Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
top написа: ..Моя добив напоследък много е паднал, нещо от сорта на 0.40-0.60 HNT на ден...

Ако това е паднал добив, какво е било преди това

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
Над 0.70 беше със сигурност първият ми месец, но явно мрежата бързо се разраства, и освен това множеството сривове и обновления на мрежата си казват своето... Представям си какво ще стане като изпълнят доставките на всички поръчани устройства 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
top написа: Представям си какво ще стане като изпълнят доставките на всички поръчани устройства
Ще стане нормално

септември- октомври един хубав бийкън със 18 свидетели беше 0.1 хнт... сега го гледам е 0.03
добива се срина доста- две мнения няма
аз се заиграх с разни дао-та - клима, дрип, олимпус и два три нейни форк-а- там ква бясна рулетка е- не е истина- ама не мене ми харесва
добива се срина доста- две мнения няма
аз се заиграх с разни дао-та - клима, дрип, олимпус и два три нейни форк-а- там ква бясна рулетка е- не е истина- ама не мене ми харесва

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Не ти хареса само, но и не ти пука,защото каквото и да се случи финансово ти е все тая.
Така и аз мога да ритам с "големите" ама инапе не сме за една лига.
Така и аз мога да ритам с "големите" ама инапе не сме за една лига.

slatanic написа:Не ти хареса само, но и не ти пука,защото каквото и да се случи финансово ти е все тая.
Така и аз мога да ритам с "големите" ама иначе не сме за една лига.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Хмм

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ммм чудничко
Точно си продухах end-to-end суровата комуникация, и налазвах Helium конзолата. А те MS цял IoT hub направили
Евала! Ще го пробвам, точно навреме ми идва 
ПП: Тия от известно време насам не мога да ги позная, не са оня динозавър MS дето си бяха. Налазват яко де каквото видят на edge-а от няколко години насам
Помня като бачкахме по проекти с ROS, бяха доста в час и си пускаха ROS-а на някакъв си техен embedded windows на разни малки машинки. Даже имаха ROS интеграция във VScode. Евала, кефят ме 

ПП: Тия от известно време насам не мога да ги позная, не са оня динозавър MS дето си бяха. Налазват яко де каквото видят на edge-а от няколко години насам

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Аз пък си продадох моя рак че идва златния а имам само една читава локация, та да споделя отписа си с антените, какви ли не пробвах, един познат ми направи 11dbi biquad антена и добива се вдигна 70%, а преди това бях със такава от инмак 8дби, която също сравнение с оригиналната, и други no name се представяше доста добре. Та ако някой се чуди да слага смело.....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Нали след POCv11-ката се обезмисля всичко над 3-5dbi 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Блаженни са вярващите 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Блаженни са вярващите
не са го затегнали още.... пуснаха пок 11 със най- хлабавите параметри колкото да тръгне щото знаеш кви проблеми с него бяха. сега ще затягат... има там едни коефициенти - дефоулт-а е 1.0 ... така го и включиха- но ще почнат да го променят много скоро.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Появи се в екосистемата на Helium и Awair на Planetwatch
Не знам как са вързани едно към друго ? И кое от кое печели
Сега гледам, че има нов модел Awair Omni, той има възможност с Lorawan да работи. Предположението как работи ми изглежда доходоносно, но не намирам обяснения по официалните сайтове.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Просто ползва мрежата за да предава данни по нея, вместо да трябва да е вързано към WiFi или GSM. Т.е. Helium печели пари от таксите, които това устройство плаща за да предава данни през тях.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Да, но колко са тези такси, които се плащат към хелиум мрежата ? Така би се вдигнал и добива на хелиум устройството, особено, ако е единственото в района. Та тази формула ми е интересна как е сметната