Врачки, гадателки и т.н
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Врачки, гадателки и т.н
излизам до магазина,че валя цяла нощ и ден-сумрак,студ,вода и огромни локви;боли ме крак.....и ми е направо смъртно-все едно току що съм загубил семейсвото си...прибрах се и се постоплих та ме отпусна тая гадост.BaDxBoY написа:Незнам, тая вечер подобно на много други бих вратата от нерви 5 минути и сега май само неква гадна депресираща музика, цигари и бира ме успокояват, иначе няма да мога да заспя .. Абе сичко се преебва бе, гадната е36-ца се прееба, скутера се прееба,нещата с едно момиче се преебаха, нещата с здравето се преебаха, със семейството се преебаха, пари нямам, доходи няам, само разходи, още малко училище ми остава и там всичко се прееба....... абе да му ... майката
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Врачки, гадателки и т.н
EBEEMVACIA написа:излизам до магазина,че валя цяла нощ и ден-сумрак,студ,вода и огромни локви;боли ме крак.....и ми е направо смъртно-все едно току що съм загубил семейсвото си...прибрах се и се постоплих та ме отпусна тая гадост.BaDxBoY написа:Незнам, тая вечер подобно на много други бих вратата от нерви 5 минути и сега май само неква гадна депресираща музика, цигари и бира ме успокояват, иначе няма да мога да заспя .. Абе сичко се преебва бе, гадната е36-ца се прееба, скутера се прееба,нещата с едно момиче се преебаха, нещата с здравето се преебаха, със семейството се преебаха, пари нямам, доходи няам, само разходи, още малко училище ми остава и там всичко се прееба....... абе да му ... майката