Ресторанти, заведения, хотели
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Ресторанти, заведения, хотели
С колегите ходихме на обяд преди 6-7 месеца там, в с. Шереметя е въпросното заведение. Не останах кой знае колко впечатлен, нито пък разочарован, но цените ми се сториха малко нагоре още тогава.
- STASEK
- Потребител
- Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person
Ресторант Барбароса - Шумен, намира се на езерото. Добра обстановка и особено кухня (информация от миналото лято).
Близко е до пътя Русе/Варна - Ришки проход
Близко е до пътя Русе/Варна - Ришки проход
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
- Кара: FIAT DUKATO HYMER и друга скрап
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Стария чинар на пристанището Варна-много добър , препоръчвам. Стана ми от любимите .Препоръчвам картофените спагети със скариди и телешко какво беше там не помня...Добро обслужване и нормални цени
Бирария Нептун в Крайморие не видях някой да е споменал. Когато съм в Бургас винаги ям там когато мога. Проблемът е с местата - не правят резервации.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
barty написа:"По пътя София-Варна, след Търново, на върха на едно изкачване в дясно има сръбски ресторант. Храната е на ниво."
Пробвах ги веднъж, преди 3 месеца, не бих повторил.
Това е в с. Шереметя, на пътя, между автокъщите.
Тези не им дадох нов шанс миналата седмица, че беше и рано за вечеря, но спрях на Добревски за един боб. Едно от малкото неща, които са си като в началото, но ми го донесоха с косъм Та съвсем ме отчаяха...
Иначе цените им растат по-бавно от официалната инфлация Суджукът беше 40 лв/кг, а сега е 45 лв/кг - 12.5%
Поне е хубав, засега...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
spirco написа:Бирария Нептун в Крайморие не видях някой да е споменал. Когато съм в Бургас винаги ям там когато мога. Проблемът е с местата - не правят резервации.
Май месец бях в Бургас и се засилих на там, но колега ми каза, че вече го няма
Не отидох да проверя де, някой ако има сигурно инфо да каже.
Live it like you Love it
Бях там в събота, но не можах да седна. Ако някога го махнат ще съм много тъжен.blqsu4ko написа:spirco написа:Бирария Нептун в Крайморие не видях някой да е споменал. Когато съм в Бургас винаги ям там когато мога. Проблемът е с местата - не правят резервации.
Май месец бях в Бургас и се засилих на там, но колега ми каза, че вече го няма
Не отидох да проверя де, някой ако има сигурно инфо да каже.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
- Кара: E39, A8L W12, Z4 30i, X1/U11 25e
mr_petroff написа:Ако разширим географията
За да не кажат, че само хейтя Гърция ето местата където останах впечатлен от храна и обслужване
Таверна Metoxi до Касандрия - https://www.taverna-metoxi.gr/el Предлагат само месо, но с много високо качество. Опитахме всички видове и нямаше слабо
Рибен ресторант Marina в Неа Потидея - https://www.marina-fish.gr
Прилични порции, голям избор от ястия, доста видове прясна риба (скъпичка беше). Особено впечатлен бях от различните рибни карпачо и тартари
- Dimitrov71
- Потребител
До колегите от Пловдив, бихте ли ми препоръчали добър ресторант с жива музика?
- barty
- старши ентусиаст
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Happy bar @ dinner: вкусна е храната обаче много скрита сол слагат! Скрита, защото храната не е солена но след това пия вода много! Сигурно слагат натриев глутамат
Същото е положението и в Sweety bar and dinner в зала Фестивална. Вкусно но след това "смърт" и водопой до припадане.
Същото е положението и в Sweety bar and dinner в зала Фестивална. Вкусно но след това "смърт" и водопой до припадане.
- ///M Power
- старши ентусиаст
- Кара: си Е65-цата.
barty написа:Happy bar @ dinner: вкусна е храната обаче много скрита сол слагат! Скрита, защото храната не е солена но след това пия вода много! Сигурно слагат натриев глутамат
И в двете заввдения голяма част храната е полуфабрикат
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
In God we trust, all others we track.
https://www.facebook.com/share/v/MFFox7BBK7fXcYKu/
I feel the need, the need for speed.
https://www.facebook.com/share/v/MFFox7BBK7fXcYKu/
I feel the need, the need for speed.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Ресторант Rich House на Черковна. (Бившият PR Club, който също беше уникален.) В момента гугъл казва, че е временно затворен. Дано не е!
Не съм ходил там от може би две години (за което съжалявам), но това беше (и надявам се все още е) един от най-добрите ресторанти в който съм бил в България. Да не говорим, че цените съотнесено към качеството, което предлага, бяха невероятно добри. В никакъв случай евтин ресторант, но всяка стотинка си е заслужавала. Навремето, от офиса в Младост, ходехме там да обядваме. Всеки път, когато можехме. Толкова е (беше) добър.
Не съм ходил там от може би две години (за което съжалявам), но това беше (и надявам се все още е) един от най-добрите ресторанти в който съм бил в България. Да не говорим, че цените съотнесено към качеството, което предлага, бяха невероятно добри. В никакъв случай евтин ресторант, но всяка стотинка си е заслужавала. Навремето, от офиса в Младост, ходехме там да обядваме. Всеки път, когато можехме. Толкова е (беше) добър.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
1. Кайзера в село Орешак,
2. При Иван в Белоградчик,
3. Карел в Несебър,
Ако сте фенове на еспресото (не е ресторант де) - 4. Самурай във Велико Търново.
5. Американско барбекю над Его 1 във Велико Търново - тук гледката е впечатляваща (в топлото време на годината).
Пишете хубави места, стига ревахте колко е зле.
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
2. При Иван в Белоградчик,
3. Карел в Несебър,
Ако сте фенове на еспресото (не е ресторант де) - 4. Самурай във Велико Търново.
5. Американско барбекю над Его 1 във Велико Търново - тук гледката е впечатляваща (в топлото време на годината).
Пишете хубави места, стига ревахте колко е зле.
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
Национал в Хисаря. Не мислех, че в такъв малък град ще намеря толкова добра кухня.
Sent from my IN2015 using Tapatalk
Sent from my IN2015 using Tapatalk