СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Новогодишна спам тема MY2023
Аз бих взел едно f 31 , ама на вкус и цвет товариши нет ,както се казва 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Що бе на GLE 450 какво им е в смисъл че се двоумя за не го или Х5 с В58, ма мерника нещо по комфортно ми изглежда от вътре.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
peshehodetz написа:Що бе на GLE 450 какво им е в смисъл че се двоумя за не го или Х5 с В58, ма мерника нещо по комфортно ми изглежда от вътре.
Като цяло, не са сглобени толко добре. Тая седмица карах няколко стотин мили на дълго с х5 с б58 лоунър. Много хубава кола.
Разваляте ми кефа с тия информации дето давате и накрая ще взема пак от Белгия някоя дърта и желязна е500 или цлс до 2007 на 200К. 

mr_petroff написа:BMW_POWER написа:Kroki написа:И аз с това се оправдавам като ме питат. Ама 2023 мисля да действам
Тръгнеш ли да сменяш тройка кабрио с петица комби, отекъл си
А аз пък наопъки , сигурно 15 години се каня да взема нещо я Z4 , я 6-та серия ,я някоя М-ка -е така нещо за гъдел .Ама семейният живот е път с приоритети. Апартамент , къща , материални бла-бла , образование на децата ,практични и функционални коли и т.н. Обаче тази година май ще е моята годинаНа вълна Z4 с шестак под капака съм
Засега...
Така е! Ама водиш на Кроки с няколко обиколки. Аз гледам долното кабрио, ама нямам къде да го държа през останалите 5-6 месеца от годината. А това е кола за любов, не за каране в снега и леда.
https://www.kijiji.ca/v-classic-cars/ot ... 1639110810
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
С какви гуми е колата на видеото дето току що си постнал в ютуб ма си му деактивирал коментарите ?

keep walking
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
slatanic написа:Разваляте ми кефа с тия информации дето давате и накрая ще взема пак от Белгия някоя дърта и желязна е500 или цлс до 2007 на 200К.
Те пък са едно чудо

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Отвисях се на колонката днес...де що имаше кола вкъщи, всичко хванах и напълних до горе, че всеки ще ходи на някъде с кола тия дни
Само кабриото го прибрах за по-продължителния зимен сън, утре ще му закача пак зарядното и следващо вадене...след месец-два най-вероятно

Само кабриото го прибрах за по-продължителния зимен сън, утре ще му закача пак зарядното и следващо вадене...след месец-два най-вероятно

peshehodetz написа:С какви гуми е колата на видеото дето току що си постнал в ютуб ма си му деактивирал коментарите ?![]()
Континенталки. Взех ги миналата година. Сега качвам и втората част. Навън е буря. Американската, ама ни хваща само с края. Сняг почти няма, но вятърът е жесток. Едни познати (с целия си акъл) тръгнали от Монреал за Торонто. Стигнали до Кингстън и сега са на хотел. Полицията цяла нощ е карала луди като тях в хотела.
Не съм махнал коментарите нарочно. Явно така идват настройките от телефона. От друга страна, под такива видеа се събират моралисти

- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
slatanic написа:Разваляте ми кефа с тия информации дето давате и накрая ще взема пак от Белгия някоя дърта и желязна е500 или цлс до 2007 на 200К.
Новите Мерцедеси не са по-лоши от алтернативите на любимата ни марка. Ако те кефи скачай.
Аз пък от няколко месеца търкалям едно дизелово Берлинго, взех го за работа, защото реших, че е време сам да съм си шеф. Много ми хареса френската бангия и не слизам от нея.

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Канада, това вярно ли е?
https://www.struma.com/lyubopitno/osem- ... mu_201959/
Че нещо ми се вижда завишена бройката, 68 бройки за една година?
Ще останете без бездомници така в скоро време...
Homeless life matters!

Че нещо ми се вижда завишена бройката, 68 бройки за една година?

Homeless life matters!
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Пожелавам на всички весели празници и да сте живи и здрави! За Коледа нека всеки от форума получи по една М-ка от дядо Коледа!

nickstorm написа:Канада, това вярно ли е?![]()
Че нещо ми се вижда завишена бройката, 68 бройки за една година?Ще останете без бездомници така в скоро време...
Homeless life matters!
О, в Торонто това е нещо нормално. Там си се стрелят всеки ден. 68, и на мен ми се виждат малко, но градът тепърва се събужда след ковида.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
BMW_POWER написа:nickstorm написа:Канада, това вярно ли е?![]()
Че нещо ми се вижда завишена бройката, 68 бройки за една година?Ще останете без бездомници така в скоро време...
Homeless life matters!
О, в Торонто това е нещо нормално. Там си се стрелят всеки ден. 68, и на мен ми се виждат малко, но градът тепърва се събужда след ковида.