Икономическа тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Re: Икономическата криза 2020-2022

Мнение от Grozdanoff » 02 Юни 2022, 19:49

ivoo написа:
steeN написа:И ще продължа да ти показвам. Щото ти не спря да кълнеш, да имало война инфлация и т.н.
Внимавай какво си пожелаваш както се казва. :mrgreen:

:mhihi: Мдаа, ако помниш в темата със вируса казах,че само евентуална война ще излекува болните мозъци. :mhihi: Е? Прав ли бях? 2 дни след началото болните оздравяха,и вируса изчезна :mhihi: . Сега ако искаш си запиши.
Прекъсване на всякакви връзки с Русия, срив във икономиката и тотална мизерия в Бг.
Ако го забравиш случайно, и това ще ти напомня след няколко месеца . :bchug: cheers

Стийнката го караш да записва?!? Той ще ти пренапише статия по CNN-ски, та да бъде по-демократична! :lol:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Юни 2022, 20:15

steeN написа:като ви вдигнат лихвите до 3-4%, споко. Ще се молите да сте пак в ЕС. :lol:

:mrgreen: Cheers mate.

Ооо супер. 3-4% лихва ме устройва идеално. И без това сега не ми дават почти нищо от банката.Дай боже да са повече % -те. 10% примерно :dunno: Който е длъжник да му мисли :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Юни 2022, 20:20

Идея си нямаш кво си пожелаваш. :mhihi: Ма нищо така ще ми е още по-забавно.

Grozdanoff написа:...

Защо бих си сложил цитат от Рейгън в подписа ако гледах CNN :mhihi: Ясно, че си заблуден, ама чак пък толкоз.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 02 Юни 2022, 20:55

ivoo написа:
steeN написа:
Ти в тая група си една от най-слабо светещите крушки да те светна.

Дали са ви и разяснителна картинка как да пестите :mrgreen:

" Уникално си тъп" Саше.
Колко пъти да ти кажа че с £4500 на месец НЕ МЕ вълнува, ама изобщо колко е тока,наема,бензина и каквото се сетиш.
Печи си курабийките там и мисли как ще оцеляваш :mhihi: мушмурок
Много малко ти дават у тая англия уе да не миеш чинии? Аз тука в бгто зимам повече...

Аватар

Мнение от ivoo » 02 Юни 2022, 21:17

bioz написа:
ivoo написа:
steeN написа:
Ти в тая група си една от най-слабо светещите крушки да те светна.

Дали са ви и разяснителна картинка как да пестите :mrgreen:

" Уникално си тъп" Саше.
Колко пъти да ти кажа че с £4500 на месец НЕ МЕ вълнува, ама изобщо колко е тока,наема,бензина и каквото се сетиш.
Печи си курабийките там и мисли как ще оцеляваш :mhihi: мушмурок
Много малко ти дават у тая англия уе да не миеш чинии? Аз тука в бгто зимам повече...

Да бе бате,знам. Жив и здрав да си,и да си ги харчиш със здраве.
То затова заради една видео карта само удар дето не получи :mhihi:
Ами не,мета улицата пред къщата
То тук нали е форума на лаещите милиардери.
Иначе с гуми и датчици 5- а употреба са,ама колата НИКОГА е нямала газ :mhihi: И що няма? Щото няма 1500лв за BRC примерно
На предишната страница пък един плащал месечно данъци по 10К . :bowdown:
Много луди,добре че сте пръснати :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Юни 2022, 21:39

Разбра ли се кой е с най-голямата пишка, че не ми се четат няколко страници? :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Юни 2022, 21:41

Тука при нас в Дубай толкова плащам на жената дето идва да ми гледа котките 3 пъти седмично.

Аватар

Мнение от ivoo » 02 Юни 2022, 21:59

Petrolhead написа:Тука при нас в Дубай толкова плащам на жената дето идва да ми гледа котките 3 пъти седмично.

Знаем за теб. Имаш много клипове в нета :mhihi:

https://nova.bg/news/view/2021/10/22/34 ... %B5%D0%BD/

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 02 Юни 2022, 22:23

bum_bum написа:Цигари, коли, бензин.. как така да не може човек да погледне по-далеч от алчния си гладен гъз?!?

Днес като има всичко колко от вас, баровци карат нова кола? Не се чака вече, колко пъти отидохте да си вземете нова кола от магазина без чакане?

Това нямало, онова нямало .. а къде са били СССР и България 20-те, 30-те или 40-те години? Или щото четем сега за великият Буров и смятаме, че сме били много напред?

И България и СССР за няколко десетки години (по-малко от това, което им отнема сега да разбият и разграбят всичко изградено тогава) стигат от ралото до космоса! Буквално. От колхозите и кооперативите до първия космически полет. Ние сме шестата нация в света, изпратила двама космонавти там. Произвеждаме космически храни, космически двигатели, измервателна апаратура за спътници. Сега не можем да произведем едни краставици и домати, а внасяме.

44-89 колко км пътища са построени, колко язовири, колко фабрики, колко селскостопанска продукция е произведена?

Всичко това не се постига с ядене, пиене и сране цял живот, а с много работа и лишения. Имайте поне малко уважение към постигнатото някога поне. Пък пак си бъдете доволни от 15 годишния премиум автомобил, калта до колене, седмицата в бедната част на Гърция, панелката и вискито на промоция от Кауфланд. Това вече никой не може да ви го отнеме.
Ако бяхме от другата страна по същото време щяхме да сме по-зле ли??

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 02 Юни 2022, 22:45

Ако Ботев беше с каска....
Тук за факти говори колегата.
Нещата които са направени нямаме ресурс да ги боядишем и ни трябва много време да ги съсипем и продадем.
И както съм казвал едно време се чакаше за лада,но всеки дочакал можеше да има лада.
Чакаше се апартамент,но една голяма част от пишещите тук са израстнали в панелки купени без кредит и от заплата.
Саламите бяха 5 вида,но от месо.
И млечните продукти бяха от мляко.
Ако не бяха ебали майката едни хора на нещата по време на приватизацията и след това можеше да бъдем на съвсем друго ниво.
Но ние сме прости и завистливи,но за сметка на това мързеливи в голямата си част.
Сори за припозналите се и здрави нерви на останалите пожелавам.
Ще ви/ни трябват. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 02 Юни 2022, 22:50

slatanic написа:Ако Ботев беше с каска....
Тук за факти говори колегата.
...
Ако не бяха ебали майката едни хора на нещата по време на приватизацията...

Ко каза, ко? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Юни 2022, 22:55

Ехааа, ония с паундовете пак е избухнал, язък че няма снимка с пачки тоя път!! Шапки долу на такива орица, на всичко отгоре си вярват, че са на върха на пирамидата..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Юни 2022, 23:20

slatanic написа:Ако не бяха ебали майката едни хора на нещата по време на приватизацията и след това можеше да бъдем на съвсем друго ниво.

За съжаление това не толкова вярно, колкото ти се искаш да вярваш, да имаше предприятия които можеха да бъдат спасени, но масово не ставаха за нищо /или по не без евтините суровините на СССР, както и техния пазар, които приема всичко независимо колко некачествено е/.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 02 Юни 2022, 23:36

///M Power написа:
slatanic написа:Ако не бяха ебали майката едни хора на нещата по време на приватизацията и след това можеше да бъдем на съвсем друго ниво.

За съжаление това не толкова вярно, колкото ти се искаш да вярваш, да имаше предприятия които можеха да бъдат спасени, но масово не ставаха за нищо /или по не без евтините суровините на СССР, както и техния пазар, които приема всичко независимо колко некачествено е/.
Живата истина, познавам и съм работил с човек директор на завод през комунизма, който ми е разказвал неща от първа ръка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 02 Юни 2022, 23:41

Русия това,Русия онова.
До мен има 2 предприятия,които бяха приватизирани и оправени,за да продължат работата си. Като едното както сме приказвали с купувача му преди години е имало в складовете и хладилниците си стока,за да се платят всички заплати на тогавашните работници,да се изплати и самото предприятие и да има и печалба след приватизирането му. Тези предприятия и в момента си работят и дори изнасят много стока и за Русия. Но сега със затруднения износ,всичката стока заминава първо към фирми отново на собствениците си,само че в Турция и оттам се прави износ за Русия. И не са само тези предприятия в момента в България,които действат по този начин. Без да искаме правим Турция силна

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата