Колко дългове имате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Колко дългове имате?

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юли 2022, 10:20

Тази тема вече ще катурне реномето на форума от този на милионерите, карачите и евачите в статус на длъжниците, пешеходците и ножарите. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Юли 2022, 11:01

Интересно, защо някой си мисли, че всички трябва да имат дългове :dunno:
Примерно в нашето семейство не държим да караме чисто нови коли и да ги сменяме постоянно.
Избираме повече време стари, но после им се радваме и ако няма истинска нужда, дори не се замисляме да ги сменим :bchug:
Нито аз, нито жената ни пука за някаква купчина ламарини :bchug: И т.н.

Както написах, преди съм имал дългове, включително и за кола, ама реших, че това не е моето :dunno:

И, да. Искаме къща, или да си построим такава и тогава ще се наложи да задлъжнеем доста,
ама по-добре за нещо такова, отколкото 1500-2000 лева на месец за кола :conf: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 16 Юли 2022, 11:09

нямамe дългове, кредити, заеми, лизинг и т.н.

на квартира сме, телефони до 150-200лв на три години, доходи не повече от 2300

ачо ракията и салати май е прав, че дори и да искам няма кой да ми даде заем :D

Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 16 Юли 2022, 11:47

acho.rs написа:Тук съм за да уточня, че 90% от хората които дават кръвна клетва
как няма "да пълнят гушата " на банките, всъщност ще си спазят клетвата, защото и да искат да я нарушат, няма кой да им даде и 500лв "дълг" . Живи и здрави :ok:

Банкерите понякога са особено "умно" племе :lol: При последният потребителски , който теглих ( 4 цифрена сума ) само в г_з@ ми не бръкнаха, само щото съм самоосигуряващ се. Питам : добре, ако съм някъде на заплата по-лесно ли се случват нещата ? О, да господине , ако сте на заплата и трудов договор е много по-лесно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И казвам на шефката на банката: що не ми погледнеш оборота и кредитната история ?

Ау, не съм се сетила , ще измислим нещо.... :kuku:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 16 Юли 2022, 12:13

немо написа: О, да господине , ако сте на заплата и трудов договор е много по-лесно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако те осигуряват на минималната няма шанС.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 16 Юли 2022, 17:10

За дребни 4 цифрени суми само на клошар не биха дали кредит в днешно време банките. Но и лихвата няма да е като в рекламите де. :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Юли 2022, 17:25

немо написа:
Банкерите понякога са особено "умно" племе :lol: ...

За последно истинско банкиране на ниво клон съм виждал 2012, когато в Уникредит все още директорите на клонове имаха бюджет за кредитиране с който се разпореждаха сами.

Сега "банкерите" на ниво клон в това число и директорите са просто едни администратори за полу-автоматичната система за кредитиране на централите.

Такива останали от старата система или опитващи се да мислят, не се задържат много. Съвсем други качества се искат.

Та не се учудвам, че не са знаели какво да те правят.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Юли 2022, 17:40

В банките в София заплатите са по-ниски от тези на чистачките в София! И това не е майтап, пресилено и т.н.
Особено в клоновата мрежа. Брутално ниски са на фона на останалите заплати и особено на фона на печалбите на банките... :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Юли 2022, 17:43

zAcK написа:В банките в София заплатите са по-ниски от тези на чистачките в София! И това не е майтап, пресилено и т.н.
Особено в клоновата мрежа. Брутално ниски са на фона на останалите заплати и особено на фона на печалбите на банките... :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting:

Винаги съм се чудил, защо е така и как търпят хората?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Юли 2022, 18:02

Защото винаги има кой да работи там. Млади хора, току що завършили, или по-възрастни жени, които никой никъде не ги иска... Стоят и работят за без пари. Трагедията е пълна.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Юли 2022, 18:03

Има си причина да е така.

Най-голям марж имат допълнителни продукти като застраховки и фондове.

Трябват им хора, който могат да ''пробутват''(и това е меко определение на това което се случва), нещо като служителите в офисите на телекомите. Съответно има система за бонуси свързана с "продажбите".

"Сладкодумните" си докарват регулярен доход превишаващ заплатата им неколкократно.

По-високи базови заплати ще намалят натиска над служителите да продават.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 16 Юли 2022, 18:06

То и затва обслужването е топ... Добре че шефката на клона ми е позната та ги прескача като имам нещо работа. Иначе е така. И в дск и в уникредит, фронт офиса са зле, бек също поне тия дето знам. И вече нагоре е добре.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 16 Юли 2022, 19:34

zAcK написа:Огромни тераси

Ако имаш двор големи тераси не ти трябват - личен опит. Правиш си лятна кухня и няма да искаш да чуеш за тераси. Остави по една на етаж за простиране/пушене, всичко останало е загуба на площ. По добре си направи по просторни стаите.
По темата към 70хил лв ипотечен кретит, но вече му се вижда края. Кредит за телефон, почивка, кола не го разбирам и не бих изтеглил.
Последна промяна maxpower на 16 Юли 2022, 20:31, променена общо 2 пъти
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 16 Юли 2022, 19:56

zAcK написа:1500-2000 лева на месец за кола :conf: :bchug:

Както казват рацерите...в колата можеш да спиш, но къщата не можеш да я караш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 16 Юли 2022, 20:49

cod-cdbp написа:
zAcK написа:В банките в София заплатите са по-ниски от тези на чистачките в София! И това не е майтап, пресилено и т.н.

Винаги съм се чудил, защо е така и как търпят хората?

На мой колега жена му работи в банка, едиснтвената причина да седи там е,че лихвата на ипотеката им е под 1% защото тя е служител на банката.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата