Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.

Мнение от ivanski_2 » 23 Окт 2021, 19:24

A някой знае ли дали при смяна на антената, трябва да спирам устройството, миналия път него спрях :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Окт 2021, 0:29

Да. Също както никога да не пускаш майнъра без закачена антена и особено да го оставяш да работи. Важи за всички радио предаватели.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 25 Окт 2021, 7:59

Ясно ,мерси

Иначе 2 дни по-късно статуса е същия, онея скапан*** ... симпатяги от съпорта им не отговарят :D
Иначе поне намирх качествена фирма за антени , но се чака 2 седмици, днес ще звънна да попитам за наличност, но не възлагам големи надежди ако някой го интересува нещо по този въпрос да драска, правят ги тук в България.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 25 Окт 2021, 8:24

Аз пък днес като си отворих приложението Helium и няма нищо, нито устройството, нито уолета, смисъл има го като адрес но пише баланс 0, което реално не е така, пробвах да добавя на ново устройството, но не става, накрая дава грешка. Предполагам е бъг, защото изтрих приложението и го преинсталирах на ново, въведох си 12те думи, но пак не показва нищо.

P.S.

Изгледах едно клипче в youtube и там е обяснено, ако това се случи какво се прави. В приложението се отива на Settings --> Choose API Provider и от StakeJoy API се сменя на Helium API и всичко се оправи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 25 Окт 2021, 9:21

top написа:Аз пък днес като си отворих приложението Helium и няма нищо, нито устройството, нито уолета, смисъл има го като адрес но пише баланс 0, което реално не е така, пробвах да добавя на ново устройството, но не става, накрая дава грешка. Предполагам е бъг, защото изтрих приложението и го преинсталирах на ново, въведох си 12те думи, но пак не показва нищо.

P.S.

Изгледах едно клипче в youtube и там е обяснено, ако това се случи какво се прави. В приложението се отива на Settings --> Choose API Provider и от StakeJoy API се сменя на Helium API и всичко се оправи.

Сега погледнах и при мен беше станало така, и при мен се оправи по описаният начин :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 25 Окт 2021, 10:00

ivanski_2 написа:Ясно ,мерси

Иначе 2 дни по-късно статуса е същия, онея скапан*** ... симпатяги от съпорта им не отговарят :D
Иначе поне намирх качествена фирма за антени , но се чака 2 седмици, днес ще звънна да попитам за наличност, но не възлагам големи надежди ако някой го интересува нещо по този въпрос да драска, правят ги тук в България.

Казах ти да си свалиш дискорд и да отвориш тикет :mhihi: отговарят до 48ч ,а реално за 24 ми отговориха на мен. За антени има един пич в ОЛХ, който продава антени на РАК и тези дни трябва да му дойде новата доставка, че предните бяха свършили.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 25 Окт 2021, 10:07

chucky написа:
ivanski_2 написа:Ясно ,мерси

Казах ти да си свалиш дискорд и да отвориш тикет :mhihi: отговарят до 48ч ,а реално за 24 ми отговориха на мен. За антени има един пич в ОЛХ, който продава антени на РАК и тези дни трябва да му дойде новата доставка, че предните бяха свършили.

Aми май ще се наложи мамка им , сега и с това трябва да се уча как се работи :mhihi: :ranting:

Иначе поръчах днес антена, налични вече нямат работят само с предварителна заявка, нещо не им вярвам на симпатягите от олх-а :D , може и пича да е читав лично мнение просто.
Пусни тук един линк все пак да ги погледнем

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 25 Окт 2021, 10:47

https://www.olx.bg/d/ad/5-8-dbi-antenna ... 8EJS7.html от тези чакам да им пристигне доставката. Не знам дали е коректен ама ще се види, по телефона звучеше точен.Може да се поръча по поръчка на Инмак предполагам ти тях визираш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 25 Окт 2021, 10:50

chucky написа:https://www.olx.bg/d/ad/5-8-dbi-antenna-fibreglass-lora-858mhz-90cm-hnt-5-8dbi-antena-CID632-ID8EJS7.html от тези чакам да им пристигне доставката. Не знам дали е коректен ама ще се види, по телефона звучеше точен.Може да се поръча по поръчка на Инмак предполагам ти тях визираш.

Да тях визирах, не го написах по-рано да не излиза като реклама, като дойдат сподели мнение, мен ми звучи като китайска работа, но може и да греша.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Окт 2021, 16:15

рак антените като ги купя от онлайн магазина им ги шипват директно от китай... със федекс доставката (3-5 дена) излизат по $55 бройката (като купиш комплект 2)...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Окт 2021, 16:35

https://freedomfi.com/helium5g/
Не изглежда зле :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Окт 2021, 18:53

ivanski_2 написа:https://freedomfi.com/helium5g/

мда. срещу $2500 и трябва да имаш солиден интернет за които да се закачиш... и рейндж-а му е малък... и трябва някой от нашите акули/ провайдъри да се договори с тях да пуска трафик през тях... и като знам европейските провайдъри кви са лакоми гъзове - това в европата никога няма да стане...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 26 Окт 2021, 18:55

alx написа:

мда. срещу $2500 и трябва да имаш солиден интернет за които да се закачиш... и рейндж-а му е малък... и трябва някой от нашите акули/ провайдъри да се договори с тях да пуска трафик през тях... и като знам европейските провайдъри кви са лакоми гъзове - това в европата никога няма да стане...
То при нас мисля че е забранено да излъчваш на тези честоти , просто идеята не е лоша, ако съм на твое място бих проучил въпроса.

Sent from my iPhone using Tapatalk

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Окт 2021, 19:03

ivanski_2 написа:
alx написа:

То при нас мисля че е забранено да излъчваш на тези честоти , просто идеята не е лоша, ако съм на твое място бих проучил въпроса.

Sent from my iPhone using Tapatalk

гледах ги... нямам желание за момента докато не онборд-нат някой от сериозните ни провайдъри тука... тогава ще го мисля. за сега смятам да сложа малко пари и да вдигна един хнт валидейтър... roi-то му е доста добро...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 28 Окт 2021, 9:11

Оправи се статуса при мен, та ако някой има подобен да знаете дори да пише 2 дни, поне 8-10 трябват.
Ако на някой му трябва антена 5дб от София да свирка, че моята идва утре и тази няма да ми трябва, но само от София/Пловдив/Смолян с куриери не ми се занимава че тези симпатяги от нап.....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата