнение, ваксинираните по това време вече я имат 100, я не.
Последна промяна Jorixa на 20 Окт 2021, 9:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 20 Окт 2021, 9:19

Жалко че трябва да учим всичко по трудния начин, в началото беше това е просто грипче, няма вирус, всичко е измислено сега е същото и с ваксините - та чипове ли не бяха, та нано технологии, 5G и т.н. :ok:
Не мога да проумея колко промити мозъци има като чета коментарите под някакви статии свързани с ковид , създателите на нови технологии и фантастични филми могат да почерпят сериозен опит от нашите експерДи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Окт 2021, 9:55

Ganchev__ написа:Тестовете за антитела не са показател "колко е имунитета".

Това и още 10 пъти да се напише, ще остане подминато. Страх ме е и да питам колко от пишещите в темата са си ги тествали реално. От наистина тествалите си ги покрай мен... при някои бяха изфирясали след месец и половина. А и по моите наблюдения тази мантра с антителата се вкарва от личните лекари, по-известни като "подавачите на направления" :clap: Но разбирам колегите, които са го изкарали последните месеци, а не са ваксинирани. Една камара хора ги вкараха болни под карантина по телефона, без PCR, без нищо - за тях сертификат за преболедуване няма. Ако си влизал в болница, тогава има :dunno: По-добре въобще да го махнат като опция. Да не говорим, че има сигурно поне 400к души, които са го избутали и ги няма в официалната статистика. За мен всичките правителства са неадекватни. Тва че в други страни и автомивките с жетончета им затвориха, не прави нашите адекватни :nono: "Ако другите са тъпи, това не те прави умен".

Ganchev__ написа: Колан защо се слага в колата? Ограничения на скоростта защо има ? Каква в тая дискриминация, да се душим с колани...

Това нали знаеш в кой форум го пишеш :mhihi: Колана е 50/50, а ограниченията са за тея с тротинетките.

Преди 1 година бях против въвеждани на сертификати за влизане навсякъде. Но бай Ганьовщината подмина всякакви граници. Deaths/1M сме четвърти в света - https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries Но живеем в страна, в която да си четвърти е гордостта на живота.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от steeN » 20 Окт 2021, 10:02

BMW_POWER написа:Как е оцеляло това човечество толкова хиляди години без игли?

Милиони години в същност :). Виж колко се е увеличило населението на земята от както има ваксини и ще си отговориш как. Или и ти си мислиш, че е станало щото сме почнали да си мием ръцете? Това е несериозно.
Последна промяна steeN на 20 Окт 2021, 10:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Окт 2021, 10:04

BMW_POWER написа:Как е оцеляло това човечество толкова хиляди години без игли?

Имали са по 10 деца и голям процент от тях не са оцелявали, така. :dunno:

Аз друго да те питам. Твоите приятели, дето панически напускаха Канада заради ваксините, почнаха ли да си купуват имоте обратно в Канада от вчера :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Окт 2021, 10:17

https://youtu.be/xNtfcFQyP3k
Ето тука се задават едно такива въпроси, които сме ги дъвкали в темата и пак нямат отговор. Сега хапчето малко краен, но не може да се отрече, че не говори и истини по тая тема.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Окт 2021, 10:19

Пусни и Киро Брейка и да заключват темата :wave:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Окт 2021, 10:22

Не съм го гледал, той е на друга вълна предполагам. :mhihi: Не е важно обаче кой говори, а какво. Щом има въпроси, които са правилни, дали ги задаваш ти, хапчето или някой друг, няма никакво значение.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 20 Окт 2021, 10:50

Ganchev__ написа:Наистина ми омръзна едни и същи неща да пишете.
Това проучване е коментирано вече. Моля още веднъж да си направите труда да четете
.

Ето тук са обяснили за тестовете с антитела:

https://www.ecdc.europa.eu/en/publicati ... rtificates

.

Аз обяснения не виждам, това и ти можеше да го напишеш. И защо си се хванал за наличието на антитела? Аз не искам да се прави изследване за наличие на антитела, а за т-клетъчен имунитет, за който никой не оспорва, че трае минимум години, и дори и доживот!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 20 Окт 2021, 11:10

TNT написа:
Ganchev__ написа:Тестовете за антитела не са показател "колко е имунитета".

Това и още 10 пъти да се напише, ще остане подминато. Страх ме е и да питам колко от пишещите в темата са си ги тествали реално...

Наистина част от колегите не могат да четат да анализират информация.Потресен съм, честно.Важното е, че сме яко тъпи според seimo. :mhihi:

Пиша,че антителата не са фактор, последното мнение в темата : "що се хващаш за антителата" ? Абе български език говорите ли? :kuku:
Искал т- клетъчен имунитет да изследва...и аз искам три М-ки в гаража и бензина левче ама няма.Искам и АЕЦ Белене да бяхме построили, ама тогава никой нищо не каза.Не си ти човека, който ги определя и ще ги определя тия неща.Питай ме сега защо :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата