Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
А имат ли опция за форматиране, че да се напълни с втора ръка устройства ?

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
В приложението Helium като се отиде в настройките на майнъра и има опция "Transfer Hotspot, Send to another Helium Wallet", предполагам, че това трябва да се изпълни от предишния собственик към портфейла на новия.
Всъщност сега видях в сайта им, какви са условията за да може да се смени собственика:
https://docs.helium.com/wallets/app-wallet/transfer-hotspot/
Всъщност сега видях в сайта им, какви са условията за да може да се смени собственика:
https://docs.helium.com/wallets/app-wallet/transfer-hotspot/
веднъж вързан за портфейл майнъра е заключен и не може да се пренасочи ако имаш само физически достъп до него. притежателя на портфейла трябва да го трансферира към портфейла на новия притежател. това струва някаква символична такса. това което препъва транферите е че да се трансферира майнъра трябва да е имал някаква дейност последните дни. а ако го шипваш такава няма... затова е най- добре ако се купува използаван майнър продавача да ти го прехвърли преди да го е изключил/ изпратил физически.
а пок 11 го махнаха след няколко часа щото се оказа, че регионалните настройки на много от майнърите са грешни и им трябва нов фърмуеър. като го избутат до майнърите пак ще го включат. вчера на дискорд-а беше интересно...
а пок 11 го махнаха след няколко часа щото се оказа, че регионалните настройки на много от майнърите са грешни и им трябва нов фърмуеър. като го избутат до майнърите пак ще го включат. вчера на дискорд-а беше интересно...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Т.е. варианта е да се срещнеш с човека, докато майнъра още му е вързан и работи. Ясно. Всичко друго е сложно и изискващо много силно доверие между страните
И аз така го разбрах.
А с митниците как стоят нещата ? Идват 4 хотспота платени в USDC, какво пише по документите и на какво ще смятат митничарите ми е интересно

А с митниците как стоят нещата ? Идват 4 хотспота платени в USDC, какво пише по документите и на какво ще смятат митничарите ми е интересно

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Колеги , как се справяте след новия ъпдейт ? Аз тамън подкарах кочината да бачка и тея ме прецакаха
Ама гледам всички около мен имат минимална активност от 12 часа насам , та не съм сам...

chucky написа:Колеги , как се справяте след новия ъпдейт ? Аз тамън подкарах кочината да бачка и тея ме прецакахаАма гледам всички около мен имат минимална активност от 12 часа насам , та не съм сам...
всичко си работи... не е оптимално, но нещата вървят? мойте ги рестартирах за всеки случай и нямам проблеми
сега обсъждат точно кога да пуснат пок в11
можеш да питаш апи-то дали е тръгнало... https://api.helium.io/v1/vars/poc_version
edit: Понеделник или вторник
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Да пак го отложиха за понеделник / вторник , но то е така от месец и нещо вече та може и 22 да видим 11-ката чак 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
alx написа:chucky написа:Колеги , как се справяте след новия ъпдейт ? Аз тамън подкарах кочината да бачка и тея ме прецакахаАма гледам всички около мен имат минимална активност от 12 часа насам , та не съм сам...
всичко си работи... не е оптимално, но нещата вървят? мойте ги рестартирах за всеки случай и нямам проблеми
сега обсъждат точно кога да пуснат пок в11
можеш да питаш апи-то дали е тръгнало... https://api.helium.io/v1/vars/poc_version
edit: Понеделник или вторник
Странно... при мен от 24 часа имам само 2 witness , 80% от хората около мен също са така.
Сдобих се със два Awair element и едно atmotube. Обаче са страшно бъгави и зор видях докато ги закача за Algorand-a… не препоръчвам 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- младши ентусиаст
-
alx написа:Сдобих се със два Awair element и едно atmotube. Обаче са страшно бъгави и зор видях докато ги закача за Algorand-a… не препоръчвам
Разправия си е докато заработят. При atmotube освен това четох, че нямат wifi и за да предават данни било необходимо да има постоянно свързан телефон чрез блутут и то андроид, защото приложението PlanetWatch или самата iOS не поддържа предаване на данни във фонов режим и това засяга изпращането на данни а от там и наградите... А пък при Awair не мисля, че е достижим максималния брой награди, моето устройство е постоянно свързано вече от седмица и за този период съм получил 89 planets, което си е по около 12 на ден...
Мда. Атмотюб-а ще де окаже тъпня май като си с айфон. Още не съм го пуснал моя- дойде оня ден... ама от това което чета (същото каквото и ти си прочел) май са тесла...
Ето го единия от мойте awair - поне ми потвърди, че въздуха в къщи е прекрасен
Ето го единия от мойте awair - поне ми потвърди, че въздуха в къщи е прекрасен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ivanski_2 написа:Да пак го отложиха за понеделник / вторник , но то е така от месец и нещо вече та може и 22 да видим 11-ката чак
Май ще пиша в темата за прогнози че залагам за януари за 11-ката

От вчера яко им крашна цялата мрежа....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Hotspots: 319,998
30 Day Trend: +79,628
Helium price: $45.73
Тия не издържат

30 Day Trend: +79,628
Helium price: $45.73
Тия не издържат

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- младши ентусиаст
-
Направо блокчейна спря 

Инжектираха нова променлива в блокчейна и валидаторите дето честно да си кажеме от една седмица се опитват да умрат забиха и създадоха някакъв огромен блок пълен с дубликати дето задръсти всичко и спря…
Много бързо растат а кода им е писан за функция а не за скейлабилити… ще го оправят. Ама още де учат-никъде няма друга такава система и се учат в движение…
Много бързо растат а кода им е писан за функция а не за скейлабилити… ще го оправят. Ама още де учат-никъде няма друга такава система и се учат в движение…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила