Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ildivvy » 21 Окт 2021, 12:00

В нашия завод правят профилактични прегледи и не бих казал, че са проформа! Дори на доста хора им откриха разни проблеми, които след това тръгнаха да си ги 'решават'... Т.е. бих казал има смисъл, не са пет за четири...!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2021, 12:01

Добре де, някой няма ли да обясни на база горните факти за Пфайзер как приемаме за нормално да ти изключат нормалния живот, ако не се ваксинираш с техен продукт?

Или пак ще се почне с ползите по-големи от рисковете и то това било преди, сега не може да се случи?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Окт 2021, 12:10

Като не те кефи Пфайзер, има още 3 опции :dunno: Не знам защо за тях се хвана. А и доколкото знам, за ваксината повече участие са имали по-малките Бионтек или Биотек, Пфайзер са по-скоро мъни инжекцион :mhihi:

А това с профилактичните прегледи... зависи. Бил съм от фирмата на читави, бил съм и на супер измислени. Реално, ако нямаш оплаквания и не излезе нещо на кръв/урина... трудно ще видят нещо. А пък на очен... досега на апарат не са ме "закачали", та не знам колко е смислен. При приятелката пък очната й казала да отида на очен преглед :ok: Шах и мат :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Окт 2021, 12:12

Бум-бум, ти не чете ли темата назад? На всички противници на ваксините се казва, че че говорят едно и също, но привържениците също говорят едно и също като това, че може и да има риск, но потенциалния риск бил по-малък от ползите. Които всъщност също са ПОТЕНЦИАЛНИ ползи, ама това се пропуска.
Та какво искаш да ти кажат от света? Тия ги съдихме многократно, но сега ви караме да се ваксинирате с техен продукт защото вече всичко при тях е ок ли? :mhihi:
Същото важи и за другите производители ако нещо се открие, пак ще го замажат. Ползите, ползите са важни. Те Астрата къде ли не я забраниха, ама все пак има бол места където можеш да си я боднеш. Пак казвам, ползите, а думата потенциални ще важи само в едната посока.
Последна промяна Top Gun Maverick на 21 Окт 2021, 12:14, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Окт 2021, 12:13

Имам познат конспиратор, на който аз снизходително му разяснявам какви глупости чете, но сега честно казано
за първи път почнах да се замислям..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i touring '96

Мнение от grayscale » 21 Окт 2021, 12:15

bum_bum написа:Добре де, някой няма ли да обясни на база горните факти за Пфайзер как приемаме за нормално да ти изключат нормалния живот, ако не се ваксинираш с техен продукт?

Или пак ще се почне с ползите по-големи от рисковете и то това било преди, сега не може да се случи?

Кой да обясни.
Трудно е да четем и да мислим. По-лесно е "Ганьо", "тарикатите", "всички така правят" ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Окт 2021, 12:18

Богат-беден, знаеш ли колко пъти съм си викал, че не може човечеството да допуска това или онова, че човек не е способен на това или онова, ама само ако имаш време се загледай в историята - любимия ми предмет в училище. Ей така се замисли и виж колко пъти в човешката история какви ли не извращения е имало. После виж колко пъти не са признавали престъпления, ама след 20-30-50 години когато няма отговорни, много от тях лъсват. После се запитай колко от тях са били умело прикрити и никога не са лъсвали. Аз не искам да вярвам в злото и безкрайната жажда на власт у човека. Но има един много точен цитат от филма "Италианска афера", който никога не забравям - имам доверие на хората, но няма доверие на дявола в тях.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2021, 12:22

TNT написа:Като не те кефи Пфайзер, има още 3 опции :dunno::

100% бях сигурен, че ще го има този отговор :mhihi:

Значи ще ползвам Янсен. Problem solved :yes: Благодаря, не се бях сетил.

Аааа, чакай бе! Янсен не бяха ли Джонсън и Джонсън? А тия не би ли бяха съдили за бебешката пудра.. БЕБЕШКА! , която е причинила десетки хиляди случаи на рак. Близо 30 000 дела само за този продукт, ако не се лъжа.

Или Янсен не са Джонсън, така както Бионтек не са Пфайзър?

Някакви други препоръки за ваксина от производител за който не е доказано пускал на пазара продукти с ясното съзнание, че не са напълно годни и могат и ще причинят тежки заболявания и смърт?

Bogat-Beden написа:Имам познат конспиратор, на който аз снизходително му разяснявам какви глупости чете, но сега честно казано
за първи път почнах да се замислям..

Аз не се възприемам точно като конспиратор. Просто тези данни за делата и продуктите убили хора са достъпни в медии, които се ползват с доверие. Задавам си прост въпрос. Пускали са в миналото продукти, които убиват. Давали са подкупи за да прикрият този факт. Кой, как и какво гарантира, че при ваксините няма нищо подобно скрито?
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Окт 2021, 12:26

Ти пак си пишеш едно и също. Ползите човек, ползите. Ако ще и да пише директно, че ще умрат Х на брой хора от ваксината, ползите гледат, другото не ги вълнува. Разбира се този процент ще бъде мизерен в рамките на нула цяло и нещо, та те и без това са щели да умрат ако не са се ваксинирали. Упс, почвам да звуча като иронизатор от другия лагер. Има и друго, което витае - който не може да се справи с ваксината, значи шанс да пребори болестта няма никакъв. Затова да го боднем и да пробваме.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2021, 12:31

Ползи, вреди.. ама ми писна с това Ганьо та Ганьо .. е хубаво, Ганьо съм. Някой Неганьо просто да ми отговори просто на въпроса горе. Ганьо или не нямам ли право да се притеснявам от компании с такава история? Явно не.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 21 Окт 2021, 12:34

"Добре, фашизъм било, сегрегация, антиконституционно, искат да ни избият, да извлекат информация от телата ни и т.н.
До днес са поставени 6.7 млрд. дози ваксина.
47.9% от световното население има поне една доза.
36.7% са напълно ваксинирани.
В САЩ напълно ваксинирани 57.5%, в Япония - 68.4%, в Бразилия- 50.4%, в Китай- 80%.
Сега си представете, че всички ваксинирани измрат, защото нали това е фашисткият замисъл.
И останат най-умните: ние, македонци, румънци и цяла Африка.
Красота.
Готови ли сте да управлявате света?" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Окт 2021, 12:41

То във всичко има ползи и вреди. Софийският въздух е вреден, ама дайте да не дишаме :dunno:

Бум-бум, по принцип си от хората, които най-много уважавам в целия форум. Във всяка тема си за правила, държавата това не направила, онова не направила. Като има правила обаче, които не отърват... нека всеки си прави каквото поиска. Твоя начин за справяне с пандемията какъв е ? Всички яли банички и пушели цигари да измрат като кучета ? Против ваксини, против правила, против мерки, против лекарства, против болници, против всичко :dunno: Ти си го изкарал леко, хапваш само био - другите да го духат. Така излиза.

П.П. https://www.mediapool.bg/zavedeniyata-i ... 26646.html
Това беше преди месец. Ся за кво протестират :dunno: Нали това искаха ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2021, 12:55

Аз не съм против това който иска да се ваксинира. Всеки, който ще се чувства по-сигурен и защитен е в правото си да го направи.

Против съм тези, които са намерили някакви причини поради които не искат да бъдат принуждавани.

И за пореден път съм изумен как чакаме и най-дребния повод за да се обиждаме на разбиращи, неразбиращи, ганьовци, селяни и т.н.

blacksapphire написа:"Добре, фашизъм било, сегрегация, антиконституционно, искат да ни избият, да извлекат информация от телата ни и т.н.
До днес са поставени 6.7 млрд. дози ваксина.
47.9% от световното население има поне една доза.
36.7% са напълно ваксинирани.
В САЩ напълно ваксинирани 57.5%, в Япония - 68.4%, в Бразилия- 50.4%, в Китай- 80%.
Сега си представете, че всички ваксинирани измрат, защото нали това е фашисткият замисъл.
И останат най-умните: ние, македонци, румънци и цяла Африка.
Красота.
Готови ли сте да управлявате света?" :mhihi:

Гореспоменатата пудра на Джонсън се е продавала в 51 страни. Десетки милиони деца са я ползвали.

Умряха ли всички? Не. Има ли десетки хиляди доказани случаи на рак, причинени от нея? Да. Имам ли право да откажа да я ползвам? Да. Имам ли право да откажа ваксината на Джонсън?

Що се правите, че не разбирате?
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Окт 2021, 12:56

Бум бум, не съм визирал тебе въобще, аз съм всъщност на твоето мнение почти изцяло, всъщност на мнението на Мангъров, който казва, че е ЗА ваксините по принцип, но е против задължителното поставяне на тази, защото не е изпитана достатъчно, това е.

П.С. не се засягам и ти като подмяташ е60 и темата за уиски, щото не мисля, че визираш мен, а и да е така, не се идентифицирам със събирателни образи на нискоосъзнати примати. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Окт 2021, 13:12

То и аз съм против задължителните ваксини, и зелени билети. Еле па, ако тея ваксини трябва да си ги подновяваме като гражданска. Но не съм против всякакви мерки, а тук нищо не се спазва. Всички кръчми пълни, по молове и магазини никой не си носи маска, ама и ваксини не искаме, щото имали чипове. Ама и болницата искаме да е празна. Който пък е стигнал до там си го заслужава, щото е ял баница. И на мен не ми е приятно всичко да е затворено, да си бия ваксини, да имам маска във всяко яке и да не мога да си планирам нищо за повече от 1-2 седмици, щото не се знае какви правила и мерки ще има.

Бум-бум, според теб какъв е начина за справяне с пандемията ? Мерки, ваксини ? Нищо ? Кой умре - умре ? Щото малко излиза, че... не съм против мерките, който иска да си ги спазва, ама мен не ме закачайте :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата