Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от EBEEMVACIA » 27 Дек 2021, 0:20

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Дек 2021, 0:58

NGneer4eto написа:
drifty написа:Препоръки за добри витамини? Центрум А-Я стават ли?

Супрадин енерджи - таблетки. Дoбри са и имат Витамин D. ГОрните, които са дали колегите и те са добри. Гледай ако са ефервесцентни таблетки, да не съдържат подсладители! Примерно тези, които е дал c04 съдържат подсладители, които са доста вредни - имат захарин.
Центрума още преди 10-на години беше излезнало, че имат канцерогенни съставки и наистина май имат най доста Е-та вътре.

Препоръчайте нещо от ефервесцентните тогава, че мразя да пия хапове :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Дек 2021, 1:04

Аз от много време насам пия тези и съм супер доволен
Кофтито е, че са пакети по 7 хапчета и си отнема време докато се изпият всичките :mhihi:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 27 Дек 2021, 9:17

steeN написа:
drifty написа:Препоръки за добри витамини? Центрум А-Я стават ли?
now foods... евентуално solgar... другото е предимно тотални ташаци от достъпния клас неща. отделни сполучливи неща има, ама ако искаш да си опростиш живота горните две марки и толкоз :)

п.с. предложените nature's way са ок също

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ти директно най-скъпото предложи, да се знае... :D

От по-евтините аз бих препоръчал Jamieson Men's power мисля бяха. Не че са евтини де, но на фона на solgar и now. Много са сериозни, особено ако спортуваш интензивно.

В момента пия когато се сетя от тези, които е препоръчал богат-беден. Харесва ми, че са леки.

Аз отделно взимам и магнезий, цинк и подобни след тежка тренировка. Скоро ми докараха от Гърция Solumag - течен магнезий. Заслужава да бъде споменат.

Като цяло по възможност избягвам добавките доколкото мога, защото и към тях има пристрастяване. Всяко нещо, към което има пристрастяване избягвам, освен жена ми и децата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Дек 2021, 10:56

За Магнезий ей това е истината

Изображение

Един съвет, четете внимателно съставките. Където пише Магнезиев Оксид бегайте надалеч.......като случая със "скъпите" Scitec Nutrition. Ширпотреба до немай къде...но това е много дълга и отделна тема.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Дек 2021, 11:24

Maгнезий тук, магнезий там - готов съм тежестта да вдигна сам :lol:
Това пия пък аз, но съм пил и ДОктор'С Бест (чаках го от щатския iherb близо месец), всички поне в началото ми разбутват перисталтиката..
Изображение
Не трябва да се прекалява с магнезия и с повечето добавки, за него специално странното е, че при предозиране симптомите са много подобни както при недостиг...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от steeN » 27 Дек 2021, 11:54

sub_eleven написа:...

Глупости. Просто в Бг ги продават на двойни цени и се създава такова впечатление. Абсолютно масови марки са двете. Вече човек може да си поръча от вдякъде в ЕС за 4-5 лв доставка... който иска да плаща абсурдните цени на "дистрибутора".

п.с. Сайтек са боклук. Богат-беден пак е показал добър бранд, ама не е от евтините точно този.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Дек 2021, 12:06

https://www.bionia.bg/product/vegetamin ... gnesii-mg/

Аз бих пил това за магнезии, възможно най-малко химия.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 27 Дек 2021, 12:29

Кво става с тоя магнезий тука, да не расте уя от него?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 27 Дек 2021, 12:29

Хора, човекът пита за витамини, вие предлагате магнезий. Магнезият се пие за мускулите и нервите. Не, че е лошо, но не е заместител на витамините.
По принцип за витамини и добавки с Narute's Way и Jameeson няма да сбъркате. Може да не са много евтини, но евтиното знаем, че излиза скъпо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Дек 2021, 13:01

Благодаря, колеги! Може би бе редно да спомена и целта на занятието. Нямам сериозна физическа активност, нито очаквам да имам близките месеци, просто възстановяването от ковида доста се проточва вече, искам малко да подпомогна организма за някакъв кратък период от месец-два. Няма да тренирам, ходя единствено на разходки, когато времето позволява, това ми е активността общо взето. Винаги съм избягвал да пия лекарства, добавки и т.н, но вече психически доста ме мъчи това, че се чувствам физически негоден за нещо повече от кратки разходки навън.

Отново, благодарности на всички за съветите!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Дек 2021, 14:36

Натоварвай . Без да дишаш да се "отворят" дробовете нищо няма да стане с тия витамини . Натоварването кара дроба да създава нови клетки за да покрие липсата на кислород . Ако се чувстваш отпаднал препоръчвам ти АЛА алфа липоева киселина . Тя си е в комбина със цинк и витамини така че няма нужда да вземаш нищо допълнително . Изключителен антиоксидант и стимулатор на метаболизма . Ето един примерен препарат .
https://apteka.framar.bg/30036055/%D0%B ... al-factors
https://shop.bb-team.org/alfa-lipoeva-kiselina
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Дек 2021, 14:59

Един познат в отпуска от затвора и ще се връща там за няколко месеца още, та днес отишъл да си вади анти-генен тест. И за какво му е като има ваксина? Ами щели да го сложат под карантина иначе в затвора ако няма тест. :mhihi: И викам каква карантина, нали си затворен така или иначе, ами не, слагали го отделно и на студ, ужас вика. Та за анти-генния им взели 45 лева. :shock: Майка му питала, ама как 45 и тая там в болницата и казала, какво да ви кажа, всичко е за пари. Щото сега празници явно и като не работят другаде...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Дек 2021, 16:41

Парица е царица, викаш ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Дек 2021, 20:50

Оооооф, оф, оф, оф, оффффффффффф...
Гледам по тв ей сега протести срещу мерките във Франция и Германия. Франсетата искали зеления сертификат да важи САМО за ваксинирани и никъде няма да е достатъчно да имаш просто отрицателен тест, ще трябва и игличка с всичките там бустерни дози. След това някаква лелка с много загрижен вид излезе и каза за Белгия, че само ваксините ще помогнат да се справили. Абе, тоя филм не го ли гледахме, слушахме и т.н. че само ваксините щяха да помагат? Нали сте ваксинирани, защо не ви помагат по ваши думи, не по мои? Някъде там казаха, че трябвало да се концентрираме върху четвъртата доза, май бяха Франсетата. И забележете, Белгия обмисля задължително ваксиниране. Познайте дали няма да е лавинообразно? Австралия регистрирали първи смъртен случай от новия щам, 80 годишен мъж с придружаващи заболявания.
Някакъв доктор дават по тв да обяснява как бременните нямат проблем да се ваксинират и даже трябвало още като забременеят или го планират, понеже последните 3 месеца(е, нали беше безопасно пък последните 3 що не е баш тъй)били най-опасни и от там не толкова подходящи. Но пък за тези две години ваксини(не беше ли ковида от две години, а ваксините от бая по-малко?)нямало нито един случай на засегната бременна жена от ваксините. И дават някаква на вид интелигентна Българка със странни имена да обяснява как се е боднала през бременността защото била убедена, че така ще се предпази и чакала да роди за да сложи бустерната доза.
Не знам, сина ми на 13, абсолютно нищо не му говоря за това трябва или не да се ваксинират хората, пита ме за какво да се ваксинират хората, които имат анти тела...
Много сложен въпрос без еднозначен отговор. Понеже ни казват, че тоя имунитет не е като оня, а и без това отслабвал и затова трябвало да го подсилваме докато...ами засега докато ни кажат...ТЕ? А кои са те? И каква е тая загриженост бе мамка му?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата