Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от vladobate » 24 Окт 2021, 18:14

alekangg написа:Кажи истината от първа ръка, просветли ме моля те.
какво се говори на високо ниво, от доценти и професори?
Някои ГО изкарват по симптоми през месец, не си ли чувал за такива?

На ниско ниво се говори , от високо ми става лошо . По бнт1 сега слушам един дедо дето говори хем така хем иначе. Значи чоляка....ама гледайте го ще изпуснете...каза клетъчния имунитет дори и да го докажеш няма никакво значение трябва си ваксина щото тоя естествен имунитет е ала-бала-портокала , тва е . Иска да се обяви за криминално деяние ако говориш против ваксините. Честито .

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Окт 2021, 18:39

https://youtu.be/JMn4Zsn9EjI
От 8:30 почва да говори онзи другия. Много е интересно нали, защо не казаха ето ви ваксините, като искате се ваксинирайте, мислим, че това ще помогне, ние продължаваме живота си нормално? Ами превърнаха Канада, Австралия и бая други места в някакви концлагери.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 24 Окт 2021, 18:42

Друг изчаткал - не били с изтекъл срок на годност ваксините (някои , които още се прилагат) , а с Удължен такъв срок. И при храната ще се въведе , тъй де става за хапване. Ама бавно мисля и ми хрумва все пак , за храната мога да ги съдя обаче за боцната такава ваксина не , щото съм дал писмено съгласие, че съм информиран и да го духам. Защо по дяволите хората са толкоз безотговорни и не искат да се ваксинират ? Вече не проумявам . Ваксините са добри и доказано работят , аз също съм ваксиниран се оказва нещо имал съм дълга амнезия , но ще последвам дедото от предното предаване и ще говоря общо , просто за ваксинацията по принцип. Да вакса съм пълна ....олекна ми.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 24 Окт 2021, 19:08

Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/JMn4Zsn9EjI
От 8:30 почва да говори онзи другия.

Ще ме прощаваш , но съм в потрес от онзи предния , преди 8.30 ...

Ако смяташ, че тоя ютуб палячо доказва или показва нещо е тъжно положението
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Окт 2021, 19:11

Снощи се събирахме с приятели и щем не щем коментирахме Ковида и ваксините и се сподели интересна информация: двойка, момчето изкарало ковид пролетта, момичето с ваксина (Pfizer) месец или два след боледуването на момчето. Миналата седмица си правят тест за антитела: момчето -20к (не запомних по коя от скалите), момичето - 2300 по същата скала :roll:
По другата скала пак бяха с разлика в пъти

Тия дето казват, че имунитета след преболедуване не струвал пред тоя от ваксината може ли да ми го обяснят тоя феномен :help:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Окт 2021, 19:14

Ще ги го обяснят с това, че тоя имунитет не е като оня и точно 29-тата бройка от него я няма в тия на този твой приятел, а само в на приятелката му. :mhihi:

Доказва той хапчето едно нищо, търси гледаемост, но проблема не е, че той не доказва, ами в другите, които трябва да доказват, а не го правят. Та за мен техните думи и неговите струват еднакво към момента, а се пропагандират само на едните думите.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 24 Окт 2021, 19:23

Баси, мислех че сме на друго ниво тук във форума, наистина.Просто няма смисъл...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2021, 19:31

Ти отговори на въпросчетата по-назад.., недей гледа нивото :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 24 Окт 2021, 19:35

Математик често канен по ТВ и гледаем от стотици хиляди хора ниско ниво ( моля моля да се прави разлика) каза децата си го предават едни други и после носят вкъщи , а тия дето познаха , че ще се м.е яко обратното казват. Що така ? Уважаемия здравен министър и той потвърди върховенството на европейска институция да променя срока на годност на ваксина прескачайки производителя. Аз все си мислих , че ний сме клиенти на тоз производител и като такива дали правата на ония от високото ниво променяме срока на годност. И приравнявайки горното спокойно търговец на хранителни стоки може да удължи подобен срок и с храна за обща употреба. Що така ? ПС; Да си направим тема за соециална взаимопомощ , който не е успял да си купи кренвирши от железария над 300кв.м. някой хубав услужлив колега зелен да му спаси живота (за втори път , първия като се е ваксинирал) със проникване законосъобразно...оп пардон само заради заповедта де ...в ограничената зона . Що от железария ? Ми нали имаме право на личен избор :D , пък и е съвсем безопасно за разлика от Мидъл , където щъкат скрити убийци.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 24 Окт 2021, 19:41

Няма смисъл,човек.Просто е губене на време.Просто няма да пиша в темата и това е.Вярно, че информационната кампания не ставаше, ама чак толкова глупости и конспирации...мед.специалисти антиваксъри и тн и тн, наистина е жалко.Няма да има оправия.
Времето ще покаже.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Окт 2021, 19:58

Айде ще се прежалиш за каузата . Какво е това бягство от първата линия :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 24 Окт 2021, 20:20

Ganchev__ написа:Няма смисъл,човек.Просто е губене на време.Просто няма да пиша в темата и това е.Вярно, че информационната кампания не ставаше, ама чак толкова глупости и конспирации...мед.специалисти антиваксъри и тн и тн, наистина е жалко.Няма да има оправия.
Времето ще покаже.

Приятел (не че си ми ама да запазя добрия тон по принцип) , кое точно от тия дивотии по твоята терминология отричаш . Всичко се случва реално , изречено е и хората имат желание да го проумеят . Как да се случи ? Не може всички да се поставят под определение малоумници , когато информацията се представя твърде динамично и объркващо с противоречащи си теории от уж знаещи и учили дипломирани специалисти. Този хаос и Бойко не може го тури в ред , а всички знаят той може всичко. Къде е диференциацията между дипломирани лекари с крайно противоположни мнения и кой я поставя да го драм. Мислещи същества сме и за добро или лошо в последните десетки години беше предоставен свободен достъп до всякаква информация , откъде накъде едни са виновни други не криейки се зад листче с написано Диплома , при все че е общоизвестно некадърността не ходи по гората. Който поема отговорност той е водача , такива липсват , факт. Затова и това безнадеждно положение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2021, 20:25

Еми именно де.

Информация за далаверите, подкупите, скриването на информация, манипулирането на изследвания, плащането за предписване на лекарства за които се знае, че не помагат, на такива, които в последствие са изтеглени от пазара, на такива, които не са били одобрени за използване по начина по който се изписват е факт.

Съдът се е произнесъл и компаниите са осъдени.

Същите тия днес предполагат безопасна и ефективна ваксина.

И за за трети път задавам един единствен въпрос- кой и как гарантира, че този път всичко е точно?
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Окт 2021, 20:50

Никой, то си го пише. Слагаш си на твоя отговорност. Тука нещата са еволюирали - този пъти отговорност не може да се търси на същите тези, които визираш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 24 Окт 2021, 20:54

steeN написа:
Отваряйте, затваряйте, правете квото искате. :lol: През шмайзера ми е на тоя етап, ма тва дето имаше смелост да го направи президента/министъра шапка му свалям... предвид този отпор и че си рискува и кампанията в момента. Въпреки, че не е с моите политически разбирания се вижда, че е човек на място, защото поставя здравето на хората над политическата си кариера. Рядкост за българската политика.

Позволи ми да не се съглася, според мен положението се насира и затова нямат избор /естесвено го направиха по най-тъпия начин от днес за утре/. Надяваха се положените да се задържи до изборите а след тях който е на власт да се оправя. Макар служебния премиер и на мен да ми харесва как говори.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата