Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 09 Ное 2021, 14:36

TNT написа:П.П. Crypto.com картата за колко време идва :roll: В край на сметка нея поръчах.

Минимум 5 седмици...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 09 Ное 2021, 15:59

TNT написа:Края на ноември поръчвах, сега проверих. Дано имат и тази година, че бяха -40% по спомен.

За черния петък миналата година бяха пуснали -40%, и аз го чакам че аз съм със S-ка от 2018та някъде и ми се ще я ъпгрейдна :mhihi: Лошото е, че в булмаркет точно може и да не направят голяма отстъпка. Пък и сега се чака 3 седмици представям си тогава 2 месеца не ни мърдат..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Ное 2021, 16:03

Top Gun Maverick написа:Викаш Стийна хем е мечок, хем бик. :mhihi:

bulls make money,
bears make money,
pigs get slaughtered

та който е прасе (алчност) да му мисли. :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Ное 2021, 18:06

b_u_b_o написа:
TNT написа:Края на ноември поръчвах, сега проверих. Дано имат и тази година, че бяха -40% по спомен.

За черния петък миналата година бяха пуснали -40%, и аз го чакам че аз съм със S-ка от 2018та някъде и ми се ще я ъпгрейдна :mhihi: Лошото е, че в булмаркет точно може и да не направят голяма отстъпка. Пък и сега се чака 3 седмици представям си тогава 2 месеца не ни мърдат..

Някакъв шанс тези, които са официалния представител /bitcoinbg мисля беше/ да пуснат далавера :mhihi: Че нещо четох за неосъществени доставки от официалния сайт с изгубени леджъри :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Ное 2021, 18:17

По спомен тези миналата година имаха същата промоция, но със закъснение 1-2 седмици.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2021, 18:56

Без майтап ама числото 69 ми е любимото, дори номера ми във фирмата си е такъв. :mhihi:
Честито де.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Ное 2021, 18:59

Top Gun Maverick написа:Честито де.

Where Lambo? :D :D :D

Аз преди 100к $US... нищо няма да честитя.... няма да е дошло времето :D

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2021, 19:02

Е, не, аз заради самото число. То и на 100 ако не излезеш и падне, какво да честитиш. :mhihi: Като разкешиш тогава има за честитка, ама аз и да изкарам тоя цикъл, всичко ще е обратно вътре, та в близките години само ще си чеша езика честитейки. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 10 Ное 2021, 19:08

Mollov написа:
Top Gun Maverick написа:Честито де.

Where Lambo? :D :D :D

Аз преди 100к $US... нищо няма да честитя.... няма да е дошло времето :D
Ще съжаляваш после ако разтовариш на 100к от мен да го знаеш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Ное 2021, 19:10

Тим Кук днеска е споделил как притежава крипто. Епъл пуснат ли официална новина свързана с биткойн, пазара ще избухне.
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Ное 2021, 19:16

b_u_b_o написа:Ще съжаляваш после ако разтовариш на 100к от мен да го знаеш :mhihi:

Аз съм дребна рибка... и на 100к да продам, пак ще е шукаритет... тия с еквивалента в милиони да му мислят :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 10 Ное 2021, 20:10

Изображение

Не трябва така консервативно. Аз сега като (когато) напомпа ще продам и последната част. Ама ще си я държа в USDT, щото ще има спад след това, както винаги. То и всичко останало в момента ми е в USDT, дано не вземе да падне тоя фалшиф стейбълкойн.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2021, 20:15

Един криминалист все ми викаше като му кажа за някой, че е дребна риба, "а защо да не е дребна изгоряла риба". :mhihi:
Та и нашата работа такава, може да сме дребни, ама нали знаеш лафа за ефекта на пеперудата как размаха на крило в единия край на Земята, може да предизвика торнадо в другия. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 11 Ное 2021, 0:44

Някой пак предобри с лонговете и левъриджа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 11 Ное 2021, 1:01

In_Memoriam написа:Някой пак предобри с лонговете и левъриджа.

Някакви новини плъзнаха за Евъргранде последните 2 часа и това бутна цената. От там надолу се получиха каскадиращи ликвидации. Обаче отдолу всичко се изкупува, имам чувството че от тука до 60К има толкова buy ордери че трудно ще ги бутнем. Някой пазарува яко :dunno: Аз извадих късмет, без да искам си затворих днеска един доста дебел лонг на XRP, ама буквално без да искам. Имах намерение да затворя 20% от него и без да искам цъкнах sell и замина. Ама баш на върха, викам да се е*а в тъпанара. Ама си наслагах нови ордери надолу за всеки случай, те взеха че се изпълнили сега :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата