Електрически дву- и триколесни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Електрически дву- и триколесни

Мнение от alx » 01 Сеп 2020, 5:37

shark1986 написа:https://www.ecoscootersco.com/products/original-eco-electric-scooter?fbclid=IwAR1GCu0UFG3k9lU-QMyKNt1fk_W72ql3VppiTfk_zPiBOyttrVKLZHEU1Pg

Какво ще кажете за това тук? Мисля, че за цената си заслужава! 60 долара. Само не знам сайта до колко е доверен :lol:

Домейн регистрар-а е скрит/ прайвет и е регистриран преди 3 седмици... няма номер за клиентски услуги, имейла им е безплатен Гугъл..... аз не бих си и помислял да си купя нещо от там :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 03 Юни 2022, 15:45

Колеги, някой случайно с Xiaomi pro 2 тук? Снощи се мъчих да го свържа с (2 различни) телефона, но греда.
Или не го вижда, или постоянно ми дава тази грешка:
Изображение

Първоначално по погрешка си инсталирах някакво друго приложение, а не на Хиаоми и пробвах през него. Грешното приложение уж се свърза, но скутера не работи. Махнах го и пробвах с оригиналното, но с него се получава горната картинка :roll: :ranting:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Юни 2022, 16:15

Ако си го вързал с друго приложение... предполагам трябва да рестартираш самия скутер ? Някакъв формат на скутера :dunno: От там и той да си търси нов телефон за свързване. Разгледай в книжката на скутера, щото предполагам е по-сложно спрямо прахосмукачка Xiaomi :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 03 Юни 2022, 16:30

Гледах пост в интернет с тази грешка съвета беше да се смени региона на приложението. :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 03 Юни 2022, 16:33

Да, смених го току що на САЩ. Свърза, се даже с ъпдейтна, но не мога да го подкарам. Натискам газта, а гадинката не мърда :banghead:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 03 Юни 2022, 17:15

Не трябва ли да я засилиш малко с крак и тогава да тръгне?
Май не тръгват от място.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 320A

Мнение от mirko0 » 03 Юни 2022, 22:46

turieca написа:Не трябва ли да я засилиш малко с крак и тогава да тръгне?
Май не тръгват от място.

Така е. Трябва да се засилиш малко и след това да се натисне газта.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 03 Юни 2022, 23:39

TNT написа:Разгледай в книжката на скутера, щото предполагам е по-сложно спрямо прахосмукачка Xiaomi :lol:

turieca написа:Не трябва ли да я засилиш малко с крак и тогава да тръгне?
Май не тръгват от място.

Чукча писател, чукча не читател :banghead: :mhihi: , те хората са го написали, че трябва да се бутне с крак за да дигне 5 км и после да се дава газ :dummy: , ама кой да чете........

Благодаря много на всички за помощта :yes: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 40i M-sport и Grand Cherokee WK
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: :)

X7: G07 pre-LCI '22, B&W, individual black Merino leather, full bench 2nd row, extended shadow line...

GC: ...SRT

Мнение от Nickelback » 17 Юли 2026, 18:56

ПП: Верно, че ще питам г@йски въпроси в мачовски форум, ама... Да изтупам малко темата от прахта, че ми щукна една идея... :mhihi:

Оня ден ме остави "основната" ми кола (нещо по трансмисията се потроши сигурно), та по-често ще ми се налага да прибягвам към новата кола (сутрин и следобяд), която е в гаража на 7-8 минути бърза крачка пеша от нас.
Не че ми проблем да спортувам до там по два пъти на ден отиване и връщане, ама обикновено бързам, че имам сумати задачи на главата и няма да ми стигне времето освен, ако не ставам един час по-рано, като сметна и времето за паркиране на ДжуганЯ в теснотията :roll:

Та ми се роди идеята, като ми е по-натоварено да ползвам електрическа тротинетка до там :mhihi: Нещо сгъваемо, да не пречи толкоз, нито в гаража, нито в коридора или терасата у нас :)

Нямам бюджет, просто търся добро съотношение цена-качество. Да не е много скъпо, ама и да не е боклук да се строши и деградира на 3-ия ден :yes:
Ако се вмести някакси в 250-300 евро супер :yes:
Бих погледнал и нещо запазено втора ръка, само кажете надеждни модели да ровя :yes:
Благодаря!
Изображение Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
Мечтае да кара: Mustang GT

Мнение от dhtj » 18 Юли 2026, 3:48

Децата в квартала карат ninebot от години и не се чупят, а им причиняват огромен тормоз. Качвал съм се и аз, 80 кила съм, издържа ме. Мисля че бяха по 800 лева преди еврото...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 320A

Мнение от mirko0 » 18 Юли 2026, 14:05

За тези цели Xiaomi и Segway препоръчвам. Те май вече са едно и също. Аз имам от първите Xiaomi m365 и за 6 години и 5000 км. нищо сериозно не ѝ е станало. Гледай да е нещо до 15 кг., че тея новите модели са станали значително по - тежки. Моята май беше 12 кг. и се носи сравнително лесно. Прецени обаче маршрутът ти дали ще е удачен за тротинетка. Карат се удобно по велоалеи и по малки улички, където автомобилите се движат бавно.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Авг 2026, 4:07

Нещо интересно:

The Bracebridge Detachment of the Ontario Provincial Police (OPP) has charged the operator of an electric dirt bike after they attempted to flee from police in Bracebridge.
On Thursday, August 27, 2026, at 11:00 p.m., Bracebridge OPP officers were conducting general patrols in the town of Bracebridge and noticed an electric powered dirt bike style vehicle being operated in an unsafe manner on Manitoba Street. Officers initiated a traffic stop on Douglas Drive and the operator appeared to slow down and comply and then attempted to flee by driving through a ditch. The operator became dislodged from the bike and officers placed him under arrest.
Police have charged the 14-year-old Bracebridge youth with the following highway traffic act offenses:
Careless Driving
Fail to stop for police
Owner operate a motor vehicle without insurance
Drive motor vehicle - no licence
Drive motor vehicle - no permit
Driver - no helmet or improper helmet
Drive without proper rear light - motorcycle
He will appear in provincial offences court in Bracebridge on November 12, 2026 to answer to his charges.
Bracebridge OPP has received multiple complaints from members of the public about the ongoing unsafe and often harassing behaviour exhibited by young people operating e-bikes and electric dirt bike style vehicles. No one under the age of 16 years is permitted to operate an e-bike and electric dirt bikes are not permitted to be driven on the roads at all, regardless of age.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Потребител
Аватар

Мнение от martiob » 31 Авг 2026, 12:39

Те и тука в БГ вече е така, въпрос на време е полицията да погне лапетата с тея електрички, че са станали напаст и ще почнат да стават бели и с тях, както стават с тротинетките. Някои от тях ги водят велосипеди защото са с педали, ама са с бая сериозни електромотори и вдигат по 60-70км/ч без проблем. Не знам как е урегулирано това в закона, но може и да се наложат промени в тази насока.

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfan3 » 31 Авг 2026, 18:41

martiob написа:Те и тука в БГ вече е така, въпрос на време е полицията да погне лапетата с тея електрички, че са станали напаст и ще почнат да стават бели и с тях, както стават с тротинетките. Някои от тях ги водят велосипеди защото са с педали, ама са с бая сериозни електромотори и вдигат по 60-70км/ч без проблем. Не знам как е урегулирано това в закона, но може и да се наложат промени в тази насока.

В закона е така: до 250 вата мотор, който само подпомага до 25 км в час. Не може да се движи само на мотор, трябва да се въртят педалите.

Има си закон.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Сеп 2026, 1:57

Едно добро начало :yes:

https://www.marica.bg/region/pazardjik/ ... trotinetki

Глоби за 33 -ма родители на деца с електрически тротинетки
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата