<<< 2021 НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2021 >>>
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: <<< 2021 НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2021 >>>
Като казахте кабрио, ако искате да ми дадете по няколко хилядарки, ще си взема това
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 1568855804
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 1568855804
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
За феновете на Ф1
Последна промяна BMW_POWER на 22 Дек 2021, 22:17, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
пак неадекватно-заядливо, ще спра да ти отговарям дори в тая темаBMW_POWER написа:
Габровски еврейн
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:пак неадекватно-заядливо, ще спра да ти отговарям дори в тая темаBMW_POWER написа:
Габровски еврейн
Сори забравих за седемте часа разлика и кое време е в бг-то .

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди години карах R129.
То малко странен кабриолет, с мек и твърд таван.
Твърдият таван трябват поне двама човека да се свали и съответно някъде да се съхранява.
Как и да е, тръгвам аз за морето, беше една жега и бях свалил твърдият таван, само мекият беше вдигнат.
Излизам от София и свалям чергата.
На тунела на Ихтиман, "Траянови врата" вече главата ми гореше.
Викам след тунела вдигам чергата и пускам климатика.
Поглеждам се в огледалото и виждам на бялата ми риза (тогава бяха модерни) яката черна от мръсотия.
От тогава не съм свалял гюрука и се чудя как се карат тези кабриолети, без да станеш мръсен.
Твърдият таван трябват поне двама човека да се свали и съответно някъде да се съхранява.
Как и да е, тръгвам аз за морето, беше една жега и бях свалил твърдият таван, само мекият беше вдигнат.
Поглеждам се в огледалото и виждам на бялата ми риза (тогава бяха модерни) яката черна от мръсотия.
От тогава не съм свалял гюрука и се чудя как се карат тези кабриолети, без да станеш мръсен.
- Bogat-Beden
-
-
вече са класика, по 30на бинки са в мобилето 
А има и е31, за 120

А има и е31, за 120

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Преди 4 години за малко да отнеса едно 330 кабрио у дома, но не ме изкефи как върви 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е.Димитров написа:Преди години карах R129.
Много як Мерцедес! Умувах за такъв, но сметнах че още ми миришат краката за такава кола (не можах и да приема факта да дам сума равна или дори по-висока отколкото дадох за Zката)
На нея хубавото е, че сама си сваля и качва твърдия таван щото само такъв има

Бая километри имам вече без таван и не съм имал драми с мръсотия по дрехите, не и толкова видима разбира се

Кабрио съм карал два пъти на дълго . Един Битъл внос от Щатите и беше доста нов . Единият път беше обиколка София - Пловдив - Бургас - Варна - София . И Втория път пак същата кола от София до Царево . Мек покрив безумно шумна кола . Дори и не си помислих да я отворя и да ми плющят ушите .

Дори цветът беше същия .

Дори цветът беше същия .
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Кабрио ако ще е, аз ще взема един SL 65-ца или ако нЕма 63-ка 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Ясно ми стана
кабриолета е хубаво нещо докато не си го купиш. Напомня ми за двата щастливи дни на собственика на яхта.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Е.Димитров написа:Преди години карах R129.
W140то си ми е добре в това отношение, не цапаш ризата, а пък си е и пехливанец на пътя

ATR-42/72
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Бях набелязал една кола от премиум марка за покупка и вчера отивам на оглед. В Мобилето цената е Х, на място +1500лв. Колата изглежда добре, хареса ми.
Питам продавача каква е цената?
Той казва Х + 1500лв, т.е. колкото е на място.
А цената в Мобилето? Било недоразумение
Казах му да ходи да се ....
Цената в Мобилето се промени няколко пъти в рамките на деня и накрая пак завърши на по-ниската. Явно е примамка
Не мога да ги разбера такива продавачи
Питам продавача каква е цената?
Той казва Х + 1500лв, т.е. колкото е на място.
А цената в Мобилето? Било недоразумение

Казах му да ходи да се ....

Цената в Мобилето се промени няколко пъти в рамките на деня и накрая пак завърши на по-ниската. Явно е примамка

Не мога да ги разбера такива продавачи

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Aбе вие може и да не ми повярвате но мен летящите създания ме преследват и никога не бих могъл да притежавам кабрио, ама никога
Всеки ден в който температурата е повече от +5 , някое летящо се подписва в/у автомобила ми, било на късмет, ама всеки , буквално всеки ден, е как па точно моите коли
Последната капка преля когато прибирах космоса за месец в гаража и старателно го бях измил избърсал, прашинка нямаше и тъкмо затварям вратата на гаража доволен от себе си, и една птичка влезна, разписа се и излезна за секунди, вътре в гаража, все едно точно моята кола е търсила бе да му е
Та много искам кабрио, гледам ги, харесвам си, но с този мой късмет затварям таба в карса и продължавам да се оглеждам за е30-ки.... с шибидах! За да може поне малко да усещам вятър в косите

Всеки ден в който температурата е повече от +5 , някое летящо се подписва в/у автомобила ми, било на късмет, ама всеки , буквално всеки ден, е как па точно моите коли

Последната капка преля когато прибирах космоса за месец в гаража и старателно го бях измил избърсал, прашинка нямаше и тъкмо затварям вратата на гаража доволен от себе си, и една птичка влезна, разписа се и излезна за секунди, вътре в гаража, все едно точно моята кола е търсила бе да му е

Та много искам кабрио, гледам ги, харесвам си, но с този мой късмет затварям таба в карса и продължавам да се оглеждам за е30-ки.... с шибидах! За да може поне малко да усещам вятър в косите

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...