Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Море 2022г.?!...
По важно от мястото е нагласата . След това е компанията , позитивизма и да си над нещата . Ако си тръгнал с едно наум , по добре не си губи времето . Ако всичко те дразни и търсиш под вола теле - стой си в къщи. И на 5 звезди може да умреш от тъпотия , а на палатка може да си изкараш незабравимо . ...То малко като като размислите на Мечо Пух стана , ама ... 

Принципа е или става или не става.
На гръцко как се става... ба ли го... ама на... става.
Тук е тото.
Пък ти се нагласяй как искаш.
Примерно...
Ама дано сме доволни,че и без това почивам на високосна.
На гръцко как се става... ба ли го... ама на... става.
Тук е тото.
Пък ти се нагласяй как искаш.

Примерно...
Ама дано сме доволни,че и без това почивам на високосна.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те ви хубави хотели. Ама не ги знаем, щото две седмици там са на цената на едностаен в провинцията (без алкохола).vvasilev1 написа:Е що ги обиждаш. И там има хора нацентър.bum_bum написа:Top Gun Maverick написа: В Гърция хубави хотели почти не може да намериш.
Гърция не е само това, което е на 2-3 часа път от границата. Северната част, където нашего брата сиромах ходи на море е също като нашата Северна България. Все едно да идеш на море във Видин, Лом или Силистра и да чакаш хубави хотели.
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
То и в Северна Гърция има няколко доста хубави хотела като в комплекс, но са малко кисели, по 1000+ евро на вечер, та не са предпочитани от нашенци 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Момци, вярно ли е че на лодките на Вурвуру имаш предели на това, колко можеш да се отдалечиш. В смисул, че знам за липсата на капитанско, която казва че на повече от 500м навътре не можеш да ходиш с лодката, но вярно ли е и че те ограничават да не ходиш надалеч, макар и ако си близо до брега? 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
За навътре има 100% ограничение, ся дали са 500 м или повече /повече бяха сякаш/...
За "дължина" не знам да има, ама то си ограничен така или иначе от колко гориво имаш.
За "дължина" не знам да има, ама то си ограничен така или иначе от колко гориво имаш.
Хм,хм...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
За Вурвуро не знам,но аз съм ходил от Амулиани до Уранополи, което си е доста повече от 500 метра. Даже собственика на лодките каза , че няма проблем и само към радиостанциите добави и номера на телефона си.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-

Често се пускат разни луди суми от касови бележки, ето и от мен.
Все пак всичко в Ибиса е супер скъпо и като цяло е от най-скъпите места в Европа и света.
На плажа едно кенче кока кола и две бутилки вода - 33€
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Пичове как е на Кулата за отиващи в Гърция. Тази нощ ще пътувам и се чудя дали в 3:00 или 5:00 да тръгна.
Било мазало по слухове, но все пак да ви питам и вас?
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Tsureto написа:Пичове как е на Кулата за отиващи в Гърция. Тази нощ ще пътувам и се чудя дали в 3:00 или 5:00 да тръгна.
Ако успееш в 3 да тръгнеш ще е по добре.В 5 като тръгнеш и на границата ще си в 7 и има голям шанс да го захапеш дебелия,понеже рано сутрин и мамалигарите се явавят и става замзало.Но сега заради по лошото време пък може и да е по спокойно и да е отказало повечето неделни туристи.Днес към 8 опашката е била към 2км. мапример
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стойте си тук. Не виждате ли по вестниците каво става в Гърция. Потопи, наводнения, отнесени къщи и хотели, светкавици убиват хора, трупове плуват по улиците..

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Току що разговарях с приятел,който е на един от ръкавите в Гърция.Много спокойно е минал границата,няма и 10 Мин.
Споделям цени:
Спане за двама,5 нощувки 420 ЛЕВА.На плажа Гирус 3 евро,бира 4.5 евро,патронче узо 4 евро.
Юли беше на море в Балчик,и каза че в Гърция ще му излезе по-евтино.
Нали както много други хора и аз не вярвам,обеща да ми покаже касови бележки за храната и спането
Споделям цени:
Спане за двама,5 нощувки 420 ЛЕВА.На плажа Гирус 3 евро,бира 4.5 евро,патронче узо 4 евро.
Юли беше на море в Балчик,и каза че в Гърция ще му излезе по-евтино.
Нали както много други хора и аз не вярвам,обеща да ми покаже касови бележки за храната и спането

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:Стойте си тук. Не виждате ли по вестниците каво става в Гърция. Потопи, наводнения, отнесени къщи и хотели, светкавици убиват хора, трупове плуват по улиците..![]()
![]()

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
остава да се изясни какво значи патронче, има си милилитри.
Иначе малко узо 50мл е 2 евро, 100мл е 4 евро и бутилка 200мл е 8,50 евро от последната кръчма в центъра на Корфу, а като цяло този остров е нас средното ниво като цени.
Бира 500мл е 3,50 до 4 евро, вече крафтовете са по 4,50 и отгоре.
Имам и снимка на менюто
Та със сигурност има и по-надолу.
Иначе малко узо 50мл е 2 евро, 100мл е 4 евро и бутилка 200мл е 8,50 евро от последната кръчма в центъра на Корфу, а като цяло този остров е нас средното ниво като цени.
Бира 500мл е 3,50 до 4 евро, вече крафтовете са по 4,50 и отгоре.
Имам и снимка на менюто
Та със сигурност има и по-надолу.