Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Аз знам само че всички които го карат покрай мен в момента са същите които НЕ го караха миналата година. А да и почти всички от тях са ваксинирани
Обаче всячески ни убеждават че естествения имунитет не струвал включително и тук един герой предозирал с цЪнцарова
Не че са нещо лошо ваксините, който иска да си бие нищо против, но да махат всички ограничения и да се спира с тази лудост вече 

Последна промяна seimo на 10 Яну 2022, 22:09, променена общо 1 път
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
да ви издем дробчетата,да ви издем...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Top Gun Maverick написа:Ти остави, ами нещо в Англия взели да дават леко задна на някои места в управлението на страната и искали да спират с агресивната кампания за ваксиниране.Причините - високия брой заболели нови случаи въпреки ваксините и изключително ниския брой починали от новия щам като процент. Така, така, дано почне да му се вижда края.
Проблемът в Англия го казаха: Има 200000 души на ден, които се карантинират, но не карат почти нищо, демек настинка. Като в това число и супер много мед сестри и лекари. И така става, че повечето мед лица са в карантина и няма кой да лекува хората. И говорим за всички медицински лица, не само ковид отделенията. И това заради нещо от което вече не се умира. Опа, сори! Май казаха, че има един умрял от омикрон в Англия, извинявам се! Та май са обсъждали дали да не махат карантината или да я намалят поне.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Само за последната седмица, в ук, са над 500 смъртни случая. Ма те са от ухапване на муха це це.
Пп А мерки скоро няма да се охлабват. По очевидни причини. Кои са те? Сетете се сами ако можете
. В интернето не го пише. Или поне в плявата дето четете.
Пп А мерки скоро няма да се охлабват. По очевидни причини. Кои са те? Сетете се сами ако можете

Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Моджо написа:
ПП Проказата може да има 20 години инкубационен период, така че след 20 години ако нещо - от ваксините е.
Ами явно може и така да стане с 20-те години.
Инкубационният период протича без симптоми и обикновено заема средно между 3 и 5 години, но има документирани случаи на инкубационен период от 6 месеца, а също и на няколко десетилетия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми да де, може да е няколко десетилетия. Например 20. Нали това казвам. А уикипедия.... Айде нема нужда.
Хм,хм...
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
Моджо написа:Само за последната седмица, в ук, са над 500 смъртни случая. Ма те са от ухапване на муха це це.
Пп А мерки скоро няма да се охлабват. По очевидни причини. Кои са те? Сетете се сами ако можете. В интернето не го пише. Или поне в плявата дето четете.
И пак се стига до въпроса дали умират от болестта или от това, че няма кой да я лекува. Едва ли някога ще разберем. Естествено, че няма да отхлабват нищо англичаните. Сега бутат малко популизъм и след някой друг ден тотален локдаун. На ваксинираните - честито!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Не само в Ханглия. Навсякъде.
Дали са умрели от ковид или от липса на грижи може да се спори да речем. Ама вие, младеж твърдите, че бил един. И че било нещо, от което не се умира.
Едно с едно не можете да навържете.
Дали са умрели от ковид или от липса на грижи може да се спори да речем. Ама вие, младеж твърдите, че бил един. И че било нещо, от което не се умира.
Хм,хм...
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Предстои ти животоспасяваща операция, затварят операционната заради Ковид, почиваш заради липса на лекарска намеса и те пишат починал от Ковид. А като си починал - не можеш да протестираш.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
Моджо написа:Не само в Ханглия. Навсякъде.
Естествено, че не е нито един, нито че не се умира от него. Преувеличавам, разбира се, и то е видно, но всички признават, че е далеч по-несмъртоносен и статистиките го доказват. Да не забравяме, че все още има делта, гама, бета и т.н в циркулация. Ама спирам, че тия разговори водени в тая тема около 100-150пъти.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ами всъщност никой уважаващ себе си учен или лекар не го признава.
Статистиките доказват само, че колко повече ваксинирани има, толкова е по-добре положението откъм нуждаещи се от лечение и смърти.
В пряка корелация и правопропорционално. Без изключения.
Иначе а дано да е по лек и да отслабва.
Статистиките доказват само, че колко повече ваксинирани има, толкова е по-добре положението откъм нуждаещи се от лечение и смърти.
В пряка корелация и правопропорционално. Без изключения.
Иначе а дано да е по лек и да отслабва.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://youtu.be/415yXkveW34
Абе много ме изкуши това заглавие.
Малко индиректно да нещата, но според мен ако има конспирации и интереси, няма да са толкова директни.
Абе много ме изкуши това заглавие.

Малко индиректно да нещата, но според мен ако има конспирации и интереси, няма да са толкова директни.
In God we trust, all others we track.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Както съм казвал много пъти ..Фън Дер Лайън 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
seimo написа:Аз знам само че всички които го карат покрай мен в момента са същите които НЕ го караха миналата година. А да и почти всички от тях са ваксинирани![]()
Аз го карам в момента и нито съм го карал преди, нито съм ваксиниран. И аз нямам познати, които да ги е повторило. А ваксинираните ми познати които го карат не мисля че го карат по-леко, ако не и обратното. Видно е, че 2 дози не правят абослютно нищо срещу новия ковид, даже в интернет има сериозни съмнения че освен ако не си биеш буустер, има отрицателна ефективност.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Хахха, вече има отрицателен ефект, стават по-застрашени ваксинираните, от другите. Това само булгарски гений може да го роди.