Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от BMW_POWER » 21 Окт 2021, 14:18

bum_bum написа:
Bogat-Beden написа:П.С. не се засягам и ти като подмяташ е60 и темата за уиски, щото не мисля, че визираш мен, а и да е така, не се идентифицирам със събирателни образи на нискоосъзнати примати. :dunno:

:mhihi: Просто е съвпадение, че ги имаш и двете. Аз също напинях за е60, колкото и да ми е грозно като кола ама не намерих читаво.

Относно уискито.. 2 пъти съм влизал в темата и просто на мен ми е грозно да снимаш уиски за 100лв на покривка за 3,20 метъра от бриколаж. Не знам чия беше снимката, но по моему тия питиета са за хора с малко по-различен социален статус.

Бутилка Ballantine's - $29.95
https://www.lcbo.com/webapp/wcs/stores/ ... hisky-1610
Бутилка Ямболска - $30.95
https://www.lcbo.com/webapp/wcs/stores/ ... ndy-123646
Бутилка Бургас 63 - $32.95
https://www.lcbo.com/webapp/wcs/stores/ ... kia-278317

Уиски с Шопска салата :OT:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Окт 2021, 14:20

bai_ILIA написа:И ако трябва да цитираме единствената умна приказка на фамозния Жорж Ганчев за дългите години, през които ни весели, то тя идва много на място: "Българите са малък, но много прост народ".

Приятел, който работи в Европейската комисия ми се оплака днес, че там всички го бъзикали, че е Българин. Той естествено е ваксиниран понеже там са с малко по-високо IQ - Ааа не, няма да седна до теб. Вие сте червена зона и силно заразни :D Ти Българин ли си, не не далече от мен :mhihi: Какво да каже маняка, срам не срам, Българин е...

Те пък западняците от даване на задници се превърнаха от господстващи в света до 4-та цигулка след като позволиха какво ли не. Смяха се на разни диктатури като Русия и Китай, а сега ги е страх от тях, молейки се на САЩ за военна подкрепа в замяна на послушание и безброй Американски бази навсякъде. Даже и Англия се махна от съюза щото всички вътре са с огромно ай кю и допуснаха какви ли не безобразия. Но всеки има избор да иде при тях и да е окръжен от хора с високо ай кю. От цял свят има такива, сега даже ще пращаме войници по границата за да ги съпровождат безпроблемно по пътя към ай кютата.
Иначе България я е имало преди всичките Европейски дупедавци, с всичкото зло през годините някак е оцеляла, ще оцелее и след вируса, болните ще намалеят, да не забравяме, че тука идва последно, а какво беше в Италия в началото, в Испания затвориха цялата държава понеже стигаха някакви големи числа, тука също ще мине с или без ваксини.

Гърците и те днес подскачат, 24 часова масова стачка на здравните им работници, понеже 7000 лекари и медицински лица(вероятно също с ниско ай кю, ще ги наречем тях Византийци като нас Ганьовците)останаха без работа защото НЕ ЖЕЛАЯТ да се ваксинират. Точно както писах преди две седмици, че лекари там си горят дипломите публично, понеже не искат да се ваксинират заради ниското си ай кю.

Относно Жорж Ганчев, той и Бойко каза, че матРиала е такъв и да ходим на село да копаем картофи, ама никой не го чу, всеки се смя и плю, накрая го свалиха от власт за да вкарат страната в още по-голяма катастрофа, от която не се знае как ще се излиза. Добре, че всички са ангажирани с коронавируса и накрая ще обвинят изцяло него, че всичко в в това положение.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Окт 2021, 14:46

Той щото Жорж страшен умник , има една роля в холивуд където играе руски офицер със забита стрела в задника :mhihi:
https://www.vbox7.com/play:904a2065
Пази боже сляпо да прогледа . Напълно адекватно за такива като него :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 21 Окт 2021, 14:47

bum_bum написа:Ползи, вреди.. ама ми писна с това Ганьо та Ганьо .. е хубаво, Ганьо съм.

Нали? Аман от тез клишета за конспиратори и Ганьовци...

Тези в Тайван и те са от Ганьо и нагоре.
23 милиона с 23% ваксинирани - 80 заразени за 2 седмици. Не ще да ходи там този вирус. Нула умрели.

Узбекистан.
35 милиона със 17% ваксинирани - 5600 за 2 седмици. (3-ма умрели на 35 милиона - ужас)

Южна Африка
50 милиона с 18% ваксинирани - 9000 за 2 седмици.

Беларус
9 милиона с 18% ваксинирани - 28 000 за 2 седмици.

Нека тези последните да ги сравним с една НЕ ганьовска страна.

Австрия
9 милиона с 62% ваксинирани - 30 000 за 2 седмици.

Още едно сравнение:

Босна и Херцеговина - 3 милиона с 15% ваксинирани - 8000 за 2 седмици.
Уелс - 3 милиона със 70% ваксинирани - 40 000 за 2 седмици (5 пъти повече).

Как ви се струва, изчезва ли вирусът благодарение на НЕ ганьовските ваксини?
Последна промяна stean на 21 Окт 2021, 14:53, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Окт 2021, 14:52

Днес един на вратата на хипермаркета ми сканира QR кода с поглед . След което можеше да вляза за две торби цимент че ми требваха :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 21 Окт 2021, 14:54

Дет се вика.. ваксината си върши работата, поне във финансовата и част :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 21 Окт 2021, 14:54

stean написа:
bum_bum написа:Ползи, вреди.. ама ми писна с това Ганьо та Ганьо .. е хубаво, Ганьо съм.

23 милиона с 23% ваксинирани - 80 заразени за 2 седмици. Не ще да ходи там този вирус.

Узбекистан.
35 милиона със 17% ваксинирани - 5600 за 2 седмици. (3-ма умрели на 35 милиона - ужас)

Южна Африка

Беларус

Австрия

Още едно сравнение:

Забрави Того, Танзания и Папуа Нова Гвинея...

Повечето изредени имат толкова бройки просто защото почти не се правят тестове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i touring '96

Мнение от grayscale » 21 Окт 2021, 15:06

Комбина написа:
stean написа:

23 милиона с 23% ваксинирани - 80 заразени за 2 седмици. Не ще да ходи там този вирус.

Узбекистан.

Южна Африка

Беларус

Австрия

Още едно сравнение:

Да не би да казваш, че с това колко, на кого и какви тестове правиш може да се манипулират данните?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2021, 15:10

Я виж БВП на цитираните държави и помисли пак кои са ганьовците в компаният там.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Окт 2021, 15:11

bai_ILIA написа:Вие сте червена зона и силно заразни :D Ти Българин ли си, не не далече от мен :mhihi: Какво да каже маняка, срам не срам, Българин е...

Поне имат чувство за хумор. Аз от време на време споря с едни познати румънци кои сме по-зле, никой не се дава :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 21 Окт 2021, 15:16

Комбина написа:Забрави Того, Танзания и Папуа Нова Гвинея...

Чудесно, махаме тестовете и всичко ще си дойде по местата. Ще имаме смъртност, като в Тайван.
Ако направят тестове за скопци, ще излезе че 99% сме заразени с израстък между краката.

Впрочем, ти ходил ли си в Тайван или Южна Африка, че ги сравняваш с Танзания?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Окт 2021, 15:17

Комбина написа:

Айде да видим БВП на Тайван и да кажем, че са в топ 10 ли, топ 5 ли бяха дори в света. :shock:
А, че не се правели тестове там сигурно щях да ти повярвам, понежеше нямаше от къде да знам, но мой познат Тайванец си отиде там, ваксиниран и въпреки това го сложиха в страната му 14 дена под карантина в хотел, за който той плаща около 2000 наши пари, ама иначе тестове не правели.

За ЮАР пък какво да кажем, случайно беше първата страна домакин на световно по футбол в Африка, случайно говорят десетина езика и е най-голямата общност на Европейци в Африка.
Последна промяна Top Gun Maverick на 21 Окт 2021, 15:20, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Окт 2021, 15:20

Сертификатът за преболедуване на коронавирус ще се счита за валиден 1 година в рамките на страната, но не и в ЕС, където важат европейски правила. Това съобщиха на брифинг в МОН министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров и зам.-министърът Тома Томов.

Сега справедливо ли е вече? И ваксините са по 1 година валидност.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2021, 15:26

TNT написа:Бум-бум, по принцип си от хората, които най-много уважавам в целия форум. Във всяка тема си за правила, държавата това не направила, онова не направила. Като има правила обаче, които не отърват... нека всеки си прави каквото поиска. Твоя начин за справяне с пандемията какъв е ? Всички яли банички и пушели цигари да измрат като кучета ? Против ваксини, против правила, против мерки, против лекарства, против болници, против всичко :dunno: Ти си го изкарал леко, хапваш само био - другите да го духат. Така излиза.?

Аз ако можех да измисля начини за справяне с пандемията нямаше да стоя в къщи да си драпам макарите, а щях да бъда в парламента. Там са хората, които сме избрали и на които плащаме за да бъде цялата процедура ефективна и максимално безболезнена за икономиката, самочувствието и здравето на населението.

Някой имали който да отрече, че не се получава?

Затвориха училищата. Вчера в 17:30 с информацията, че ще учат още 2 дни за да се подготвим взимам детето от училище. Тъкмо се прибираме и вече не е така. Затворено е от днес. А днес по обяд аз въртя точно 106км за да ида да взема учебниците. И не бях само аз, а родителите на целия клас и цялото училище. Е, колко разход като време и пари е това и кой поема отговорност.

Хубаво. Затвориха училищата за да нямат децата контакт. Сега е 15:15, преди 15 мин свършиха с пародията наречена онлайн обучение. Къде е детето? Затворено у нас или с още 20 деца навън да обикалят като гламави? Какво се очаква от мен да направя, да го заключа ли?

Един въпрос към привържениците на мерките и поголовната ваксинация- колко от вас ще забранят контакт на детето си с други деца във времето, когато училищата са затворени за да изпълнят мерките с точност? Вероятно николко. Е, вие ганьовци ли сте, след като едни по-умни хора там са решили, че децата не трябва да контактуват за да се укроти разпространението на вирусът?

Спирането на спортовете. Вместо да са на карате и балет те са на двора. Там вируса няма ли го?

Затварянето на една камара бизнеси и производства, но оставянето на хотелите да работят. Там вирусът нямаше ли го?

Не съм против мерките, а против полвинчати и лишени от смисъл и реален резултат мерки.

И доколкото ефективни мерки в 21 век не могат да се наложат без всеки един Ганьо да вземе лопатата и да отиде пред парламента, защото колкото и да сме стриктни тук ако утре ви кажат, че няма да излизате от вкъщи по никакъв повод и причина и вие ще сте там то съм против всичките тия безсмислени ограничения.

Ако се докаже напълно и категорично, че маските предпазват то е необходимо просто да се осигури пълното спазване на тази мярка. А ако каже някой, че няма как няма да се съглася, защото в страна в която сме на едно от първите места в света по ушеви на глава от населението това би било лесно. Всичко останало е без абсолютно никакъв смисъл.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 21 Окт 2021, 15:29

stean написа:
Комбина написа:Забрави Того, Танзания и Папуа Нова Гвинея...

Чудесно, махаме тестовете и всичко ще си дойде по местата. Ще имаме смъртност, като в Тайван.
Ако направят тестове за скопци, ще излезе че 99% сме заразени с израстък между краката.

Впрочем, ти ходил ли си в Тайван или Южна Африка, че ги сравняваш с Танзания?

В Тайван не съм, в ЮАР ми се налага чат-пат, а тази година в Танзания /столицата Дар Ес Салаам/ изкарах почти 40 дни, защо?
Последна промяна Комбина на 21 Окт 2021, 15:30, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата