Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Криптовалути

Мнение от zAcK » 27 Окт 2021, 17:37

Брало си е лайката :idea: Всичко свети червено, Shiba inu десетки проценти на плюс днес :shock: Тия хора не са сериозни, честно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Някои ще изгорят много жестоко, ама пък доста вече направиха ебаси парите :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 27 Окт 2021, 18:00

Не всичко е червено ;)

HNT + Gaming token-ите също са стабилно нагоре.

Хелиума предполагам, че заради масовото навлизане на нови устройства и закупуването на валута. Аз лично ще разтоварвам много скоро Хелиум, който държа от повече от 6 месеца. Според мен ще катери още малко след което собствениците на всички тези нови устройства ще започнат да заливат пазара със "supply". Общо взето следя цената на няколко часа в момента :mhihi: , а съм сложил заявка да продава, ако паднем на 20.5 EUR.

Гейминг токените за сега също ми правят добри пари. Единствено Илувиум-а леко ме притеснява и мисля, че е надценен, но съм сложил малко пари по тази причина и не мисля да излизам преди да пуснат играта на пазара. Даже се надявам на сериозна корекция, за да купя още преди да пуснат играта, след което напускам кораба - не мисля че ще е успешна в дългосрочен план.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Окт 2021, 19:32

Под $10 бих се заинтересувал от хелия аз.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Окт 2021, 22:06

TheDriver написа:Не всичко е червено ;)

HNT + Gaming token-ите също са стабилно нагоре.

Хелиума предполагам, че заради масовото навлизане на нови устройства и закупуването на валута. Аз лично ще разтоварвам много скоро Хелиум, който държа от повече от 6 месеца. Според мен ще катери още малко след което собствениците на всички тези нови устройства ще започнат да заливат пазара със "supply". Общо взето следя цената на няколко часа в момента :mhihi: , а съм сложил заявка да продава, ако паднем на 20.5 EUR.

Гейминг токените за сега също ми правят добри пари. Единствено Илувиум-а леко ме притеснява и мисля, че е надценен, но съм сложил малко пари по тази причина и не мисля да излизам преди да пуснат играта на пазара. Даже се надявам на сериозна корекция, за да купя още преди да пуснат играта, след което напускам кораба - не мисля че ще е успешна в дългосрочен план.

Според мен поне още 6 месеца няма да крашне ( за постоянно ) , сега пускат и 5г устройства да видим колко мераклии ще има и за тях.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Окт 2021, 22:32

Шибата направо шиба :shock: :shock: :shock:

$0.00008502
73.14% 201.20%

33 милиарда Volume и MC :shock: :shock: :shock: :shock:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2021, 10:17

Едва ли на някой тука вече му пука за Шиба Ину през този бул маркет. :mhihi:
Дайте да си поговорим за биткойна. Първо това къде е бил гост План Б въобще, нали не се знаеше колко реален човек или група от хора е?
https://cryptodnes.bg/bitcoin-she-probi ... red-plan-b
Второто, неговия така наречен феноменален анализ всъщност може да си го направи всеки сам, а не както казва Пламен, че той явно е магьосник понеже няма друго обяснение за онези две познати цифри. Всички видяхме още тогава, че следва сток ту флоу модела и просто явно е уцелил цифрите човека. Сега може и да не познае тези 63, но все пак ще е близо.
И третото, много ме тормозят мечките с техния умрял ливъридж. Според мен само с негова помощ в момента успяват да натиснат така цената да не подскочи до небето, понеже виждаме как няма много биткойни по борсите, големи играчи държат много, Тесла се оказа, че продадения им биткойн, който купиха всъщност не бил продаден, ами само 10%-та от него, в Тексас там където ще ползват малка част от спестяванията си за пенсии в биткойн, въобще много неща и все пак с тоя ливъридж я натискат ли натискат тая цена надолу.
Колко според вас могат да издържат така с тоя ливъридж и няма ли пазара най-накрая да ги изтръска такива като хапчето. Четох, че освен продаването на малкото му количество биткойн се нахакал на 40к, че цената ще върви надолу и сега си е назад, ама не знам къде горе му е стоп лоста. Не, че е някакъв фактор, но просто го давам за пример.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Окт 2021, 10:39

Top Gun Maverick написа:Първо това къде е бил гост План Б въобще, нали не се знаеше колко реален човек или група от хора е?

ПланБ съм го гледал, по-скоро слушал, в десетки от най-популярните крипто подкасти, напиши го в youtube и ще ти излезнат безброй негови гостувания. Един човек е, бил е трейдър и анализатор на стоковия пазар до преди 10 години когато открива биткойн и се насочва на там. Има екип от on-chain анализатори, но той е човека който стои отпред.

Top Gun Maverick написа: Всички видяхме още тогава, че следва сток ту флоу модела и просто явно е уцелил цифрите човека.

Нали знаеш, че той е направил S2F модела? :mhihi:

Top Gun Maverick написа:Тесла се оказа, че продадения им биткойн, който купиха всъщност не бил продаден

Освен кретени като данчо шорта някой друг твърдял ли е такова нещо, щото Мъск си го каза това още юни месец :dunno:

Колкото до въпроса ти с левъриджа, още малко и шортърите ще го изядат според мен, ако не този месец то следващия когато стартира Taproot очаквам голяма помпа нагоре.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2021, 10:54

Всъщност да си призная не го знаех, пак ме застреля, ама то така като се интересувам от...знаеш от колко. :oops: :mhihi:
Според мен такива като Данчо просто ги е яд на Биткойна, понеже той повлече цяла вълна проекти, които го следват и на негов гръб генерират средства (като шиба инуто да речем)които средства иначе щяха да са в...акциите. Самият интерес към акциите спадна и много хора като План Б, който визираш се насочиха към криптото. Тези, които отказват да приемат реалността пък си плюят по биткойна и се молят всеки ден да се провали, дори нищо да не спечелят от тая работа.
Нямам търпение да видя пък аз как го изяждат големия и Бития кон както му викат им го набива. После вече ще ги слушам как писукат цяла една година по време на беър маркета без да осъзнават, че така всъщност просто ще помагат на нас и на биткойна, понеже не осъзнават, че другото лято ще има още повече мишоци като мен, които ще чакат да е паднала цената и да се нагушат и да им гледам сеира цели две години по БЕЗКРАЙНИТЕ пътища нагоре как го играят трейдъри. Понеже това е пазар както казват, ама има и съществени разлики, на които ако гледаш като трейдър си просто губещ. А не Данчо шорта да ми вика, че който не бил трейдър и бил лузър щото държал и се надявал. :ranting: :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 28 Окт 2021, 12:58

Отварям БМВ форума , обсъжда се данчо шорта (нарочно с малка буква) аре стига вече.
Гледах неска един портфейл с $5млрд в шиба , интересно ми е как ще намери ликвидност да дъмпне. :mhihi:
Ако стигне корна 55к е must buy, поне до края на годината за мен сме на горе, 100к спокойно , после ще видим.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 28 Окт 2021, 14:01

RageBg написа:интересно ми е как ще намери ликвидност да дъмпне

Най-тъжното е, че шибата е с по-голям волюм от биткойн за последните 24 часа, та ликвидност има просто защото и балъци има мноого. :dunno: Иначе няколко човека, създателите на тоя шит станаха неприлично богати наистина в порядъци от милиарди. А много хора ще обеднеят от него...ама какво да се прави, алчност.

Пламен я описа много добре схемата днеска в доскорд:
стъпка 1. правиш договора и минтваш койните
стъпка 2. добавяш ги в декс - за да няма - ама то той сам си дал койните
стъпка 3. купуваш си собствения шиткойн от декса - но далаверата е, че ако искаш винаги можеш да го продадеш обратно за същите пари в същия декс, защото ти си единствения Liquidity Provider и единствения купувач, капиш?
стъпка 4. купуваш по малко всеки ден за да помпиш графиката - да се вижда как седмици подред се е вдигала цената с по 10-15%
стъпка 5. време е за маркетинг - почваш ботове, плащаш на туитър акаунти, ютюбъри и етс
стъпка 6. започва да помпи вече цената, защото не ти да си купуваш собствения шиткойн от себе си, а ритейла почва да фомова
стъпка 7. почваш да продаваш вече за чужди пари, не за собствените си пари - това вече е момента на печалбата след всичката инвестиция - плащане на гас фийс, плащане за маркетинг етс
стъпка 8. имаш 90% от съплая, все още, защото ритейла почти нищо не е купил, поддържаш цената "ниска" - какво ще рече ниска? ами ДО х5-х10 от където е започнал да купува ритейла
защо? защото ако направи х100 от там ритейла закупил по-рано ще почне ТОЙ да взема печалби - а ти не искаш това, искаш ТИ да заключваш печалби като продавш безполезен токън на ритейла
стъпка 9. ритейла НИКОГА не заключва печалби, защото като са на нулата - какво да излизам, като са на червено - какво да излизам, като са на х5-х10 си казват: е, не, шибата ще ходи на $1 и ще изчакам за х1000 и тогава ще продам
разбира се, да, ще има някой направил х5 и излязал, ще има друг на х10, но те са единиците, масата не са заключвали никакви печалби от понцито

финал: 90% от съплая се контролира от кита, а другите 10% са купени от този кит и той вече си е избил всичката инвестиция, а със останалите 90% от съплая продължава да заключва печалби всеки път като помпне цената след като плати за маркетинг да пъмпне
когато пожелае изманипулира графиката, като си купува собствения койн дъното от себе си - волюма е главно от него, а по върховете само той продава

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2021, 15:15

Недей отчайва хората, шибата ще иде на 1 цент сега, ще видиш ти тогава с твоя биткойн от пра ерата, който е първо поколение крипто, пък вече трето готвят хората. :mhihi:
Следва да отбележим, че написаното горе е така, но не изключва да спечелите пари от тези схеми. Просто като вкарате малко пари трябва по някое време да се извади и да се вкарва само когато е било ниско. Лично аз през Беър маркета когато усетя края му, че наближава бих вкарал в разни от водещите шиткойни като Доге, Солана и Лайткойн да речем, та чак тогава бих гледал супер Понци схема като Шиба ину. Понеже тя си е точно това, просто е най-успешната през този бул маркет, но това не променя статуса и.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 28 Окт 2021, 16:32

Подценявате Shiba.

Има доста повече неща които работят в полза на тази валута в сравнение с Doge. Doge е чиста MEME валута и като изключим Мъск и фен клуба му нищо друго не работи в нейна полза.

Shiba е доста добър имитатор на Биткойн по отношение на създаването си. Satoshi / Roshi + историята с Виталик.

Освен това до края на годината трябва да пуснат свой блокчейн и да изоставят Etherium. Имат си собствен ексчейндж, стейкинг модел, NFT-та които са доста популярни.

Скоро ще пускат и собствен стейбъл койн.

Според мен има всички шансове да настигне Doge, като неминуемо в процеса ще има сериозни разпродажби и корекции.

Аз лично имам около 30к SHIB :mhihi: купени Юли месец за центове евро за някаква томбола/giveaway в youtube канал. Някъде по това време слушах и Виталик в един подкаст да разказва историята за това как той е бил намесен, но ме достраша да сложа нещо в тоя МЕМЕ. Та за сега ще ги стискам тия кучета пък като съборим Doge ще кеширам като за едно Е60. :mhihi: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Окт 2021, 16:40

Аз на следващия бул рън също ще чета темата в кво набиват новите и ще бутна 50лв :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 28 Окт 2021, 16:49

Нали осъзнаваш, че 30К шибички за да станат дори 3к долара, тая шитня трябва да достигне цена от 10 цента. При тая цена маркет капа ѝ ще е 55 ТРИЛИОНА, кажи ми че се ебаваш моля те :mhihi:

Освен това кво да настига догето, тва нещо не просто го настигна ами го изпревари барабар с ДОТ-а и в момента е номер 8 по капитализация :banghead:

Явно пропагандата работи много яко, готов съм да се обзаложа обаче, че не просто няма да види свой блокчейн това нещо, ами след 4 години през следващия булрън няма да е в топ 100, надявам се даже и в топ 1000 няма да е. Лошото е, че тогава новите или ненаучилите си урока от сега ще изпомпват друг шиткойн.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Окт 2021, 16:53

Еми докато колегите ми по цял ден търсят нови шиткойнове, които да направят +3000% за 1-2 седмици... Дават ги на хора, които знаят какво правят. Тези хора пък заключват в Биткойн. После откъде щяли да идват парите за 200к биткойн :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата