Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от streetz » 10 Яну 2022, 13:31

Потвърдено с PCR или по собствена преценка? :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 10 Яну 2022, 13:43

streetz написа:Потвърдено с PCR или по собствена преценка? :)

Потвърдено

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2022, 13:55

Вече много лекари отиваш и ти казват корона, но хората не си правят тест. Сега тъкмо наблюдавам един такъв случай тука при ваксинирана с Янсен лятото. Голямо цепене на глава като стане и кофти кашлица. Ходи и на работа, понеже няма кой да преподава на децата, всички колежки почти болни. :mhihi: Все пак е ваксинирана и може спокойно да ходи където си иска, нали като заразява не е като онова заразяване от неваксинирани :mhihi: , даже и антитела ходи да гледа колко са останали, че да извади един сертификат за...всеки случай. :mhihi:
Иначе лекаря сега и казал даже Омикрон. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Яну 2022, 14:15

Jorixa написа:И мен ме докопа короната (неваксиниран съм). Първия ден беше доста тежко (38.5 температура), втория умерено, днес вече (3ти ден) да чукам на дърво съм вече добре и само лека кашлица остана.

Никва корона не е това.
Миналата година каква корона имаше.
И бъбреците ми отказаха и жената една година по късно продължава да кашля.
Та явно отслабва гадината.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2022, 14:22

При всеки е различно.
Гаврите с Джокович продължават. След като съдът отменя решението на имиграционните да го депортират и го пуска в страната, сега баща му излезнал с изявление, че малко след това пак го арестуват отказвайки да се съобразят с решението на съда. :mhihi: На собственият си съд. :mhihi: Това ако е вярно, ето това е демокрация. :mhihi: Ще е интересно какво ще стане. Очаквам вече да го пуснат на корта и да го арестуват по време на мача, че някоя топка, която излети в публиката за спомен може да има неясно съдържание. :bowdown: :mhihi: :ranting:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Яну 2022, 15:35

K_Ilkov написа::mhihi:

Последната мода е трансваксър --ти си си набучил иглите,но се определяш като неваксиниран :mhihi: :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Яну 2022, 15:43

kiko написа:
K_Ilkov написа::mhihi:

Последната мода е трансваксър --ти си си набучил иглите,но се определяш като неваксиниран :mhihi: :mhihi:

В България си имаме първата в света Партия на Ваксинираните Антиваксъри :mhihi:

Има ли тука гласували за Копейкин, да си признаят защо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Яну 2022, 16:07

E34 написа:
Bogat-Beden написа:ухапа ме куче

Много кофти! Барем утрепа ли го после помияра?
Не съм, с един дядка беше, уж негов стопанин, а пък имаше марка на ухото като улично.. Той дъртия неадекватен беше, изгърбен, едвам ходеше, не можа да ми отговори дали има ваксина.. Тия ушните марки показват, че е кастрирано и с ваксини, ама кога е слагана, не е ясно.. Мисля утре да отида да го потърся пак, ако има шанс да се наблюдава кучето, 10на дена, може да се избегне ваксината. За трепане не, помислих си да го оритам псето, ама каква полза вече. Инак има опция да съдиш, минава известно време и може да вземеш 200-на лв, аз лично нямам нерви..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Яну 2022, 16:10

Със сигурност има,като чета мненията.Но няма да си признаят 100% :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G20

Мнение от krissso » 10 Яну 2022, 17:18

Bogat-Beden написа:
E34 написа:
Bogat-Beden написа:ухапа ме куче

Много кофти! Барем утрепа ли го после помияра?
Не съм, с един дядка беше, уж негов стопанин, а пък имаше марка на ухото като улично.. Той дъртия неадекватен беше, изгърбен, едвам ходеше, не можа да ми отговори дали има ваксина.. Тия ушните марки показват, че е кастрирано и с ваксини, ама кога е слагана, не е ясно.. Мисля утре да отида да го потърся пак, ако има шанс да се наблюдава кучето, 10на дена, може да се избегне ваксината. За трепане не, помислих си да го оритам псето, ама каква полза вече. Инак има опция да съдиш, минава известно време и може да вземеш 200-на лв, аз лично нямам нерви..

Щом има марка на ухото, значи има и ваксина против бяс, слагат ги от екоравновесие. Иначе масово вече ветеринарите не слагат бяс като част от годишната ваксинация, а само ако изрично се поиска (и заплати).

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 10 Яну 2022, 18:00

Онзи ден беше Копейкин, днес е Коцето от "Възраждане". Недялко обаче си остава майстор на внезапната милувка.

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 10 Яну 2022, 19:18

Ехее, аз да съм единственият като гледам гласувал за ПП, защо, мой си избор. С триста бягам от наивната идея и вяра, че от политици ще излезе нещо смислено и истинско без демагогия. Нищичко не зависи от каквото и да е управление и управляващи бутани от външно заставническо влияние в БГ и това от години назад много. Дали ги разбирам - Да, дали ги оправдавам - Не . Скочила цената на тока и газа, правителство виновно, аре бе . При Боко започнат газопровод сега не им давали да минат изпитания. Защо, щото не са изпълнили елементарни условия правейки се на улави и недвусмислено притискат институции да си затворят очите. Да това си продължава ама оня реве как спъвали проекти, нагли . Що не скочихте на Боко да си вършат работата за което първо са изявили воля да правят и второ гласувано им е доверие, не да се лаят като дърти клюкарки създавайки "новини" за още по-смотаните и лъжливи медии. И не, като съм гласувал не съм ваксиниран, не съм ползвал или натоварвал здравната система (вече втори път , както и нормално се случва всяка година в сезона на ОРЗ ) нито подкрепям идеята за това да се прави безконтролно и безотговорно ваксинационна кампания. И в тоя смисъл още една женица си отиде след трета доза , не са я спрели виждайки, че явно нещо е болнава и в тоя хаос грип-мип-ковид-мовид директно я убиват обаче без поета отговорност, нали е доброволно. Открито информирам хората в обкръжението ми за силно негативно влияние на ваксина в смисъла на недоизследване с незавършен цикъл за безопасност както и приложението и във време на силна заразяемост и циркулация на конкретния патоген. ПС: Още си чакам резултатите за причините за повишената смъртност. ПС2: Те вече излязоха в НСИ, но нещо не чета коментари .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2022, 20:26

Ти остави, ами нещо в Англия взели да дават леко задна на някои места в управлението на страната и искали да спират с агресивната кампания за ваксиниране. :mhihi: Причините - високия брой заболели нови случаи въпреки ваксините и изключително ниския брой починали от новия щам като процент. Така, така, дано почне да му се вижда края.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 10 Яну 2022, 20:35

А дали не е ниския брой починали заради друго, как мислиш ?
Пик Коцето
"4. Като казах Цънцарова, че се сетих друго -......? В петък мина край мен поне пет пъти, операторът ѝ ме снима, и аз съм сериозно притеснен - ако е заразена с опасна болест като проказа или СПИН, примерно, тя може да пренесе болестта си върху всички, с които е контактна. ...."

СПИН особено е много заразен, като кихнеш и натръшкаш 100 човека.
Проказата е същата работа...направо само да минеш покрай некой и край.

Новите герои ..навсякъде. Не знаят нещо ма го коментират като първи академици и сичко им е ясно.
Справка - БМВПовер-бг.нет/форумс.

ПП Проказата може да има 20 години инкубационен период, така че след 20 години ако нещо - от ваксините е.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 10 Яну 2022, 22:03

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата