Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Страшно красив екстериор, авангардно и леко ретро в перфектно съчетание и е@ати смотаната средна конзола с отвратителен таблет

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Страшно красив екстериор, авангардно и леко ретро в перфектно съчетание и е@ати смотаната средна конзола с отвратителен таблет![]()
![]()
За съжаление им е две в едно, хем изглежда по-футуристично, хем е по-евтино....
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
nxn написа:Bogat-Beden написа:Страшно красив екстериор, авангардно и леко ретро в перфектно съчетание и е@ати смотаната средна конзола с отвратителен таблет![]()
![]()
За съжаление им е две в едно, хем изглежда по-футуристично, хем е по-евтино....
Уникално красив автомобил с уникално грозно и дървено решение с тоя таблет в интериора

Мерцедес. Вместо да е изискано и т.н. отвътре. Да следва някакъв дизайн, линии и т.н. ковнали един гигантски теблет, който не се съчетава с нищо и закрива половината табло

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз обвинявам теслАта за тая изгъзица, те я вкараха и сега всички след тях. Но явно хората я харесват и ние тука сме изключение, не мога да си представя, че такива решения се правят без проучване на пазара 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да, наистина тръгна от Тесла-та, Ауди първи пръднаха в люцерната с дигитализирането на всичко, освен волана..
Инак явно искат да продават и Е-класата, там пък е обратно интериор/екстериор..
Инак явно искат да продават и Е-класата, там пък е обратно интериор/екстериор..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Преди нормалните-стокови модели на марката, преди 2005-6 година, бяха с чар. Всеки знаеше какво минава, като мине БМВ преди 2005-6 година. Отличаваха се и екстериорно и интериорно, дори с аромат. Като влезе в една е46-ца или 39-ка, си смърдят на едно и също, на БМВ
Икстериора беше отличителен - angel eyes, форми, фарове, стопове....Интериора беше от качествен материал и т.н.
След 2006-та година нагоре, БМВ загуби чара си. Колите станаха "пластмасови", както един приятел се изразява. В последните години е тотал щета. И БМВ и Ауди и Мерцедес са ми едни и същи, не говоря толкова за дизайн, колкото са ми един вид, поредния фиат или хюндай...Нищо не ме привлича, грабва и харесва в тези коли.
Да, има модели като m5 competition и т.н., надутите М-ки с пълни пакети и екстри - ОК, но това не е за джоба на всеки, камо ли на мен....
Говорим за базовите модели, преди бях отличителни, качествени и имаше ЧАР, пак казвам ........ ЧАР, за това карам БМВ. Но в последните 15 години, това нещо тотално се загуби. А вече за да избягат от еднообразието правят такива дизайни, че си е за реване.

След 2006-та година нагоре, БМВ загуби чара си. Колите станаха "пластмасови", както един приятел се изразява. В последните години е тотал щета. И БМВ и Ауди и Мерцедес са ми едни и същи, не говоря толкова за дизайн, колкото са ми един вид, поредния фиат или хюндай...Нищо не ме привлича, грабва и харесва в тези коли.
Да, има модели като m5 competition и т.н., надутите М-ки с пълни пакети и екстри - ОК, но това не е за джоба на всеки, камо ли на мен....
Говорим за базовите модели, преди бях отличителни, качествени и имаше ЧАР, пак казвам ........ ЧАР, за това карам БМВ. Но в последните 15 години, това нещо тотално се загуби. А вече за да избягат от еднообразието правят такива дизайни, че си е за реване.

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
Cvetun написа:Преди нормалните-стокови модели на марката, преди 2005-6 година, бяха с чар. Всеки знаеше какво минава, като мине БМВ преди 2005-6 година. Отличаваха се и екстериорно и интериорно, дори с аромат. Като влезе в една е46-ца или 39-ка, си смърдят на едно и също, на БМВИкстериора беше отличителен - angel eyes, форми, фарове, стопове....Интериора беше от качествен материал и т.н.
Не знам преди точно как са били, но сега наистина, ако вземеш базова се чувсваш, все едно си в Шкода.
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Незнам и аз ,но като се сетя за Е34-ката и ми идва да драсна клечката на Е60-тката. Тия новите пък изобщо не и поглеждам, който иска да ги купува аз пропускам.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
А винаги са си били такива цигани БМВ, в Европа специално, без никакви екстри базово... с ръчки на вратите, часовници по таблата и т.н. Ако можеха и още щяха да ги правят така
Сега се задоволяват с това да слагат обикновенни крушки (вместо LED) в стоповете на кола 2022 и подобни 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
“Красота”
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Предницата
И задницата и интериора са ужасТ, но предницата ...

И задницата и интериора са ужасТ, но предницата ...
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Интериора бива - модерен прочит на класически БМВ интериор...телевизорите са неизбежни, та няма смисъл да се оплакваме от тях
Отвън обаче....потрес
Отвън обаче....потрес

Няма никакво значение как изглежда отвън, стига да е различно и забележително, в какъвто и да е аспект.
Не само в България хората си купуват скъпи коли като символ на просперитет, а предвид, че голяма част от хората не разбират от коли и моделни гами, то остава само емблемата и колко скъпо ''изглежда''.
Жените са най-вярното мерило в тия неща, колкото и да е странно.
Те не знаят кое колко струва и кое в коя моделна гама пасва по размер/цена, но знаят, че щом е от големите марки е по-скъпо от другите марки по презумпция. Щом е ново - пак е що-годе скъпо, а ако е и ново и от големите марки вече е наистина скъпо. От тука следват други логически изводи относно шофьора, ама т'ва е друга тема.
Много мъже също разсъждават така, без да знаят кое колко струва, презюмират на база първи впечатления.
Затова и онова прегърбеното изчадие на Мерцедес е такъв успех - 'щото е с голяма емблема мерцедес и е различно - различно = ново.
Братчето му, дето не се води купе визуално не е много по-различно от 10 годишен МЛ за масата хора.
Според мен с този дизайн се цели нещо такова. Мерцедес го изиграха чудесно, наистина.
Не само в България хората си купуват скъпи коли като символ на просперитет, а предвид, че голяма част от хората не разбират от коли и моделни гами, то остава само емблемата и колко скъпо ''изглежда''.
Те не знаят кое колко струва и кое в коя моделна гама пасва по размер/цена, но знаят, че щом е от големите марки е по-скъпо от другите марки по презумпция. Щом е ново - пак е що-годе скъпо, а ако е и ново и от големите марки вече е наистина скъпо. От тука следват други логически изводи относно шофьора, ама т'ва е друга тема.
Много мъже също разсъждават така, без да знаят кое колко струва, презюмират на база първи впечатления.
Затова и онова прегърбеното изчадие на Мерцедес е такъв успех - 'щото е с голяма емблема мерцедес и е различно - различно = ново.
Братчето му, дето не се води купе визуално не е много по-различно от 10 годишен МЛ за масата хора.

Според мен с този дизайн се цели нещо такова. Мерцедес го изиграха чудесно, наистина.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Сега прочетох, че това била самостоятелна разработка от-до на BMW M Gmbh.....много жалко
M да разработи джипка, вместо конкурент на AMG GT или изцяло елетричка конкурент на Audi E-Tron GT

M да разработи джипка, вместо конкурент на AMG GT или изцяло елетричка конкурент на Audi E-Tron GT
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
grkv написа:Няма никакво значение как изглежда отвън, стига да е различно и забележително, в какъвто и да е аспект.
Братчето му, дето не се води купе визуално не е много по-различно от 10 годишен МЛ за масата хора.![]()
Мерцедес трябва да позлатят маркетинг отдела си. Да продаваш техника от Дачия на цената на Мерцедес, трябва наистина да си добър търговец.

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic