Гледате ли "реалитата" и всякаквите денс, и т.н. предавания
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Гледате ли "реалитата" и всякаквите денс, и т.н. предава
Borymeckata написа:Изгледах първото предаване, основно заради Деница Дишкова. Мацката ми беше колежка, няколко години бачкахме в една стая, преди да ме изритат на строежа. По принцип си беше (и явно все още е) доста надута и превзета, а и на представянето излъга за някои неща (че е от София и че е мениджър в АЕЦ Козлодуй), затова очаквах да се издъни епично.
т.е. е селянка и няма пара...

я раздуй!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Тя беше една от двете сравнително нормални.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Hell's kitchen
Това толкова ме напряга със всички викове, крясъци , обиди, хвърляне на храна, че се чудя, как някой от участниците не им е извъртял някой шамар на тоя "шеФ".
А от много добри готвачи, и то у чужбината съм слушал, че храната трябва да се готви спокойно и професионално. Никакви викове за да "не се натрупвало негативни вибрации".
Това толкова ме напряга със всички викове, крясъци , обиди, хвърляне на храна, че се чудя, как някой от участниците не им е извъртял някой шамар на тоя "шеФ".
А от много добри готвачи, и то у чужбината съм слушал, че храната трябва да се готви спокойно и професионално. Никакви викове за да "не се натрупвало негативни вибрации".
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Borymeckata написа:Bogat-Beden написа:Някой с горещ коментар за "Ергенинът"?
Изгледах първото предаване, основно заради Деница Дишкова. Мацката ми беше колежка, няколко години бачкахме в една стая, преди да ме изритат на строежа. По принцип си беше (и явно все още е) доста надута и превзета, а и на представянето излъга за някои неща (че е от София и че е мениджър в АЕЦ Козлоди се надпреварват да го свалят. И.
Тая ми стана антипатична от раз..
Не й били повечето мъже на нивото, бхахаха
Не знам как е при нас, но при слабия пол тия с най-големите претенции са често гола вода и нула като хора, често и като жени даже..
Момчето е с брутална физика, каквото и да е вземал, страшно много труд е вкарал..Ама са му написали репликите, не вярвам хич да е такъв романтик и женопоклоник в реалния живот..
Кандидатките изглеждат като такива, които имат връзка с върастни, нелицеприятни и финансово стабилни мъже, а изневеряват с такива като ергенина.
Пошло и празно предаване, лошо адаптирано, евтин сюжет, тотален провал.. 99% процента от участниците са с някаква тяхна си цел там, къде явна, къде не.
С една дума от тая тв -толкоз.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Е.Димитров написа:Hell's kitchen
Точно така, никога не бих ял храна приготвена в такава обстановка с викове, крясъци, обиди и т.н.
Иначе по темата, гледах го ергенина... чак ми стана неудобно как са се наредили некви човки на опашка за х@й, не знам на тях как не им е неудобно пред приятели и роднини....
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Е.Димитров написа:Hell's kitchen
На 100% съгласен. Но този формат май копира формата от друг готвач, само дето му забравих името - Гордън Рамзи май беше. Гледах някога някъде част от неговия формат и също кряскаше на участниците, но един от тях не му остана длъжен и си го напсува и си тръгна, ако не ме лъже паметта.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Yanko Petrov написа:не знам на тях как не им е неудобно пред приятели и роднини....
Тия отпадъци ли, ве? Съмнявам се, че повечето знаят какво означава СРАМ...

Такъв автогол си вкараха тия със задна ножица и горна греда, че не е истина!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Чудя се колко трябва да са отчаяни телевизионерите за да пускат подобни предавания, дълбаещи дъното...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Заобикалям всички тези тъпотии
Честно, предпочитам да си дремна отколкото да гледам тези "предавания".

Честно, предпочитам да си дремна отколкото да гледам тези "предавания".

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
vicho написа:Borymeckata написа:Изгледах първото предаване, основно заради Деница Дишкова. Мацката ми беше колежка, ...
т.е. е селянка и няма пара...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
я раздуй!
Не, не съм казвал такова нещо. Мацката караше нов червен SUV Мазда, изкаран от магазина. Даже веднъж ме е возила... Явно има връзки, защото съм я виждал да минава през центъра на Козлодуй като нинджа през циганска ма'ала и изобщо не й пука. Не е глупаеа и когато не се е надула, дори можеш да проведеш нормален разговор с нея. Но тези моменти са много редки...
На прдставянето излъга, че е от София - всъщност е от Хърлец, село на няколко километра източно от Козлодуй. И не е мениджър в АЕЦ, а завежда административния отдел на ДП РАО. Наистина работи на площадката, но не е и никога не е била служител на атомната централа. Предполагам, че за публиката на шоуто и за Ергена това няма голямо значение...

Excellent! Steven is my name!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Yanko Petrov написа:Е.Димитров написа:Hell's kitchen
Точно така, никога не бих ял храна приготвена в такава обстановка с викове, крясъци, обиди и т.н.
Значи никога не трябва да ходиш на ресторант.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
В Ергенът някои от мацките явно са вкарани само за да приказват глупости и да вършат простотии... Същото беше и в Биг Брадър. На продуцентите им е ясно, че шоу с нормални хора няма да се получи, затова вкарват всякакви откачалки. Благодарение на това се завъртат разни интриги, има ревност, истерии и други такива като в латино сериал, а народът гледа и се кефи на простотиите.
Excellent! Steven is my name!
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Не...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
А да не послъгва и с годините, изглежда 40+ 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
drago_pavlov написа:Yanko Petrov написа:Е.Димитров написа:Hell's kitchen
Значи никога не трябва да ходиш на ресторант.
Изключително рядко ям навън, а сега с тия сертификати пък изобщо не съм се засилил.