СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Новогодишна спам тема MY2023
BMW_POWER написа:Какво става с Маверика? Не е писал от 14 часа
Тежка и дълга софра под Шипка ,с чаша в едната ръка и сочна мръвка в другата как да пише

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Интригант канадски, аз не пиша нон стоп.
Иначе яденето три дена го ядем, то не е истина, минавам на диета вече да не разваля фигурата.
Гледам тука рано- рано патрулка юта на КАТ с една друга и криминалист вътре. Явно ще дават съвместно в следващите 24 часа. Брей, дойде и трета. Знаят, че ще има пияни и дрогирани, та...
Ще конкурираш ти, като включа 5-тата и те отнасям като куцо пиле домат.
Само едно не вдянах от предния ти пост. Ники Илиев го помня, той после из студиата все се буташе да се прави на коментатор и го викаха като някакъв спец на италианските отбори, понеже беше минал покрай селските отбори на Италия. Не знам кой му слуша адекватните мнения, но той от тая си среща с Милан явно не ни обича много, понеже все говори за Интер колко били силни, пък ако ще да ги тупаме като брашнян чувал. Те малко като Стоичковата БарЦа, която 94-та на финала беше голям фаворит срещу нас(аз се чудех защо)целия свят обясняваше как ще ни биели много и накрая ги убихме 4:0 като спокойно можеше 10. Това е пример за мач в който едните много лаят, а другите играят. Никога не съм харесвал гръмките изказвания, като ще играеш играй, ама недей лая предварително, че после много боли.
Та не разбрах защо на Сираков му викаш Раев?
Заради жена му ще да е, но защо по-точно?
Сега се сетих за нея, че от там за Дарина Павлова(понеже е от тука)че живее някъде при вас из щатите и Илия Павлов, той Сираков си имаше вземане даване в тия среди.

Иначе яденето три дена го ядем, то не е истина, минавам на диета вече да не разваля фигурата.

Гледам тука рано- рано патрулка юта на КАТ с една друга и криминалист вътре. Явно ще дават съвместно в следващите 24 часа. Брей, дойде и трета. Знаят, че ще има пияни и дрогирани, та...
peshehodetz написа:Нали това е целта на темата "Новогодишен Спам", пък и опитвам да конкурирам колегата Маверик. Макар че ако трябва да пиша от телефон няма как да стане, просто там не ми се отдава.
P.S. Някъде около две-три години по късно точно около онзи прословут пас към Емо Костадинов в 90-та минута на Парк дюо Пренс, Чичовото бръмчеше из София с една 911-ка с единствен косур някакъв отвратителен жълт цвят.
Ще конкурираш ти, като включа 5-тата и те отнасям като куцо пиле домат.

Само едно не вдянах от предния ти пост. Ники Илиев го помня, той после из студиата все се буташе да се прави на коментатор и го викаха като някакъв спец на италианските отбори, понеже беше минал покрай селските отбори на Италия. Не знам кой му слуша адекватните мнения, но той от тая си среща с Милан явно не ни обича много, понеже все говори за Интер колко били силни, пък ако ще да ги тупаме като брашнян чувал. Те малко като Стоичковата БарЦа, която 94-та на финала беше голям фаворит срещу нас(аз се чудех защо)целия свят обясняваше как ще ни биели много и накрая ги убихме 4:0 като спокойно можеше 10. Това е пример за мач в който едните много лаят, а другите играят. Никога не съм харесвал гръмките изказвания, като ще играеш играй, ама недей лая предварително, че после много боли.
Та не разбрах защо на Сираков му викаш Раев?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Може да му е паднала батерията , сигурно има хиляди желаещи да ги извозва и звънят звънят звънят.. . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Няма майтап, има дни 100 звънкания на телефона.
Обаче откак имам Шаоми някъде 3 години почти...няма такава батерия. Въобще не мисля да сменям марката. Да не говорим, че тоя китайски кокошарник работи като нов, батерията още си държи като нова
и нито забива телефона, нито се рестартира, ужас.
Тъкмо сега ме черпи бонбонче един колега, купил си форумната мечта - Дачия...Лоджи със 7 места.
Директно с бургаски номер, да щави чужденците в Слънчев бряг след 4 месеца. 

Тъкмо сега ме черпи бонбонче един колега, купил си форумната мечта - Дачия...Лоджи със 7 места.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тия дачии голема работа били , изкарвали по 500 000 км такси . Стара изпитана технология , чугунен блок , без турбо , хидравлични повдигачи тоест идеални за газ и т.н
Иначе за шаомито вероятно са така , имам едно Redmi с 5ач батерия кара по една седмица
Иначе за шаомито вероятно са така , имам едно Redmi с 5ач батерия кара по една седмица

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това 500000 си е съвсем нормално, аз не съм чул някой да я хвърля по-рано. Сега имат някакви дребни кусури, дразнещи по време на тоя пробег, но общо взето са ок за ежедневно ръгане.
Ако искаш здрава и почти безпроблемна кола идваш на моя избор - Зафира Б с бензинов двигател. Метановата ми 1.6 я пенсионирах по нужда на 15-тата и годишнина на 2 млн. километра и си взех пак Зафира Б 2013-та, пак 1.6, но вече на газ. 1.8 също са ок. Това е кола за експлоатация, здрава и с нужните екстри ако ги платиш де. Понеже моята я взех на над тази за която можех да взема от следващия модел, но не е също. Там почваме с наличие на турбини, куп сложни тъпотии, които са просто излишни за нормални нужди.
Ако искаш здрава и почти безпроблемна кола идваш на моя избор - Зафира Б с бензинов двигател. Метановата ми 1.6 я пенсионирах по нужда на 15-тата и годишнина на 2 млн. километра и си взех пак Зафира Б 2013-та, пак 1.6, но вече на газ. 1.8 също са ок. Това е кола за експлоатация, здрава и с нужните екстри ако ги платиш де. Понеже моята я взех на над тази за която можех да взема от следващия модел, но не е също. Там почваме с наличие на турбини, куп сложни тъпотии, които са просто излишни за нормални нужди.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.
Аз, дъщерята и брат ми сме с такива и работят без проблеми.
Пак ще взема такъв, стига да не му извъртят някой номер като на Huawei.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами едва ли ще има повече номера, те вече просто ще ползват вратички и така. И ние сме с 4 броя от 4 възможни, това Покото сега взе сина, 108 камерата, 256 вътрешна и 8 рам за игрите, огромна батерия и всичко това буквално без пари. Изпревариха всички в Европа по продажби, чак се чудя как държат такива цени още, взели да настройват камерите на Самсунг...абе я какво я хванах тая тема. Опростил съм си нещата с телефоните отдавна, купувам си Шаоми за без пари и не ми пука за нищо, дори да падне и да се строши.
П.п: Моят е падал 30 пъти вече минимум от джоба, стоя с обикновения оригинален, силиконов калъф и...нищо му няма бе. Бахти досадния телефон, 8-цата про е.
Одъртя уж, обаче всичко ми стига в него.
https://youtu.be/lCB5ql1HkoQ
Добре де на тия хора не са ли им казвали тогава, че им трябват досадни сувчета?
След 2:30 има и Баварци.
Както пише един в коментарите...cars looked way better then our goddamned SUV's.
Маркетингът е голяма работа. За какво му е на някой в ЛА, сув?
Да не говорим колко коли има 4х4 вече, а за големи камиони си имат техните селски пикапи.
П.п: Моят е падал 30 пъти вече минимум от джоба, стоя с обикновения оригинален, силиконов калъф и...нищо му няма бе. Бахти досадния телефон, 8-цата про е.

https://youtu.be/lCB5ql1HkoQ
Добре де на тия хора не са ли им казвали тогава, че им трябват досадни сувчета?

Както пише един в коментарите...cars looked way better then our goddamned SUV's.
Маркетингът е голяма работа. За какво му е на някой в ЛА, сув?

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
barty написа:Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.
Има още какво да се желае, но съм доволен общо взето за 5-6 месеца ползване вече, въпреки че дойде с фабричен дефект моя

- barty
- старши ентусиаст
-
c04 написа:barty написа:Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.
Има още какво да се желае, но съм доволен общо взето за 5-6 месеца ползване вече, въпреки че дойде с фабричен дефект моя![]()
Прав си. Преди ползвах Huawei и го намирам за по-добър но след развода с Google минах на Xiaomi. Но на фона на хилядарките за Samsung си е много добро предложение.
За iPhone нямам мнение, никога не съм ползвал. Но като им видя цените и хич не искам да ги знам

- barty
- старши ентусиаст
-
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Предлагам простоа да я прекръстим на спам тема 2023 после и да си остане 
Ще взема май да разгледам тия шаумита, че и аз не мога да се прежаля да дам 1к за някой самсунг, който след 3 години също ще е пред разпад.
Маверик, имаше и една манта в клипа

Ще взема май да разгледам тия шаумита, че и аз не мога да се прежаля да дам 1к за някой самсунг, който след 3 години също ще е пред разпад.
Маверик, имаше и една манта в клипа

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мда.
Абе как 1000 за Самсунг, мой приятел близо 3 дава от няколко години. Миналият ден ми казаха 3700 за някакъв айфон.
Чудех се има ли някой различен от Тръмп тип човек, който да ги дава? Ама честно се чудя. Ама бил с 512 памет, соу уот?
Носят ми едни мангали оферта да ходим до заложната да им откупуване някакво айфон 13 про макс, викам не ме вълнува, това ще е много стотин левове, айде бе, ти имаш пари.
Какво имам бе, не ми се дават близо 1000 за телефон и тоя ми вика как близо 1000, те в заложната ни дадоха 1200.
Не знам, явно аз съм стиснат просто.
Може и от това да е, понеже вода от бензиностанция ако не умира някой не бих си купил да им плащам само яките завишения.
Да, стиснат съм явно. 
Абе как 1000 за Самсунг, мой приятел близо 3 дава от няколко години. Миналият ден ми казаха 3700 за някакъв айфон.

Не знам, явно аз съм стиснат просто.

Последна промяна Top Gun Maverick на 31 Дек 2022, 13:13, променена общо 1 път

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
barty написа:c04 написа:barty написа:Xiaomi са отлични телефони, на фона на останалите направо без пари.
Има още какво да се желае, но съм доволен общо взето за 5-6 месеца ползване вече, въпреки че дойде с фабричен дефект моя![]()
Прав си. Преди ползвах Huawei и го намирам за по-добър но след развода с Google минах на Xiaomi. Но на фона на хилядарките за Samsung си е много добро предложение.
За iPhone нямам мнение, никога не съм ползвал. Но като им видя цените и хич не искам да ги знам
E то и Шаомита по-върховите серии са над 1000, че и над 1500

Последна промяна c04 на 31 Дек 2022, 13:17, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Когато пускат върховият си модел, който по параметри е сравним, а в някои отношения бие конкурентите от Айфон и Самсунг да, има за близо тая цена, но след някой месец цената е надолу, а дори да не е пак е много по-евтино. Да не говорим, че масовите им телефони ти дават всичко необходимо(за обикновения човек, не нещо професионално)и отгоре за наистина няколко стотачки, което в тая инфлация си е нищо. Но пак казвам, аз съм стиснат.