Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Не е ангина. Имам положителен ПСР.Jorixa написа:r19 написа:В понеделник ми беше студено, вторник ме втресе с яка температура до 38.7° та до снощи когато излезе ПСР-а. Честито и аз съм от болните.. Засега съм добре като изключим зверската болка в гърлотоТака бил Ковида в момента според личната лекарка... иначе си имам вкус и обоняние и нищо друго не ме боли...
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
За първи път чувам такива симптоми за ковидНа мен ми звучи като класическа ангина това.
Всичко започна с яка температура, чак след 2 дена ме заболя гърлото(все още ме боли) и стои изсъхнало. На моменти имам лека температура 37.2°-37.4° и запушен нос. В общи линии това е. Нямам загуба на вкус и обоняние. Като цяло не съм боледувал от ангина май никога. Гледам, че го дават като по-рядко срещан симптом "болките в гърлото" , но не знам.

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
При нас в болницата има и такива хора, хем с Ковид, хем с грип(?!), с ангина, с бронит, с бъбречни кризи и тн. Не е невъзможно няколко неща да ти го "турят" едновременно. 
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
r19 написа:Не е ангина. Имам положителен ПСР.Jorixa написа:r19 написа:В понеделник ми беше студено, вторник ме втресе с яка температура до 38.7° та до снощи когато излезе ПСР-а. Честито и аз съм от болните.. Засега съм добре като изключим зверската болка в гърлотоТака бил Ковида в момента според личната лекарка... иначе си имам вкус и обоняние и нищо друго не ме боли...
За първи път чувам такива симптоми за ковидНа мен ми звучи като класическа ангина това.
Всичко започна с яка температура, чак след 2 дена ме заболя гърлото(все още ме боли) и стои изсъхнало. На моменти имам лека температура 37.2°-37.4° и запушен нос. В общи линии това е. Нямам загуба на вкус и обоняние. Като цяло не съм боледувал от ангина май никога. Гледам, че го дават като по-рядко срещан симптом "болките в гърлото" , но не знам.
Възможно е гърлото да е вторична инфекция поради спадналия имунитет от вируса. Ако гърлото не мине за 3-4 дена задължително се консултирй с личния, защото това ако не мине се прехвърля надолу и знаеш какво може да стане. Не съм лекар и не искам да се меся, но се чувай всеки ден с лекаря си и му казвай какво ти е! Мен така преди 4 години личната ми ми хвана пневмония в начален стадий и всичко мина без драми, но тогава все още лекарите се виждаха с пациентите и знаеха какво правят. Прави си от време на време тест със задържане на въздуха и ако усетиш, че не можеш да го задържиш повече от 5-10 секунди, търси личния!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
При делта варианта болките в гърлото са основен симптом, загуба на обоняние е по-скоро рядкост. Хрема също има.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен беше точно така - тежко зачеврено гърло, но не губих обоняние...
Never mistake motion for action...
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Anthony_J написа:При делта варианта болките в гърлото са основен симптом, загуба на обоняние е по-скоро рядкост. Хрема също има.
Делта варианта

Ай да спреш с тъпотиите.От ТВ така ли казаха? Ами от новия УмриКон какви са симптомите ?
Следващия щам който идва е Торбалан, причинява пълно затъпяване, остра нужда от пасане на трева или люцерна ,безпричинно блеене и празен поглед
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Е, няма как да спра с тъпотиите, тъй като нямаш търпение да ги споделяш в тази тема. Разбрахме, че ти си храбър, мъдър и преуспял, не си като стадото, а си бунтар и си правиш каквото искаш. Радвам се, че подобни хора, с IQ колкото номера на обувките им, се смятат за висш разум. И дрънкат във всеки пост за ТВ, но споделят линкове единствено от сайтове за слабоумни и фейсбук постове на ретарди 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Абе умните хора знаят, че няма изобщо вирус и всичко е лъжа и измама. Искат да ви отворят очите У форумо, ама като сте овце, не вдявате..
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Малко жълто - черни местни новини.
От март 2020 до май 2021 в Канада са починали 7150 човека над средното ниво. От тях 1600 са от грип. На второ място (не дават повече бройки) са предозирането с дрога и срива в системата на здравеопазването. Не знам как го смятат, но през втората половина на 2020 са починали повече от 4000 човека, поради закъсняла или ненавременна медицинска помощ.
На фона на всичко това, къдравият съединител иска да отмени криминализирането и да легализира притежанието на дрога за лична употреба. Тук са включени фентанил, хероин, кокаин и т.н.
Толкова за т.н. "здравна система"
От март 2020 до май 2021 в Канада са починали 7150 човека над средното ниво. От тях 1600 са от грип. На второ място (не дават повече бройки) са предозирането с дрога и срива в системата на здравеопазването. Не знам как го смятат, но през втората половина на 2020 са починали повече от 4000 човека, поради закъсняла или ненавременна медицинска помощ.
На фона на всичко това, къдравият съединител иска да отмени криминализирането и да легализира притежанието на дрога за лична употреба. Тук са включени фентанил, хероин, кокаин и т.н.
Толкова за т.н. "здравна система"

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бегат като овци, блеят като овци, що е то? - Ваксъри. Молим капацитетитИ у форума дето са на 3-та бустерна, четвърта утвърждаваща и т.н да обяснят на балъка като мен коги аджеба ше мога да отида до Холандията нормално. Колко игли требва да тура? Питам серьозно щото зимам да изпадам в недоумение.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
E34 написа:Бегат като овци, блеят като овци, що е то? - Ваксъри. Молим капацитетитИ у форума дето са на 3-та бустерна, четвърта утвърждаваща и т.н да обяснят на балъка като мен коги аджеба ше мога да отида до Холандията нормално. Колко игли требва да тура? Питам серьозно щото зимам да изпадам в недоумение.
Там е работата, че колкото ти можеш, толкова и той ще може. Ето вече в някои държави за омикрончето казват - сертификата си избърши задника с него, трябва задължителен PCR. Пример - Франция, а скоро и останалите. Нещо паднаха печалбите и докато се въведе 4-ия овърбустер трябва да се печели от ПЦРи.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d

"Някой знае ли защо държавите с най-голям процент на ваксинирани в Европа са в локдаун?
Нали ваксинацията щеше да ни върне нормалния живот, но нещо не се случва май. Защото ако ще сме ваксинирани, но няма да можем да пътуваме свободно без допълнителни изследвания, няма да ходим на работа и няма да живеем като човешки същества, какъв е смисълът?!? Разбирам, че всеки инжектиран намира своя личен смисъл да бръщолеви каквото му дойде наум, но има факти, които са повече от очевидни, какво друго има, за да спорим?
И така, защо инжектираните се оказаха незащитени? И силно заразни."
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
blacksapphire написа::roll:
"Някой знае ли защо държавите с най-голям процент на ваксинирани в Европа са в локдаун?
Нали ваксинацията щеше да ни върне нормалния живот, но нещо не се случва май. Защото ако ще сме ваксинирани, но няма да можем да пътуваме свободно без допълнителни изследвания, няма да ходим на работа и няма да живеем като човешки същества, какъв е смисълът?!? Разбирам, че всеки инжектиран намира своя личен смисъл да бръщолеви каквото му дойде наум, но има факти, които са повече от очевидни, какво друго има, за да спорим?
И така, защо инжектираните се оказаха незащитени? И силно заразни."
Не чу ли? Зловещия омикрон, който се кара супер леко е тука и хората трябва да бъдат предпазени от него, защото иначе няма да има смисъл да се ваксинират, щото делтата повечето я изкараха вече. Така или иначе тук най-много да получиш някакво обяснение, че си безмозъчен, щото не си се ваксинирал. А те нивата на заболели били високи заради тези дето не са се боцнали и ходят да сеят зараза.