Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Ganchev__ е ковид зомби 
Кажи ако имаш секта няква да ти пращам абонати, ще плащат добре

Кажи ако имаш секта няква да ти пращам абонати, ще плащат добре

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То не е смешно, ама познавам едно ковид зомби. От тея с маска и ръкавици в колата, като шофират сами
От няколко седмици е в болница 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Колегата Ганчев не е зомби, просто има убеждения, не е нужно така да се хапе.
До колегата от Белгия, не я мисли така тъщата, сам си го казал по-надолу, дали с ваксина или без, пак може да е с положителен тест. То се доказа 45 пъти, че ваксиниран или не, пак може да се зарази, а сега протичането на болестта съвсем условно може да е хем така, хем иначе.
И ето парадокса с ваксините колко помагат за разпространението да се ограничало - хем ваксиниран, хем ще си правиш пср или те слагат под карантина на някакъв адрес. Одеве един приятел се връща от Чехия и минават на Калотина. Мъж и жена с него, не ги познава, но мъжа Българин, жената Чехкиня. Ваксинирани и двамата. Минава мъжът от другата страна, а на жена му и казват, че ще стои под карантина. Да, ама така и казват, че тя не разбира и моя човек отива да превежда. Остава в потрес, че не позволяват на мъжа и да се върне от бариерата да превежда той. И обяснява на жената за карантината, а те с мъжа си явно не знаели, че ще трябва да стоят под карантина, ама служителя това обяснява. Тя се оказва с епилепсия и се притеснила, припада и си гълта езика. Лекар няма и добре, че имало там едно момче, което знаело какво да прави и извадило езика. Линейка викнали от София, ама докато дойде тя се свестила вече, все пак линейката я закарала до автогарата в София където дошъл после и автобуса. Граничният клоун пък заплашвал моя познат, че ще го вкара и ще го затвори защото му повишавал тон.
А той повишил тон защото се изнервил заради жената и мърморел, че няма лекар на границата да и помогне, а те самите полицаи стояли и гледали вместо те да се опитат нещо да направят. Та много яко, хем ваксина, хем тест защото не си БГ гражданин, ама ако си ваксиниран и си за вътрешна консумация БГ гражданин може да ходиш навсякъде. Само този факт звучи малко двусмислено как се ваксинираш и проблеми няма.
До колегата от Белгия, не я мисли така тъщата, сам си го казал по-надолу, дали с ваксина или без, пак може да е с положителен тест. То се доказа 45 пъти, че ваксиниран или не, пак може да се зарази, а сега протичането на болестта съвсем условно може да е хем така, хем иначе.
И ето парадокса с ваксините колко помагат за разпространението да се ограничало - хем ваксиниран, хем ще си правиш пср или те слагат под карантина на някакъв адрес. Одеве един приятел се връща от Чехия и минават на Калотина. Мъж и жена с него, не ги познава, но мъжа Българин, жената Чехкиня. Ваксинирани и двамата. Минава мъжът от другата страна, а на жена му и казват, че ще стои под карантина. Да, ама така и казват, че тя не разбира и моя човек отива да превежда. Остава в потрес, че не позволяват на мъжа и да се върне от бариерата да превежда той. И обяснява на жената за карантината, а те с мъжа си явно не знаели, че ще трябва да стоят под карантина, ама служителя това обяснява. Тя се оказва с епилепсия и се притеснила, припада и си гълта езика. Лекар няма и добре, че имало там едно момче, което знаело какво да прави и извадило езика. Линейка викнали от София, ама докато дойде тя се свестила вече, все пак линейката я закарала до автогарата в София където дошъл после и автобуса. Граничният клоун пък заплашвал моя познат, че ще го вкара и ще го затвори защото му повишавал тон.

Последна промяна Top Gun Maverick на 20 Окт 2021, 16:35, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ганчев я подкара през просото ...антителата нямали значение . Ваксината какво прави ? Да не създава оплодени яйцеклетки ? Или стана антителата МИ са по убави от антителата ТИ ..??!!
10% от хоспитализираните са ваксинирани . Освен това под 1% от прекаралите болеста се разболяват отново срещу 4% от ваксинирани не прекарали грипа . Хората с антитела са най малкия проблем за здравната система . Ако не са те да огреничават вируса ще се ваксинираме докато ни пръснат задниците със тия спринцовки .
10% от хоспитализираните са ваксинирани . Освен това под 1% от прекаралите болеста се разболяват отново срещу 4% от ваксинирани не прекарали грипа . Хората с антитела са най малкия проблем за здравната система . Ако не са те да огреничават вируса ще се ваксинираме докато ни пръснат задниците със тия спринцовки .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BMW_POWER написа:...
Когато картинките говорят аз какво да говоря

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Добро!Jordana написа:Ганчев я подкара през просото ...антителата нямали значение . Ваксината какво прави ? Да не създава оплодени яйцеклетки ? Или стана антителата МИ са по убави от антителата ТИ ..??!!

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Някак се превърна темата в поредното мерене на … доводи …
С риск да бъда обвинен в прокламатор на ваксините ми се ще да питам. Не ви ли е странно, че само двете най-изостанали във всяко едно отношение страни в ЕУ са най-изостанали и с ваксинацията?
Някак ми е трудно да повярвам, че доста по-напреднали общества , не говоря за държави, са се ваксинирали 80-90% а само ние и братята румънески сме останали най-независими от световната конспирация …
Не съм гига фен на ваксините и не мисля, че е редно да се налагат насила, даже в тая анкета съм гласувал с НЕ, но някак изглеждат единственото разумно решение особено с отсъстващата ни здравна система
С риск да бъда обвинен в прокламатор на ваксините ми се ще да питам. Не ви ли е странно, че само двете най-изостанали във всяко едно отношение страни в ЕУ са най-изостанали и с ваксинацията?
Някак ми е трудно да повярвам, че доста по-напреднали общества , не говоря за държави, са се ваксинирали 80-90% а само ние и братята румънески сме останали най-независими от световната конспирация …
Не съм гига фен на ваксините и не мисля, че е редно да се налагат насила, даже в тая анкета съм гласувал с НЕ, но някак изглеждат единственото разумно решение особено с отсъстващата ни здравна система

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ще видиш след 2-3 години като измре цяла Европа от ваксините и завладеем континента, като най-умна нация 

bum_bum написа:Mollov написа:А знаеш ли покрай мен колко хора с антитела… това всичко показател за какво е? За нуждата от ваксиниране на преболедувалите?
Аз си мисля, че антителата би трябвало да са индикация за това, че организма разпознава вирусът и при среща с него очакваме те да се увеличат.
Ако нямаш контакт с вирусоносители антителата ще спадат. Но докато имаш Т клетъчен имунитет при всеки такъв ще се появяват антитела.
В тая връзка би трябвало Т клетъчния имунитет да е предпоставка за това да можеш да щъкаш навсякъде, а не само наличието на антитела или ваксина. Антитела може да има след ваксина или леко преболедуване, но те могат да не са достатъчно функционално активни.
Поне такива неща разправяха разните доктори по едно време.

отхвърлени и набедени като разпространители на зараза , като антиваксъри и едва ли не убийци . И това всичкото щото е прието смешен тест за единствена валидация за заразен с вируса. Та на Стийна да му се изясни на свръх интелигентния , че човека в онова изказване имаше предвид наличие на антитела при изследване доказва прекарана инфекция с тоя вирус и е реално валидиращо доказателство , което прави ненужен предшестващ ПСР , както и също толкова равностойно трябва да се признава на хората, че са преболедували и изградили имунитет и да се издава сертификат като им е толкоз важен УЖ .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ganchev__ написа:
Къде заразяват наред ваксинираните? Вероятността ваксиниран да се разболее е около 20 процента.Кара го по-леко и носи много по-малък вирусен товар в сравнение с неваксиниран.Възможността му да заразява е много по-малка.
Няма да е дълго безсрочен, не се притеснявай.Ще бъде валиден 1 до 2г.
Ако може, дай и статистиката за преболедувалите...

Вероятността преболедувал да се разболее е - ?? Как го кара? Какъв вирусен товар носи, в сравнение с ваксиниран и неваксиниран? Каква му е възможността да разболява?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Между другото Илков поставя интересен въпрос, който е добър повод за размисъл и си има голяма логика. Ще приемем, че сме последните Мохикани наистина и само ние не даваме да ни промиват мозъците.
Да кажа само за поредния докторски малоумен подход и как един 48 годишен, здрав, прав човек си отиде, тираджия, даже си беше купил Ф10-ка чисто нова човека преди време, та фен си беше.
Дъртата лична лекарка го вижда Ковидясъл и какво да му предпише - ми вълшебния Азитромицин, чрез Азакса. Нали е вирус, що пък да го борим с лекарства против вирус, давай АБ направо. Да, ама човека се влошава и вдига Т, а тая решава да му пусне втори АБ - гентамицин.
И чак звъняла на една сестра тука да и казва как точно да го забие. Да, ама и той не помогнал и човека за една седмица си отиде. Не мисля, че е бил ваксиниран, честно забравих да попитам понеже ме втрещи пак как една изкукуригала докторка си пуска Аб да си върже гащите и после ще каже(ако я пита някой, ама то няма кой)че е предписала Аб и щом той не е помогнал...
Човекът може би трябваше да потърси истински лекар, а не някакво джи пи със сто годишен стаж, което е свикнало само да взема пари за прегледи. И дъщеря и е същата некадърница, но зъболекар, сестри работили при нея даже казват, че от тряскане на вярата и падат пломби на пациентите и. Но иначе реклама - специализирала в Америка.
С тия антибиотици шега не бива, обаче медиите насадиха тия страх дори у лекарите, които не знаят как да лекуват и за да се презастраховат изписват антибиотици дори когато човека има всички шансове да мине и без това.

Да кажа само за поредния докторски малоумен подход и как един 48 годишен, здрав, прав човек си отиде, тираджия, даже си беше купил Ф10-ка чисто нова човека преди време, та фен си беше.
Дъртата лична лекарка го вижда Ковидясъл и какво да му предпише - ми вълшебния Азитромицин, чрез Азакса. Нали е вирус, що пък да го борим с лекарства против вирус, давай АБ направо. Да, ама човека се влошава и вдига Т, а тая решава да му пусне втори АБ - гентамицин.

Човекът може би трябваше да потърси истински лекар, а не някакво джи пи със сто годишен стаж, което е свикнало само да взема пари за прегледи. И дъщеря и е същата некадърница, но зъболекар, сестри работили при нея даже казват, че от тряскане на вярата и падат пломби на пациентите и. Но иначе реклама - специализирала в Америка.
С тия антибиотици шега не бива, обаче медиите насадиха тия страх дори у лекарите, които не знаят как да лекуват и за да се презастраховат изписват антибиотици дори когато човека има всички шансове да мине и без това.
In God we trust, all others we track.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Ама то не е до шанс да мине с него или без него. То си има причина да се пие. Нито по-рано, нито по-късно е добре
То здрав човек, ако почне да пие антибиотик... и ще тупне. В правилния момент може да ти спаси и живота. Затова има лекари. Ама джипитата за мен са подавачи на направления.

steeN написа:BMW_POWER написа:...
Когато картинките говорят аз какво да говоряТи въпроси колкото искаш задавай на тази картинка
Тъй де, откакто вкараха ваксинирането и се умножаваме. Разбрах те

Само дето пак не отговори на въпроса ми

Последна промяна BMW_POWER на 20 Окт 2021, 17:32, променена общо 1 път
Top Gun Maverick написа:Между другото Илков поставя интересен въпрос, който е добър повод за размисъл и си има голяма логика. Ще приемем, че сме последните Мохикани наистина и само ние не даваме да ни промиват мозъците.![]()
Дъртата лична лекарка го вижда Ковидясъл и какво да му предпише - ми вълшебния Азитромицин, чрез Азакса. Нали е вирус, що пък да го борим с лекарства против вирус, давай АБ направо. Да, ама човека се влошава и вдига Т, а тая решава да му пусне втори АБ - гентамицин.И чак звъняла на една сестра тука да и казва как точно да го забие. Да, ама и той не помогнал и човека за една седмица си отиде. Не мисля, че е бил ваксиниран, честно забравих да попитам понеже ме втрещи пак как една изкукуригала докторка си пуска Аб да си върже гащите и после ще каже(ако я пита някой, ама то няма кой)че е предписала Аб и щом той не е помогнал...
Е ти кво говориш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
K_Ilkov написа: Не ви ли е странно, че само двете най-изостанали във всяко едно отношение страни в ЕУ са най-изостанали и с ваксинацията?:
На мен не ми е. В нормална държава като излезе някой от правителството и каже нещо то обикновено се случва. И хората имат доверие.
Тук също се случва казаното, но тъкмо наобратното. И никой по никакъв начин не може и няма да повярва, че поредния тумбак по телевизията мисли за нашето здраве. Колкото повече реват да се ваксинираме, толкова по-силна съпротива ще има.
Последно преди часове обявиха, че училищата затварят от петък за по-малките. Взимаме детето, всичко е ОК и никой нищо не казва. Прибираме се и ново 20- от утре затворено. Сега трябва да мисля схеми кое и как да стане и как да взема учебниците. Хиляди хора ще имат същите проблеми, защото в цялата администрация няма един единствен неимбецил, който да помисли за последиците от едно решение.