Whisky
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: Whisky
Досещам се какво имаш предвид обаче този вид чаши не са за пиене ми са предназначени за тестване на уиски.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Просто е по нестандарна, нито като класическите за масовото разбиране, нито glencairn 
Иначе всичко това са точно дегустационни чаши за уиски:
Аз лично свикнах от уиски фестовете с втората от ляво на дясно

Иначе всичко това са точно дегустационни чаши за уиски:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз като високопланински джентълмен, пия уискито в шот чашки от по 20-25 гр.
Някой пробвал ли е Фор Роузес смол батч или Джим Бийм Сигничър крафт? ( на една цена са)

Някой пробвал ли е Фор Роузес смол батч или Джим Бийм Сигничър крафт? ( на една цена са)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Rainbow написа:
Тази ли, и аз най-често нея ползвам. Колега, вие с Ачо да не би да членувате и в Scotch Around групата във фейса ?

Bogat-Beden написа:Аз като високопланински джентълмен, пия уискито в шот чашки от по 20-25 гр.
Бе в каквато ти е кеф в такава го пий, няма кой знае какво значение, щом ти е кеф. На времето директорите на заводи и партийните секретари през комунизма го пиеха във водни чаши яко разредено с лед, любимия им лаф беше "по едно уиски с ледче и фъстъчки"

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking
В това няма нищо чудно.Червено джони чисто кой пие!?...нали риторичен въпрос...
Аз пия от някакво време в такава чашка и единственият проблем който откривам е че е много лъжлива от към количество.
Все ми се струва,че е малко това дето съм го сипал.
Докато разбера какво става и 300мл отишли.После жената вика да не са спукани тия твойте шишета.
Със кристала от комунизма нямам тия проблеми,а и си харесвам класическата кристална чаша.
Дали овална или правоъгълна си е до вкус.

Аз пия от някакво време в такава чашка и единственият проблем който откривам е че е много лъжлива от към количество.
Все ми се струва,че е малко това дето съм го сипал.

Докато разбера какво става и 300мл отишли.После жената вика да не са спукани тия твойте шишета.

Със кристала от комунизма нямам тия проблеми,а и си харесвам класическата кристална чаша.
Дали овална или правоъгълна си е до вкус.

Bogat-Beden написа:Аз като високопланински джентълмен, пия уискито в шот чашки от по 20-25 гр.![]()
4те рози ми харесаха доста. Стандартният джим бийм е любимото на един приятел, който живее в Канада, а аз лично останах впечатлен от черното, като синьото и зеленото също не бяха лоши. Според мен пробвай двете.
Относно чашите, аз пия в едни кристални:

Но единственият гленливет, който не бях пи, беше 12 годишният, и го пуснаха примо в кауфланд с две чаши, които са по-малки, та минах на тях:

Евала на производителите, които правят чаши, без брандинг на страните и можеш да ги ползваш, а не директно в коша!
- Bogat-Beden
-
-
тенкс, аз съм на другия край, само черен джим бийм харесвам(и то много) от цветовете, син и зелен не одобрявамnxn написа:Bogat-Beden написа:Аз като високопланински джентълмен, пия уискито в шот чашки от по 20-25 гр.![]()
4те рози ми харесаха доста. Стандартният джим бийм е любимото на един приятел, който живее в Канада, а аз лично останах впечатлен от черното, като синьото и зеленото също не бяха лоши. Според мен пробвай двете.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Розите на мен страшно много ми допадна, определено съм за него
пс: онзи ден пих woodford reserve double oaked и не останах във възторг за цената си
пс: аз си пия от glencairn

пс: онзи ден пих woodford reserve double oaked и не останах във възторг за цената си

пс: аз си пия от glencairn
peshehodetz написа:
Тази ли, и аз най-често нея ползвам. Колега, вие с Ачо да не би да членувате и в Scotch Around групата във фейса ?
Аз не, но ще я погледна групата, може да е интересна

Иначе точно тази чаша, да.
По повод на нея и мен някой път ме филмира за количеството и ми се струва, че съм си сипал малко, а то е 100-150 мл и след 10-12 часа работа направо ме приспива

Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Вчера на летището в Мексико Сити в duty free търсих да си взема Island Green na Johnnie Walker, прилича на външен вид на Green Label но е друго. Някой беше споменал в Scotch Addict групата във фейса че го е взел от там било подобно на Green Label ма повече peaty та исках да го пробвам обаче ми казаха че предния ден свършило. Та жена ми взе някакви текили каквито има само в Мексико, не ги изнасяли никъде другаде, да си прави Маргарита и аз тъкмо се бях отказал да взимам каквото и да било и гледам 18 годишен Glenfiddich почти на половината на цената в щатите. Та взех 2 бутилки, едната вече я преполових с две пури. Между другото Тиквата порка точно такова, вече тотално е изоставил Роял Салюта.

keep walking
Гленфидиха си е пивко. Но лично аз голяма разлика между 12, 15 и 18 не намирам. 12-ката е едно от топа за парите си и за напиване, ако питате мен
Между другото отдавна не бях търсил / купувал никакъв алкохол (имам си хаха), но вчера минах през 1-2 магазина - цените и на тази стока са скочили рязко за няколко месеца...

Между другото отдавна не бях търсил / купувал никакъв алкохол (имам си хаха), но вчера минах през 1-2 магазина - цените и на тази стока са скочили рязко за няколко месеца...

- Bogat-Beden
-
-
Доста...
В Аванти има все още отлични оферти обаче
В Аванти има все още отлични оферти обаче

Най-добрите оферти, които съм виждал, са в метро стара загора остават няколко бройки и им бият 30тина процента намаление и то все на хубави? Сефа взех 2 гленфаракласа, един лафроаг и едно далвини. Жалко, че нямам път натам по-често. Не знам в другите метро дали правят така, но в София предполм изчезва на момента.
В София все няма нищо като ходя иначе в аванти джака ми е на 31/2лв постоянно.
Господ здраве да им дава.
Господ здраве да им дава.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Аз само да се по'фалА, че рожден ден идва, а подаръците вече валят.

Glen Deveron-a е страхотен еликсир. Dalmore-a е ясен на всички, а Bowmore-а още не съм го отварял, че тези пушените (или по-скоро peated) уискита, поради една причина за съжаление, не мога да ги пия.
Glen Deveron-a е страхотен еликсир. Dalmore-a е ясен на всички, а Bowmore-а още не съм го отварял, че тези пушените (или по-скоро peated) уискита, поради една причина за съжаление, не мога да ги пия.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!