Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Дали положението се насра, или ни насраха като внесохме плана, и след два дни въведохме сертификата..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Всичко е топ според мен. Вируса отминава вече 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Лятно време явно е отпуск тоя вирус
Пак да питам: защо няма антитела след ваксина, а след преболедуване има 10х повече

Пак да питам: защо няма антитела след ваксина, а след преболедуване има 10х повече

.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Don_Diego написа:Лятно време явно е отпуск тоя вирус![]()
Лятото спасяваме сезона за това

vladobate написа:Кога се е обявявала епидемия по тестове ...
Откогато се издава и сертификат, че са ти наболи нещо без сертификат.

bum_bum написа:И за за трети път задавам един единствен въпрос- кой и как гарантира, че този път всичко е точно?
Това е по-зле и от лобизъм, тук нещата са лява ръка-десен джоб.
Все едно фабрика за тютюневи изделия, да назначи собствена експертна комисия за изследване на вредите и ползите от тютюнопушене.
И не само, а и да назначи собствена проверка на "fake news" относно това изследване.
Нали знаеш кой спонсорира фактчекърите?
Ма не бе, това въобще не е конфликт на интереси.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Ваксинираните ще си гледат живота занапред приблизително както преди. Другите или ще се ваксинират или ще живеят тип някой от филмите "The Maze", "Resident Evil" и т.н. - отшелници в опълчение.
Хубаво или лошо - едва ли някой от нас може да промени нещо.
Това е песимистичния вариант за мен.
Оптимистичния е наистина да има файда от ваксините и да няма световни конспирации
Either way... аз съм си с 2 дози.. че и АЗ. Другите му мислете.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Хубаво или лошо - едва ли някой от нас може да промени нещо.
Това е песимистичния вариант за мен.
Оптимистичния е наистина да има файда от ваксините и да няма световни конспирации

Either way... аз съм си с 2 дози.. че и АЗ. Другите му мислете.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Последна промяна Spit-Fire на 25 Окт 2021, 7:13, променена общо 1 път
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Като гледах какво чудо е в Тексас покрай Ф1 сега .. 400000 души публика, вече и маски не слагат, само Хамилтън понеже беше ядосан
. Та си мисля че нещата ще вземат да отшумяват лека полека ..

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Spit-Fire написа:Оптимистичния е наистина да има файда от ваксините и да няма световни конспирации
Аз не твърдя, че вирус няма или че ваксините не са непременно ефективни.
Очевидно е, че вирусът е сред нас.
Очевидно е, че е по-смъртоносен от нормален грип. Колко повече божа работа, защото колко са починали от него, колко с него, колко от неадекватни мерки и неглижиране на други не по-малко спешни състояния, колко от хипохондрия или с други думи страх никога няма да разберем с точност.
Мисля, че е неоспорим факт, че нещата се преекспонираха до някаква степен. Беше създаден огромен натиск да се създаде ваксина. Това стана в рекордно кратки срокове и при заобикаляне на редица изисквания. Бяха предприети безпрецедентни мерки дори в социалните медии тези ваксини да се наложат като единствена алтернатива.
Обаче компаниите, които създадоха ваксините си имат своето минало в изопачаване на фактите за това да скрият дефекти на продуктите си и да им припишат несъществуващи ползи.
Аз в позицията на човек поставен пред алтернатива или го ползваш или ти слагаме ограничения единствено питам защитниците на тезата, че всичко е така както се представя и няма нищо скрито или изопачено кой и как гарантира това. До момента отговор няма.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чудесно. Това са насоки, които да се спазват.
Компаниите разработили ваксините са съдени за това, че са ги нарушавали в миналото.
Пак стигаме до същия въпрос- направили ли са го и сега. Защото печалбите сега са още по-огромни. Пфайзер имат 92% растеж за Q2. Солиден стимул за да се заобиколят някои насоки, нали?
Компаниите разработили ваксините са съдени за това, че са ги нарушавали в миналото.
Пак стигаме до същия въпрос- направили ли са го и сега. Защото печалбите сега са още по-огромни. Пфайзер имат 92% растеж за Q2. Солиден стимул за да се заобиколят някои насоки, нали?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
- Ако бяхме в соца, нямаше да има "искаш-не искаш". Щяхме да получим по една призовка къде и кога да се явим за ваксина и туй то. Иначе бой ... и после пак ваксина.
- Няма диференцирани мнения против ваксините. Всички, навсякъде се ваксинират. Даже над 60% от аборигените са боднати вече. Само ние, най-големите разбирачи и професори по всичкология сме против ваксината. И то на база некви страхотни факти, че някъв си сопол някъде по света не спал и източил от 9 кладенеца вода за да напише няква безумна теория и ние тука кълвем, щото е чужд източник "рийш ли" или щото некви на по 100 години и/или такива с 50 съпътстващи заболявания се гътнали след ваксинация.
- Глупостта ни е извън границите на приемливото. Едни питат как можело против рака и спина да нямало ваксина
, пък тука за 2 години за един вирус да били измислили веднага. Нормално. Преди 40 години компютрите са били с размерите на стая. В момента ги държим в ръката си. Това, че тече тавана на нашият БАН, не означава че и в Америка е така
. Други са на мнение, че ни чипират без изобщо да си зададат въпроса, че ако приемем, че теорията е вярна дори за секунда - какви ще са тия чипове, какви ще са тея батерии с които работят, как се захранват, какви ще са тия предаватели дето имат, какви ще са тия сървъри дето ще обработват тия данни, колко сателита трябва още да обикалят земята и изобщо някой дава ли си сметка, че разходите за цялата тая работа са по-големи от net worth-a на 20те най-големи в света взети заедно
Базирайки се на това ... чипа е абсолютно безмислен, освен ако популацията на света не се движи с нокия 3310 в джоба, без включени мобилни данни и местоположение
- Живота ме е научил, че на никой не му трябваш умрял. Щото като умреш, роднините ти дават едни 2-3к да те изпратят и после само заемаш място. Дали 2x2, дали в урна - полза от теб няма. Друго си е да си жив. Да бъхтиш за някой 8-12 часа на ден, да имаш консуматорско мислене, да теглиш кредити, да плащаш данъци, да гледаш реклами и да купуваш. За целта обаче ТРЯБВА да сме живи. Или поне повечето от нас. Щото ако всички измрем, тея 14 семейства , дето уж управляват света и папата им целува ръката няма да има кой да им скове един нужник, а и педофилстването им ще се превърне в кръвосмешение
- Още като стана дума за ваксините миналата година си знаех, че бавно и полека с лостове на влияние ще бъдем принудени да се ваксинираме. За моловете и работата ме боли фара, щото на първото място не ходя, а по втората тема съм самоосигуряващ се от 10 години насам. Обаче ходя на море в Гърция. Освен тва имам и син, който ходи на детска градина. Знаех си, че ще се стигне до момент в който ще стане "Идваш на градина само ако мама и тате са ваксинирани". И общо взето знаех, че ако не искаш да живееш като пещерняк - затворен у вас и разчитащ на доставки от глово - трябва да се ваксинираш.
- Национална черта да чакаме да дойде ножа до кокала. Сега наложиха зелените сертификати, тълпите се събраха, утре ще свършат ваксините и ще има зелени корове
- По стечение на обстоятелствата и за мой късмет - всички роднини от страната на жената са медицински работници. Един от тях беше на първа линия. Всички се ваксинираха в момента в който Файзер беше достъпен за първи път. Включително бабата и дядото, които са около 80така. В следствие на посочените факти аз се ваксинирах още през Март. Не съм лекар, не ги разбирам тия работи - доверявам се на преценката на поколенията, които за разлика от настоящето са залягали над учебниците. Не мисля, че съм сгрешил.
7 месеца по-късно сме живи и здрави всички.
Заключението е, че схемата е да се изкарат некви пари и да се запази здравето на ПО-ГОЛЯМАТА част от човечеството. Колатеръл демиджа е неизбежен, ма може и пък с физиологичен разтвор да ни ваксинират .. знае ли се ?
- Няма диференцирани мнения против ваксините. Всички, навсякъде се ваксинират. Даже над 60% от аборигените са боднати вече. Само ние, най-големите разбирачи и професори по всичкология сме против ваксината. И то на база некви страхотни факти, че някъв си сопол някъде по света не спал и източил от 9 кладенеца вода за да напише няква безумна теория и ние тука кълвем, щото е чужд източник "рийш ли" или щото некви на по 100 години и/или такива с 50 съпътстващи заболявания се гътнали след ваксинация.
- Глупостта ни е извън границите на приемливото. Едни питат как можело против рака и спина да нямало ваксина

- Живота ме е научил, че на никой не му трябваш умрял. Щото като умреш, роднините ти дават едни 2-3к да те изпратят и после само заемаш място. Дали 2x2, дали в урна - полза от теб няма. Друго си е да си жив. Да бъхтиш за някой 8-12 часа на ден, да имаш консуматорско мислене, да теглиш кредити, да плащаш данъци, да гледаш реклами и да купуваш. За целта обаче ТРЯБВА да сме живи. Или поне повечето от нас. Щото ако всички измрем, тея 14 семейства , дето уж управляват света и папата им целува ръката няма да има кой да им скове един нужник, а и педофилстването им ще се превърне в кръвосмешение

- Още като стана дума за ваксините миналата година си знаех, че бавно и полека с лостове на влияние ще бъдем принудени да се ваксинираме. За моловете и работата ме боли фара, щото на първото място не ходя, а по втората тема съм самоосигуряващ се от 10 години насам. Обаче ходя на море в Гърция. Освен тва имам и син, който ходи на детска градина. Знаех си, че ще се стигне до момент в който ще стане "Идваш на градина само ако мама и тате са ваксинирани". И общо взето знаех, че ако не искаш да живееш като пещерняк - затворен у вас и разчитащ на доставки от глово - трябва да се ваксинираш.
- Национална черта да чакаме да дойде ножа до кокала. Сега наложиха зелените сертификати, тълпите се събраха, утре ще свършат ваксините и ще има зелени корове

- По стечение на обстоятелствата и за мой късмет - всички роднини от страната на жената са медицински работници. Един от тях беше на първа линия. Всички се ваксинираха в момента в който Файзер беше достъпен за първи път. Включително бабата и дядото, които са около 80така. В следствие на посочените факти аз се ваксинирах още през Март. Не съм лекар, не ги разбирам тия работи - доверявам се на преценката на поколенията, които за разлика от настоящето са залягали над учебниците. Не мисля, че съм сгрешил.

Заключението е, че схемата е да се изкарат некви пари и да се запази здравето на ПО-ГОЛЯМАТА част от човечеството. Колатеръл демиджа е неизбежен, ма може и пък с физиологичен разтвор да ни ваксинират .. знае ли се ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Хубаво си обяснил гледната си точка, но пак услужливо си пропуснал да коментираш естествения имунитет. Защо прекарал вируса човек трябва да експериментира с ваксината?
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Е, той си го е казал много хубаво. И аз споделям същото мнение - "че схемата е да се изкарат некви пари". Щото като си настинал и бършеш нослето и се лекуваш с чай от джинджифил у вас пари няма да се изкарат. Може и естествения имунитет да е по-добър, по-траен и прочие, ма друго си е да си вземеш парите за ваксинката. Пък де да знам, сигурно като бонус се явява и шанса УЖ да боледуваш по-леко и да не умреш (при болшинството от хората защото изключения винаги ще има).
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.