Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Майтапа на страна ама парата прави борбата ей.
Днес ми звъни личния убавец.
Притесних се.Тоя и да умра няма да провери как съм такъв убавец е.
Ма покрай мен болни много...викам си дано не ми звъни за лошо...
Обажда се по мазен от вазелин в задният джоб на попфолк певица и вика да съм довел утре бабата за ваксина за грип.
Викам си тука има нещо.
Той ами тя си е с една камара болести добре е за нея,а и ни останаха малко ваксини та я доведи до обяд.
Ще я боднем,да се разпише и може да си я върнеш.
Душииичка златна ми е той...да му го.....как и да е...
Казах и на жената пък то се оказа,че нашият и пролетта я бил инжектнал и се чувствала добре.
Оставих я да си прецени.Още си е с акъла нищо,че гони 86.
Та така.
Ако не му бяха останали ваксини дето ще му платят за тях ич нямаше да ми звънне.
Знае,че аз на акъла му няма да се вържа ама дъртите лесно се манипулират.
Не твърдя,че е лошо разбира се.Яд ме е че не го е грижа,а гони само интереса от към финансовата му страна.
Ама съм го сложил да се сещате къде,а се сещам,че е декември и сега се сменят идиотите и ако ми остане време ще ходя при конкуренцията дето са през 20 метра от тоя тиквеник.
Обажда се по мазен от вазелин в задният джоб на попфолк певица и вика да съм довел утре бабата за ваксина за грип.
Викам си тука има нещо.
Той ами тя си е с една камара болести добре е за нея,а и ни останаха малко ваксини та я доведи до обяд.
Ще я боднем,да се разпише и може да си я върнеш.

Казах и на жената пък то се оказа,че нашият и пролетта я бил инжектнал и се чувствала добре.
Та така.
Ако не му бяха останали ваксини дето ще му платят за тях ич нямаше да ми звънне.
Не твърдя,че е лошо разбира се.Яд ме е че не го е грижа,а гони само интереса от към финансовата му страна.
Ама съм го сложил да се сещате къде,а се сещам,че е декември и сега се сменят идиотите и ако ми остане време ще ходя при конкуренцията дето са през 20 метра от тоя тиквеник.

NGneer4eto написа:EBEEMVACIA написа:Водещи британски вестници: Сложете си бустер сега
Чакай ве, тоя бустер не беше ли преди 2-3 месеца? Сега не се ли слага мегабустер? След няколко месеца хипербустер и т.н. Накрая ще имат толкова стабилна защита, че короната ще умира от аурата им.
Тоя бустер е стара работа вече.
Я, колко са напред другите....

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не излезе ли вече ъп на тая ваксина със всичките ъпове пачове и фичъри на едно място ? Какъвто му прозореца такава му и ваксината на тоя билгейц ...

Последна промяна Jordana на 21 Дек 2021, 9:56, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Не излезе ли вече ъп на тая ваксина със всичките ъпове и фичъри на едно място ? Какъвто му прозореца такава му и ваксината на тоя билгейц ...
Aми няма нови ъпдейти май.
Ко каза главния терорист? https://m.24chasa.bg/novini/article/10527567
С две думи, сиропите не са това което казват
Всъщност най сиропираните държави са отново в локдаун. Що така? Уж щеше всичко да стане нормално след fuckсинатa?
P.S Прави впечатление начина на ваксинация на Борката.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
NGneer4eto написа:EBEEMVACIA написа:Водещи британски вестници: Сложете си бустер сега
Чакай ве, тоя бустер не беше ли преди 2-3 месеца? Сега не се ли слага мегабустер? След няколко месеца хипербустер и т.н. Накрая ще имат толкова стабилна защита, че короната ще умира от аурата им.
Сега е буустера, а пролетта ще изкарват новите ваксини, за Омикрон специални. И от тях сигурно ще трябва поне 2-3 дозички и така до следващата буква.
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
slatanic написа:Майтапа на страна ама парата прави борбата ей.
Викам си тука има нещо.
Ще я боднем,да се разпише и може да си я върнеш.![]()
Та така.
Два пъти годишно е добре да се вясваш при него. Наистина ли смяташ, че е длъжен той да те търси? За мен даже е жест, че те е потърсил.
За кое по-точно ще му платят? Съвсем ви гони параноята вече. Това не са ковид ваксини. Интереса в случая е само твой.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Ganchev__ написа:slatanic написа:
Два пъти годишно е добре да се вясваш при него. Наистина ли смяташ, че е длъжен той да те търси? За мен даже е жест, че те е потърсил.
За кое по-точно ще му платят? Съвсем ви гони параноята вече. Това не са ковид ваксини. Интереса в случая е само твой.
Не съм адвокат на колегата, но кое от написаното не разбра "пък то се оказа,че нашият и пролетта я бил инжектнал"
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Най-вероятно миналата година я е ваксинирал за предстоящия сезон. Силно се съмнявам да е било пролетта, ама както и да е. Противигрипната ваксина се слага всяка година. Какво общо има това?
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
COVID сертификатът на ЕС за ваксинирани ще важи 270 дни, за бустер - безсрочно
https://www.dnevnik.bg/evropa/2021/12/2 ... _mainStory

https://www.dnevnik.bg/evropa/2021/12/2 ... _mainStory
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Едни общо практикуващ лекар има средно 1800 пациенти които обслужва . По 10 кинта за игла или с бустера 30 кинта на ваксиниран са около 54 000 кинта само от иглата ако ги оноди всичките . Естествено няма да набоде всички но половината или една трета все пара си е .
Нито се занимава с мозъчна хирургия нито преглежда , само боде наред .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Jordana написа:Едни общо практикуващ лекар има средно 1800 пациенти които обслужва . По 10 кинта за игла или с бустера 30 кинта на ваксиниран са около 54 000 кинта само от иглата ако ги оноди всичките . Естествено няма да набоде всички но половината или една трета все пара си е .
колега,как съце ти даде да го напишеш-хем знаеш,че докторите винаги най-милосърдно го правят за черните ни очи....ама си и ти

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
The Covid-19 passport implanted in your skin using this NFC-enabled microchip. В Швеция разработват устройство за имплантиране на чипове с COVID сертификат
Сега съхраняваме тези данни в телефона си, но има риск да му падне батерията. Когато отшуми пандемията и вече няма да ни е нужен сертификат, ще използваме чиповете за вграждане на друг тип информация
, обясни един от създателите на технологията.
https://www.scmp.com/video/coronavirus/ ... -microchip
Сега съхраняваме тези данни в телефона си, но има риск да му падне батерията. Когато отшуми пандемията и вече няма да ни е нужен сертификат, ще използваме чиповете за вграждане на друг тип информация

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
blacksapphire написа:The Covid-19 passport implanted in your skin using this NFC-enabled microchip. В Швеция разработват устройство за имплантиране на чипове с COVID сертификат
Сега съхраняваме тези данни в телефона си, но има риск да му падне батерията. Когато отшуми пандемията и вече няма да ни е нужен сертификат, ще използваме чиповете за вграждане на друг тип информация![]()
![]()
, обясни един от създателите на технологията.
Като домашните кучета

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

шефа на здравеопазването на малайзия - menko polhukam
"Corona is like your wife, initially you try to control it then realized you can't, then you learn to live with it..."
тоз ми е новия кумир за политик
"Corona is like your wife, initially you try to control it then realized you can't, then you learn to live with it..."
тоз ми е новия кумир за политик

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила