Кой какви подаръци получи?
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Кой какви подаръци получи?
Толкова ли е тегаво у Египет
- n.metodiev
- Потребител
Чорапи от майка ми. От приятелката дегустация на белгийска бира и блуза. Сестра ми е пас за сега
Изпратено от моят MAR-AL00 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят MAR-AL00 с помощта на Tapatalk
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
- Кара: FIAT DUKATO HYMER и друга скрап
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
c04 написа:Толкова ли е тегаво у Египет
Куба и Мексико е даже по тегаво .
- vixx
- кандидат ентусиаст
- Детайли за колата: 320d
Чак тегаво не е. По забележителностите има риск от терористични атаки, затова си ходи един шушляк с един мини автомат скрит под сакото до тебе и тва е. От самите египтяни нито лошо съм видял, нито добро. Повече ме беше шубе по гмурканията да не ме набара някоя акула, от колкото нощем по улиците измежду джамиите докато си търсех бира. Е, малко се цупеха щото беше Рамадан, ама не съм усетил агресия. Не са лошо настроени.
По темата: получих много готин портфеил от жената, чорапи (разбира се) от тъщата.
По темата: получих много готин портфеил от жената, чорапи (разбира се) от тъщата.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
- Кара: E39, A8L W12, Z4 30i, X1/U11 25e
Моджо написа:Йордания.
Стига да не държите на пирамидите де.
Йордания е за друг тип туризъм.
В Египет се ходи за релакс и гмуркане - не знам да има по-близо живи коралови рифове.
Порамидите са бонус, но губиш ден и половина в обикаляне на Кайро. Тази година гледам, че офертата е без Кайро, директен полет до Шарм ел Шейх на една идея по-ниски цени от миналата година. В моя случай печеля ден повече на плажа и в морето и пестя от вътрешния полет Кайро - Шарм ел Шейх, който миналата година беше почти 500лв
mr_petroff написа:c04 написа:Толкова ли е тегаво у Египет
Тия у Мексико превъртяха игрите с цените. Поне оттук де. Доминикана и те. Същият хотел, същото време, същия престой. +30%
Куба, ще видим догодина.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
И какво е тегавото в Куба?mr_petroff написа:c04 написа:Толкова ли е тегаво у Египет
А в Колумбия някой знае ли как е?
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
alekangg написа:И какво е тегавото в Куба?mr_petroff написа:c04 написа:Толкова ли е тегаво у Египет
В Куба си затворен в комплекса , обиколки и екскурзии само организирано / риска е да те оберат / .В Мексико долу горе същото , там пък не трябва да объркваш кварталите /само обир ще е късмет/ . В Колумбия и Венецуела си ходеща торба с пари , освен ако не си по мургав и знаеш перфектно езика .Ако искам екзотика - има някои Карибски острови които са достатъчно спокойни и сигурни ,приятели казаха ,че и в Перу е ОК. Ако не ти се обикаля и не искаш да се ''слееш'' с местните навсякъде е добре , само че аз като отида някъде не се спирам . Ако ще лежа ,ям и пия мога да го правя и в БГ в някой ALL IN , че и в къщи даже
Приятели обикаляха 2 седмици в Мексико с кола под наем и airbnb, нито са ги обрали, нито нищо. Не казвам, че не е възможно, но едва ли латиносите те чакат с мачете да излезеш от комплекса.mr_petroff написа:alekangg написа:И какво е тегавото в Куба?mr_petroff написа:c04 написа:Толкова ли е тегаво у Египет
В Куба си затворен в комплекса , обиколки и екскурзии само организирано / риска е да те оберат / .В Мексико долу горе същото , там пък не трябва да объркваш кварталите /само обир ще е късмет/ . В Колумбия и Венецуела си ходеща торба с пари , освен ако не си по мургав и знаеш перфектно езика .Ако искам екзотика - има някои Карибски острови които са достатъчно спокойни и сигурни ,приятели казаха ,че и в Перу е ОК. Ако не ти се обикаля и не искаш да се ''слееш'' с местните навсякъде е добре , само че аз като отида някъде не се спирам . Ако ще лежа ,ям и пия мога да го правя и в БГ в някой ALL IN , че и в къщи даже
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
То всичко си е относително , една позната я обраха посред бял ден в Женева , от приятели с кемпери знам , че Испания и Италия са доста рискови да оставиш кемпера без надзор , за разлика от Турция и България. Но самият факт ,че в Мексико не ти препоръчват свободни разходки извън комплекса е показателен. Просто риска е повишен в някои държави , не че е непременно ще ти се случи нещо .
- Jordana
- старши ентусиаст
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
https://bg.eturbonews.com/%D0%B4%D0%B2% ... %BD%D0%B8/
Акула разкъсва туристка в Хургада . Като сложиш постоянните атаки върх туристи от радикални ислямисти, екскурзия в Египет си е направо приключение .
Акула разкъсва туристка в Хургада . Като сложиш постоянните атаки върх туристи от радикални ислямисти, екскурзия в Египет си е направо приключение .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
И в Йордания има рифове и дайвинг и сичко квото има в Египет.
С разликата , че съвсем спокойно можеш да си излезеш навън и да се разхождаш. Навън извън комплекса имам предвид.
И даже е по-евтина дестинация. Не е толкоз популярна.
Не казвам, че Египет е лошо само по-себе си. и там става, стоиш си в хотела/комплекса. Водят те оргазнизирано някъде и нямаш проблем.
Но ако искаш да видиш местната култура без циганията на Кайро да речем и без да се озърташ да не те думнат Йордания е по-добре.
С разликата , че съвсем спокойно можеш да си излезеш навън и да се разхождаш. Навън извън комплекса имам предвид.
И даже е по-евтина дестинация. Не е толкоз популярна.
Не казвам, че Египет е лошо само по-себе си. и там става, стоиш си в хотела/комплекса. Водят те оргазнизирано някъде и нямаш проблем.
Но ако искаш да видиш местната култура без циганията на Кайро да речем и без да се озърташ да не те думнат Йордания е по-добре.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
Явно е така ми казаха информацията ти, видно не си стъпвал на нито едно от местата които коментираш.mr_petroff написа:alekangg написа:И какво е тегавото в Куба?mr_petroff написа:c04 написа:Толкова ли е тегаво у Египет
Перу било ОК, а Куба като Мексико-доста си се объркал.
Да се сравняват Венецуела и Колумбия е смешно също.
Колумбийските Кариби, Сан Андрес, Провиденсиа и Санта Каталина, са много симпатични острови, без много американска сган и се усеща, като в миналото. Местните говорят английски, доста е евтино и автентично. Самата Колумбия е страхотна държава, като природа и местоположение и е МНОГО евтино, а държавата е сравнително “бяла”. Аз имам бизнес присъствие там и местни да развеждат, но усещането за сигурност ми е много по-високо от Мексико и да не говорим Перу, където се движа с местни с бронирани коли…
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
Отиди, разходи се . Ако ще седиш в хотела няма проблем . В Колумбия , Венецуела и Перу не съм ходил - но са ми разправяли. В Куба няма да те пуснат сам от хотела , в Мексико половин час инструкции къде може и къде не .Като се върнеш ще разправяш