СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Новогодишна спам тема MY2023

Мнение от mr_petroff » 31 Дек 2022, 8:44

BMW_POWER написа:Какво става с Маверика? Не е писал от 14 часа :shock:

Тежка и дълга софра под Шипка ,с чаша в едната ръка и сочна мръвка в другата как да пише ;)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 8:48

Интригант канадски, аз не пиша нон стоп. :mhihi:
Иначе яденето три дена го ядем, то не е истина, минавам на диета вече да не разваля фигурата. :mhihi:
Гледам тука рано- рано патрулка юта на КАТ с една друга и криминалист вътре. Явно ще дават съвместно в следващите 24 часа. Брей, дойде и трета. Знаят, че ще има пияни и дрогирани, та...

peshehodetz написа:Нали това е целта на темата "Новогодишен Спам", пък и опитвам да конкурирам колегата Маверик. Макар че ако трябва да пиша от телефон няма как да стане, просто там не ми се отдава.

P.S. Някъде около две-три години по късно точно около онзи прословут пас към Емо Костадинов в 90-та минута на Парк дюо Пренс, Чичовото бръмчеше из София с една 911-ка с единствен косур някакъв отвратителен жълт цвят.

Ще конкурираш ти, като включа 5-тата и те отнасям като куцо пиле домат. :mhihi:
Само едно не вдянах от предния ти пост. Ники Илиев го помня, той после из студиата все се буташе да се прави на коментатор и го викаха като някакъв спец на италианските отбори, понеже беше минал покрай селските отбори на Италия. Не знам кой му слуша адекватните мнения, но той от тая си среща с Милан явно не ни обича много, понеже все говори за Интер колко били силни, пък ако ще да ги тупаме като брашнян чувал. Те малко като Стоичковата БарЦа, която 94-та на финала беше голям фаворит срещу нас(аз се чудех защо)целия свят обясняваше как ще ни биели много и накрая ги убихме 4:0 като спокойно можеше 10. Това е пример за мач в който едните много лаят, а другите играят. Никога не съм харесвал гръмките изказвания, като ще играеш играй, ама недей лая предварително, че после много боли.
Та не разбрах защо на Сираков му викаш Раев? :ahah: Заради жена му ще да е, но защо по-точно? :mhihi: Сега се сетих за нея, че от там за Дарина Павлова(понеже е от тука)че живее някъде при вас из щатите и Илия Павлов, той Сираков си имаше вземане даване в тия среди.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Дек 2022, 8:50

Може да му е паднала батерията , сигурно има хиляди желаещи да ги извозва и звънят звънят звънят.. . :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 8:55

Няма майтап, има дни 100 звънкания на телефона. :mhihi: Обаче откак имам Шаоми някъде 3 години почти...няма такава батерия. Въобще не мисля да сменям марката. Да не говорим, че тоя китайски кокошарник работи като нов, батерията още си държи като нова :shock: и нито забива телефона, нито се рестартира, ужас.
Тъкмо сега ме черпи бонбонче един колега, купил си форумната мечта - Дачия...Лоджи със 7 места. :mhihi: Директно с бургаски номер, да щави чужденците в Слънчев бряг след 4 месеца. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Дек 2022, 9:09

Тия дачии голема работа били , изкарвали по 500 000 км такси . Стара изпитана технология , чугунен блок , без турбо , хидравлични повдигачи тоест идеални за газ и т.н
Иначе за шаомито вероятно са така , имам едно Redmi с 5ач батерия кара по една седмица :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 9:17

Това 500000 си е съвсем нормално, аз не съм чул някой да я хвърля по-рано. Сега имат някакви дребни кусури, дразнещи по време на тоя пробег, но общо взето са ок за ежедневно ръгане.

Ако искаш здрава и почти безпроблемна кола идваш на моя избор - Зафира Б с бензинов двигател. Метановата ми 1.6 я пенсионирах по нужда на 15-тата и годишнина на 2 млн. километра и си взех пак Зафира Б 2013-та, пак 1.6, но вече на газ. 1.8 също са ок. Това е кола за експлоатация, здрава и с нужните екстри ако ги платиш де. Понеже моята я взех на над тази за която можех да взема от следващия модел, но не е също. Там почваме с наличие на турбини, куп сложни тъпотии, които са просто излишни за нормални нужди.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 31 Дек 2022, 10:29

Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.
Аз, дъщерята и брат ми сме с такива и работят без проблеми.
Пак ще взема такъв, стига да не му извъртят някой номер като на Huawei.
:yes:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 11:04

Ами едва ли ще има повече номера, те вече просто ще ползват вратички и така. И ние сме с 4 броя от 4 възможни, това Покото сега взе сина, 108 камерата, 256 вътрешна и 8 рам за игрите, огромна батерия и всичко това буквално без пари. Изпревариха всички в Европа по продажби, чак се чудя как държат такива цени още, взели да настройват камерите на Самсунг...абе я какво я хванах тая тема. Опростил съм си нещата с телефоните отдавна, купувам си Шаоми за без пари и не ми пука за нищо, дори да падне и да се строши.
П.п: Моят е падал 30 пъти вече минимум от джоба, стоя с обикновения оригинален, силиконов калъф и...нищо му няма бе. Бахти досадния телефон, 8-цата про е. :mhihi: Одъртя уж, обаче всичко ми стига в него.

https://youtu.be/lCB5ql1HkoQ

Добре де на тия хора не са ли им казвали тогава, че им трябват досадни сувчета? :mhihi: След 2:30 има и Баварци.
Както пише един в коментарите...cars looked way better then our goddamned SUV's.
Маркетингът е голяма работа. За какво му е на някой в ЛА, сув? :shock: Да не говорим колко коли има 4х4 вече, а за големи камиони си имат техните селски пикапи.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Дек 2022, 11:29

barty написа:Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.

Има още какво да се желае, но съм доволен общо взето за 5-6 месеца ползване вече, въпреки че дойде с фабричен дефект моя :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 31 Дек 2022, 11:37

c04 написа:
barty написа:Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.

Има още какво да се желае, но съм доволен общо взето за 5-6 месеца ползване вече, въпреки че дойде с фабричен дефект моя :mhihi: :mhihi:

Прав си. Преди ползвах Huawei и го намирам за по-добър но след развода с Google минах на Xiaomi. Но на фона на хилядарките за Samsung си е много добро предложение.
За iPhone нямам мнение, никога не съм ползвал. Но като им видя цените и хич не искам да ги знам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 31 Дек 2022, 11:38

Темата до кога ще е активна?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 31 Дек 2022, 12:26

Предлагам простоа да я прекръстим на спам тема 2023 после и да си остане :D

Ще взема май да разгледам тия шаумита, че и аз не мога да се прежаля да дам 1к за някой самсунг, който след 3 години също ще е пред разпад.

Маверик, имаше и една манта в клипа :D
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 12:52

Мда.
Абе как 1000 за Самсунг, мой приятел близо 3 дава от няколко години. Миналият ден ми казаха 3700 за някакъв айфон. :shock: Чудех се има ли някой различен от Тръмп тип човек, който да ги дава? Ама честно се чудя. Ама бил с 512 памет, соу уот? :shock: Носят ми едни мангали оферта да ходим до заложната да им откупуване някакво айфон 13 про макс, викам не ме вълнува, това ще е много стотин левове, айде бе, ти имаш пари. :mhihi: Какво имам бе, не ми се дават близо 1000 за телефон и тоя ми вика как близо 1000, те в заложната ни дадоха 1200.
Не знам, явно аз съм стиснат просто. :mhihi: Може и от това да е, понеже вода от бензиностанция ако не умира някой не бих си купил да им плащам само яките завишения. :mhihi: Да, стиснат съм явно. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 31 Дек 2022, 13:13, променена общо 1 път

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Дек 2022, 13:13

barty написа:
c04 написа:

Прав си. Преди ползвах Huawei и го намирам за по-добър но след развода с Google минах на Xiaomi. Но на фона на хилядарките за Samsung си е много добро предложение.
За iPhone нямам мнение, никога не съм ползвал. Но като им видя цените и хич не искам да ги знам :mhihi:

E то и Шаомита по-върховите серии са над 1000, че и над 1500 :mhihi: :mhihi:
Последна промяна c04 на 31 Дек 2022, 13:17, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 13:17

Когато пускат върховият си модел, който по параметри е сравним, а в някои отношения бие конкурентите от Айфон и Самсунг да, има за близо тая цена, но след някой месец цената е надолу, а дори да не е пак е много по-евтино. Да не говорим, че масовите им телефони ти дават всичко необходимо(за обикновения човек, не нещо професионално)и отгоре за наистина няколко стотачки, което в тая инфлация си е нищо. Но пак казвам, аз съм стиснат. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата