Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.

Мнение от steeN » 10 Дек 2021, 12:41

alx написа:...

GDPR :ok: Неиронично. Една от много необмислени последици.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Дек 2021, 18:15

steeN написа:

GDPR :ok: Неиронично. Една от много необмислени последици.

ican and privacy? nope.

просто са се скрили. а този от рейкявик е отявлен мошеник- има още една торба домейни по темата и е измамил доста народ - пищят в редит отдавна...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 11 Дек 2021, 20:36

ivanski_2 написа:
Exclusive89 написа:Някой дали е поръчвал от този сайт?
https://hntproducts.com/
В България февруари месец средата ще има налични 100 Тина майнъри 2к всеки , хората и фактура издават и всичко , по рано едва ли ще успееш да вземеш дори да поръчаш от официален сайт , освен на 15-ти ако имаш късмет да вземеш rak , това са ти вариантите и олх разбира се хах.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сенскап ще пращат голям бач в края на Януари и към момента твърдят, че могат да поемат още поръчки (seeedstudio.com, $550), така че няма никакъв смисъл да се дават пари на тея легенди от ОЛХ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 11 Дек 2021, 22:13

Ами , добре ще си говорим пак март месец :) Края , евентуално като хората си ги получат, евентуално :)
Само погледни предишните им срокове и разликата в обещаното и реалното , не ме разбирай погрешно и аз не се кефя изобщо на симпатягите от олх.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Дек 2021, 11:32

То на цени по 3000лв в ОЛХ, и 6 месеца да чакаш си е оферта :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 12 Дек 2021, 11:54

TNT написа:То на цени по 3000лв в ОЛХ, и 6 месеца да чакаш си е оферта :mhihi:
Ако имаш добра локация математика показва друго :)
Комшията вади по 1 Hnt /ден , колко прави това по за 3 месеца, ами за 6 както казваш.
Да сега ще почнеш да обясняваш как можело да падне под 1 след 11-ката и какво ли не , ами може и да си прав, пак казвам не ме кефят цените тям изобщо .
Взех от олх преди 2 месеца някъде , ами вече го избих :)

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 12 Дек 2021, 12:25

Аз точна математика по колко ще вадиш не съм видял. Даже и плюс-минус 30% не съм видял. Като гледам "комшията", тези които не могат да извадят 50лв на месец са повече от тея, които правят над 1000лв. Ясно ми е, че някои ги слагат в избата :mhihi: Но трябва да има баланс risk/reward. Няма да е първата валута, която ще копам. Всяка цена над 1,6-1,7к лева за устройство в ОЛХ е висока за мен и си заслужава да се чака ново от производителя. Риска, ако още 5 човека сложат следващия месец (както се случва :mhihi: ) ? Риска, ако се развали устройството ? Хардуер е все пак ? 3 бона в кофата :wave: Лонг-търм колко време ще работи преди да спре да работи ? 3 години ще изкара ли? Ако бул-ръна свърши и цената падне ? Ако с новия ъпдейт не се вадят толкова ? Мрежата пак се срине, ама за по-дълго ?

Даже сега погледнах, от комшиите в същия хекс най-печелившият е на 150$ за последния месец. Ако вземе едно за 3 бона, ще има да чака :mhihi: Комшията в Пловдив пък, който е на топ място, на 11 етаж, на стойка изнесено извън терасата... от 50 HNT-та преди 4 месеца, сега е на 2 броя :winky: Има видимост до устройства на 30-40км. Тъй като каза за математика, интересно ми е как сметна по колко ще изкарваш :lol:

Не ме разбирай погрешно, мисля да накача в 3-4 града дори. Но първо се гледа риска, тогава печалбите. Иначе аргумента "100 човека нищо не изкараха, ама аз избих за 2 месеца" ми звучи като "купих шиба-уни и съм ту дъ мууууун".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 12 Дек 2021, 12:28

Евала, че си го избил. Аз имах идея за една локация ама в последствие се оказа, че няма как да се полза. Така, че не бих посмял да дам толкова пари, понеже не знам дали изобщо ще се избият. При цена от $550 ако не прави достатъчно тоукъни просто ще го пусна в Олх на по-ниска цена от на другите и така смятам да си покрия риска.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 12 Дек 2021, 12:35

Точно, при цени от 550-700$ риска не е толкова голям, да го продадеш за толкова също ще можеш веднага. Ама при 1700-1800$ нещата стават по-различни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Дек 2021, 19:38

Yep, времената се менят. Ето ти една произволна статия по темата - https://socradar.io/how-to-find-domain- ... -gdpr-era/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Дек 2021, 19:44

TNT написа:Точно, при цени от 550-700$ риска не е толкова голям, да го продадеш за толкова също ще можеш веднага. Ама при 1700-1800$ нещата стават по-различни.

сенскап вдигна цените преди месец- два. в момента устройството им е $800 от производителя. та не знам нашите как ще го продават на $500... освен ако хората не осъзнаят, че времето да се правят бесните пари от хелиум-а отмина и търсенето и цените не паднат...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Дек 2021, 9:33

Bobcat не са вдигнали и устройството е 429$ на сайта. А те са основните играчи. Разбира се, с доставки, митници и т.н. идва по-към 600$, но е далече от 1800$ в ОЛХ. И 1000$ цена пак е добра, ако ще го вземеш веднага. Но в ОЛХ-а (а и ebay) стават абсурдни.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 15 Дек 2021, 11:49

Баси имах късмет и успях да грабна 1 златен rak v2, в 11:01 го пуснаха в 11:06 завърших поръчката в 11:09 изписа че няма налични.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 15 Дек 2021, 19:43

Тея от seeed тъкмо ми потвърдиха плащането и sensecap-а вече е out of stock. сега да видиме Феврурари ли ще е, Март ли, никога ли.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 15 Дек 2021, 21:42

Златния rak по-нов модел ли е? Смисъл това има ли отношение към добива? Аз се чудя за втори awair и второ HNT.. май Sensecap към момента е най ок, като от олх.. гледам напоследък продават най различни марка ама никак не ясно дали са ок? Моя добив напоследък много е паднал, нещо от сорта на 0.40-0.60 HNT на ден, май това е всеобща тенденция?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата