Евтин комлект гедоре

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Евтин комлект гедоре

Мнение от Jordana » 18 Дек 2021, 19:47

Еми Мандела ефект . :mhihi: И руската салата е френска , що да не е немско гедорето ? :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 19 Дек 2021, 19:27

А динамометричен ключ да препоръчате на добра цена и качествен? Решил съм да си купя и все отлагах.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Дек 2021, 11:26

от колко до колко нм? :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Дек 2021, 13:38

Те са на килограми усилие , Nм . Приблизително 10 кг са 100 нм . Моя е форс , носих го един път на калибриране нямаше отклонение .
Има три вида подобни ключове . Най старите са една пръчка която се огъва при стягане и има стрелка със скала така отчита . Другите са със пружина в дръжката и тресчотка , като достигне кг и прещраква . Третите са електронни , има и такива с електронен модул адаптер който се слага между ключа и накрайника . Или с вграден електронен модул . Отделно и трите вида имат малки ключове почват от малки кг и големи които почват от 6кг и дори от 10кг и нагоре . В общи линии най важното е за какво се ползва подобен ключ , най честото е по двигателя болтове глава и опорни биелни лагери . Там обаче на повечето двигатели вече има торкс глави на болтовете и те са на ъгъл не като старите шестоъгълни глави на кг . В смисъл малък до 5-6кг ключ върши работа , обаче пък за стягане на градуси трябва тръбата щото рамото е малко . Идеалния вариант един малък и един голям . За марка гедоре от край време са класика в тоя жанр . Аз със други освен гедоре и форс не см работил не мога да кажа нищо .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Дек 2021, 11:40

Ония ден видях в Лидъл динамометричен ключ за мисля беше около 20 лева, ама може и да бъркам.
Изглеждаше...добре :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Дек 2021, 12:32

Kroki написа:от колко до колко нм? :D

Не съм се замислял точно, но по-скоро за мотоциклети ще е - разни дреболии...

Ще видя в Лидл какъв предлагат... Мерси Е.Димитров

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Дек 2021, 15:17

Преди си взех малък, който е от 5-28нм и ми върши перфектна работа за датчици и други такива дребни неща.
Иначе разполагам и със среден 20-60, голям 60-160 и камионски 50-450 и още един, който е само за гайки на поршета - 680нм
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата