Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Море 2022г.?!...
Няма как да е според мен тая цена, то в магазина е там някъде.
TNT написа:Патрончето си е 200мл, по-малки не съм виждал
И аз не бях, но преди две седмици в Гърция, видях да се продават и 50 и 100мл.

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Пинтев написа:Току що разговарях с приятел,който е на един от ръкавите в Гърция.Много спокойно е минал границата,няма и 10 Мин.
Споделям цени:
Спане за двама,5 нощувки 420 ЛЕВА.На плажа Гирус 3 евро,бира 4.5 евро,патронче узо 4 евро.
Юли беше на море в Балчик,и каза че в Гърция ще му излезе по-евтино.
Нали както много други хора и аз не вярвам,обеща да ми покаже касови бележки за храната и спането
10 мин, но предполагам навръщане и е било работен ден. Мойто питане е за отиване, то натам е мазалото? А пък и ще пътувам събота сутрин рано, което предполагам всеки един така го е планувал. Питах дали някой е ходил скоро и от първа ръка да каже какво се случва по Кулата.

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
1 час точно на границата днес.
Гирос има по 3 и 4 евро, митос по 3 (Ормос панагиас)
Досега не ми се беше случвало но падна мълния на басеъна пред хотела. Потроши малко плочки и от тогава няма ток и бирата е топла, да го еа…
Досега не ми се беше случвало но падна мълния на басеъна пред хотела. Потроши малко плочки и от тогава няма ток и бирата е топла, да го еа…

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
В сряда посока Гърция е било ад, необяснимо за мен в средата на седмицата. Аз пък днес висях близо 2 часа на Кулата посока България, докато към Гърция нямаше никакво струпване. Не се бях прибирал от април, ама такова чакане не помня да е било, а е петък, не неделя. Вече няма как да се правят прогнози кога да тръгнеш. Всичко е на късмет. Да се молим да ни вземат в Шенген час по-скоро, та да свърши и тази мъка.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
На опашката на Маказа съм, 1,7 км. - до Лукойл е.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
mr_petroff написа:На опашката на Маказа съм, 1,7 км. - до Лукойл е.
Бързо и успешно преминаване.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мнохо хора взеха чевт, петък и понеделник за почивни, за да си слеят. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Anthony_J написа:Вече няма как да се правят прогнози кога да тръгнеш. Всичко е на късмет.
Аз винаги тръгвам късно вечер, 10-11-12, цяла нощ каране и сутринта съм на плажа. На обратно пак така - тръгвам след плаж и съм на границата рано сутрин, 4-5 часа.
Винаги минавам за 5-10-15 минути.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
vixx написа:1 час точно на границата днес.
Демек "мазало" не е имало ни по пътя, ни на границата.
Хм,хм...
Да споделя за Вела хилс.
Стаята добре в предвид че плащаме вип лукс ала бала 220лв на вечер спане и закуска уикенда.
Ресторанта с добра храна. Вечеря с пиене леко за двама и дете 100+лв ама още не съм свършил та не знам колко.
На обяд лежерно 40лв.
Спато на мен не ми е ок че искам лечение а не спа, а нямат.
Басейна вътрешния е добре и джакузитата.
Абе за сега доволен от всичко освен цената.
Стаята добре в предвид че плащаме вип лукс ала бала 220лв на вечер спане и закуска уикенда.
Ресторанта с добра храна. Вечеря с пиене леко за двама и дете 100+лв ама още не съм свършил та не знам колко.
На обяд лежерно 40лв.
Спато на мен не ми е ок че искам лечение а не спа, а нямат.
Басейна вътрешния е добре и джакузитата.
Абе за сега доволен от всичко освен цената.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Прясно инфо от Кефалония относно цените . По плажовете паркингите са безплатни , спираш повечето пъти на сянка почти до шезлонга . Изключение прави Петани бийч където паркинга е 7 евро , но който е слизал до долу ще разбере защо ги дава .Между другото ,ако кажеш ,че си за два часа ти вземат 3 евро. На повечето места шезлонги и чадър са безплатни , но на Петани , Кси и Миртос сета е 8 евро .Там просто наплива е по сериозен .
Кръчмите - цените покрай плажовете и търговските улици в селата са леко завишени , примерно порция сувлаки /гоооляма / 12 евро , бира 3-4 ,местно вино 0,5 литра 5-6 ,октопод15-19 ,калмари 9-12 ,риби 40-70 евро за килограм .Порциите са наистина огромни , по салата на човек сме си поръчали само първият път /преди 2 месеца / , сега поръчваме една за двама /5-7 / евро . Узо 250 мл. 7-9 евро. Но в таверните по селата можеш да хапнеш перфектно с примерно 30-40% по евтино .
Сега спим за 88 лв. на вечер на супер местенце и перфектни условия /вчера правихме вино със собственика
/ , два месеца назад цените бяха по сериозни.
Този остров за мен е откритие - мога да го характеризирам така- див , красив и спокоен ,все още масовият туризъм не го е засегнал .Идеален за активна почивка , има си и планини за качване даже , с каяк може да се разходиш на интересни местенца и т.н. И ако някой се засили насам - задължителна резервация за ферибота ,че видях артисали хора.
Септември за мен е точното време за почивка в Гърция , няма тълпи ,времето е идеално .
Кръчмите - цените покрай плажовете и търговските улици в селата са леко завишени , примерно порция сувлаки /гоооляма / 12 евро , бира 3-4 ,местно вино 0,5 литра 5-6 ,октопод15-19 ,калмари 9-12 ,риби 40-70 евро за килограм .Порциите са наистина огромни , по салата на човек сме си поръчали само първият път /преди 2 месеца / , сега поръчваме една за двама /5-7 / евро . Узо 250 мл. 7-9 евро. Но в таверните по селата можеш да хапнеш перфектно с примерно 30-40% по евтино .
Сега спим за 88 лв. на вечер на супер местенце и перфектни условия /вчера правихме вино със собственика

Този остров за мен е откритие - мога да го характеризирам така- див , красив и спокоен ,все още масовият туризъм не го е засегнал .Идеален за активна почивка , има си и планини за качване даже , с каяк може да се разходиш на интересни местенца и т.н. И ако някой се засили насам - задължителна резервация за ферибота ,че видях артисали хора.
Септември за мен е точното време за почивка в Гърция , няма тълпи ,времето е идеално .

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
mr_petroff написа:Прясно инфо от Кефалония относно цените . По плажовете паркингите са безплатни , спираш повечето пъти на сянка почти до шезлонга . Изключение прави Петани бийч където паркинга е 7 евро , но който е слизал до долу ще разбере защо ги дава .Между другото ,ако кажеш ,че си за два часа ти вземат 3 евро. На повечето места шезлонги и чадър са безплатни , но на Петани , Кси и Миртос сета е 8 евро .Там просто наплива е по сериозен .
Сега спим за 88 лв. на вечер на супер местенце и перфектни условия /вчера правихме вино със собственика/ , два месеца назад цените бяха по сериозни.
А , Октомври дали ще става на Кефалония? Някой има ли наблюдения ....