Парламентарни избори 2022 - анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате

Анкетата свършва на 03 Окт 2022, 9:11

Продължаваме промяната
47
30%
ГЕРБ
15
10%
БСП
3
2%
ДПС
3
2%
ДБ
24
15%
ИТН
4
3%
Глас народен
1
1%
Изправи се България
0
Няма гласували
Възраждане
16
10%
Български възход
7
4%
ВМРО
1
1%
Атака
1
1%
Друга партия
2
1%
Не подкрепям никого.
19
12%
Няма да гласувам.
14
9%

Общо гласове : 157

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Парламентарни избори 2022 - анкета

Мнение от ivoo » 30 Сеп 2022, 10:32

Всякакви цървули повтарят като папагали Копейкин- Мопейкин, и ако ги пита човек - Що така му викат? Не могат да отговорят. Ми щот така казаха пу чиливизура, или щото бил по към Русия
Ми не,това го измисли оная овца Люба КуРлезич.
Та се получава нещо като - Ако си Копейкин си лош, обаче ако си Краваркин си ок,щот такава е мантрата в момента.
Същите тея дето пак ще ги изберете, 2 год Ви затваряха,тероризираха,издевателстваха над вас със всякакви средства, и то не щото им пука за Вас,а щото така им беше казано да правят Така че,колкото повече краварски ориентирани политици има, толкова уя ще е по гоУем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2022, 10:54

ivoo написа:Всякакви цървули повтарят като папагали Копейкин- Мопейкин, и ако ги пита човек - Що така му викат? Не могат да отговорят. Ми щот така казаха пу чиливизура, или щото бил по към Русия
Ми не,това го измисли оная овца Люба КуРлезич.
Та се получава нещо като - Ако си Копейкин си лош, обаче ако си Краваркин си ок,щот такава е мантрата в момента.
Същите тея дето пак ще ги изберете, 2 год Ви затваряха,тероризираха,издевателстваха над вас със всякакви средства, и то не щото им пука за Вас,а щото така им беше казано да правят Така че,колкото повече краварски ориентирани политици има, толкова уя ще е по гоУем.

Много е прав Иво, ама на много хора това ще им излезе през другото ухо! ПП, ДБ това са проамерикански партии, те ще водят само и единствено политика каквато им се каже, и нищо хубаво няма да излезе от това!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 30 Сеп 2022, 11:08

То е ясно, че няма значение какво проПравителство ще се състави защото фокуса от национални интереси е изместен към външни такива. Трагичното е, че няма ясна силна политическа съпротива към това с фокус постигане на по-голям процент национална независимост. И да не се забравя, че има и вътрешни фактори и лобизъм, които също влияят немалко. Да перефразирам Божинката : Който само когато знае кво му само той си знае кво му е. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2022, 11:31

vladobate написа:То е ясно, че няма значение какво проПравителство ще се състави защото фокуса от национални интереси е изместен към външни такива

Колко точно и ясно го дефинира! :yes:
Попринцип не обичам да споделям политическите си виждания, но пък други колеги го направиха, а и аз вече съм набрал такава популярност във форума, та какво пък... Аз ще гласувам за ген.Стефан Янев! Има опит като служебен премиер. Във военно време сме, а той е експерт! Умен човек с опит в управлението...
Това е и човек, който има намерение да следи българският интерес, без значение дали това означава добри взаймоотношения с ЕС или с Русия(то оптималният и постижим резултат е и с двете).
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 30 Сеп 2022, 11:35

КОПЕЙКИН избухва :lol: както някои форумни нинджи :mhihi:
https://gospodari.com/mazh-podozritelno ... nin-video/
Изображение

Аватар

Мнение от ivoo » 30 Сеп 2022, 11:56

Exclusive89 написа:КОПЕЙКИН избухва :lol: както някои форумни нинджи :mhihi:

Добре бе,разбрахме че си за Киро и Мравояда, ма папагалстваш нещо. Що така?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Сеп 2022, 12:01

Само ще отбележа, че всички "западняци" лепяха епитети във военната тема и продължават из останалите :idea:
А като те обиждат и снимат без позволение защо да не върнеш "жеста" :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 30 Сеп 2022, 12:13

ivoo написа:

Добре бе,разбрахме че си за Киро и Мравояда, ма папагалстваш нещо. Що така?

Защото така искам! И не си длъжен да четеш или да отваряш всички линкове, които поствам…
Имаш проблем с нервите?!

Don_Diego написа:Само ще отбележа, че всички "западняци" лепяха епитети във военната тема и продължават из останалите :idea:

Грам не ме интересува военната тема.
А този като се е обидил толкова да се оплаква там където трябва… нали е НАРОДЕН представител.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 30 Сеп 2022, 12:16

Don_Diego написа:

Само ще отбележа, че всички "западняци" лепяха епитети във военната тема и продължават из останалите :idea:

Еми да, лепяха етикети. Когато във военно време един човек се е зомбирал от медиите и ти му обясняваш нещо различно, той просто те осъжда, защото не те разбира!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 30 Сеп 2022, 12:48

Аз НЯМА да гласувам за Костя защото всички симпатизанти от партията му които познавам лично, са от утайка нагоре. Всички които съм гледал по телевизията от Възраждане с изключение на него самия речника им е 5 думи на кръст и гледат като телета. И тея ще ни управляват олеле майко :mhihi: Иначе и от другите е ясно че нищо не става. В тази анкета цъкнах на ДБ, но сериозно се чудя има ли смисъл да се разхождам. Може би само заради копейката и дпс ще ида да пусна един глас за някой друг.
Последна промяна seimo на 30 Сеп 2022, 13:40, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 30 Сеп 2022, 12:58

внимавайте с гласуването, че руснаците 20 години гласуват все за стабилност, а пък то се оказа, че ще трябва да се мре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Сеп 2022, 13:18

Petrolhead написа:внимавайте с гласуването, че руснаците 20 години гласуват все за стабилност, а пък то се оказа, че ще трябва да се мре.

Някой трябва да плати за евтиното бензинче и газчица, не им е стигнало въображението да се сетят от къде идва разликата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Мнение от ivoo » 30 Сеп 2022, 14:05

Petrolhead написа:внимавайте с гласуването, че руснаците 20 години гласуват все за стабилност, а пък то се оказа, че ще трябва да се мре.

поне мрат във война,а краварите пръскащи демокрация по света си умират ей така по 20 000 на година ,от стабилност и просперитет :mhihi: https://www.actualno.com/america/sasht- ... 59866.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Сеп 2022, 17:46

Удивителното е, че същото може да се каже и за украинците.
Но да не връщаме темата за Украйна!

Аз мисля, че гласуването трябва да се извършва САМО в България!
Който напуснал-напуснал, да гледа живота в новата си родина и да си оправя там нещата.
Ако иска да помага, връща се, гласува и живее тук...евентуално!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Сеп 2022, 18:27

Аз предните два пъти гласувах.. на дърти години успяха някак си да ме излъжат, че отново има шанс нещо да се промени.

Тоя път ще си седА в къщи, отново.

И ич не искам да чувам как като не съм бил гласувал печелел този или онзи. Как трябвало да гласувам за по-малкото зло. И кой щял да ми открадне гласа. Абсолютно ми е все едно.

Единствената ми амбиция е да успея да подготвя децата си да живеят щастливо някъде другаде, а аз да ходя да паса патките някъде на село като поодъртея.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата