СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Новогодишна спам тема MY2023
Дон Диего, баклавата ли те държи все така до късно буден?
все с теб оставаме вечер да си "допишем" тука хаха
Маверика за втори път командори, а още не му е дадена власт, много тоталитарно ми идва

Маверика за втори път командори, а още не му е дадена власт, много тоталитарно ми идва

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Всяка вечер си казвам днес ще си легна рано и 1-2 часа след полунощ още съм буден
Киноман съм и гледам доста филми и сериали, а от както сложих якия телевизор с почти всички стрийминг платформи е страшно

Киноман съм и гледам доста филми и сериали, а от както сложих якия телевизор с почти всички стрийминг платформи е страшно

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И аз съм, но сериали съм си забранил понеже отнемат много време, а и често се изпада в положения уж да не са сапунени, но всъщност да стават почти такива. Като малък много гледах. За мен риалититата също са сериали и не ги гледам.
Ама как така са те пуснали? Нали според много форумни легенди всички са боклуци, не вършат никаква работа, да не говорим да влезнат в положение и да направят подобен жест БЕЗПЛАТНО.
А те провериха само хартията или видяха стикера на стъклото, нали? В смисъл не са те чуквали в таблета да видят специално колата има или не гражданска?
Радвам се, че сте ме чули спамъри и сте писали малко, та успях да прочета всичко в движение и да отговоря пак така.
Нашите ченгета ги гледам рано рано няма и 6 часа и работеха спирайки на произволен принцип.
Кой ми говори за тоталитаризъм, то в демократичните общества е модерно вече да се ползват тоталитарни похвати, маскирани в добри намерения.
Както е казал Ботев, докато има правителства ще сме роби. Или нещо в тоя ред на мисли. Нали затова по едно време бяха тръгнали да го нарочват за анархист, но нещо се отказаха.
П.п: Очаквах нощната птица да е Канадата, алх или Хюстън Рокетс уолкъра, а то виж кой излезе бухала. Както се казва във филма, чийто създател на музиката умря наскоро(Анджело Бадаламенти)совите не са това, което са.
Айде да се разходя из другите теми да видя какво се случва.
Don_Diego написа:Теб от сега те мързи да четеш, а тепърва като мародератор това те чака
Оказа се, че едната кола е с изтекла гражданска и ме спряха….добре, че бях буквално на 25 метра от вкъщи и ме пуснаха. Утре със сутрешното кафе ще има и скандал с брокера дето ни прави и следи за застраховките
Ама как така са те пуснали? Нали според много форумни легенди всички са боклуци, не вършат никаква работа, да не говорим да влезнат в положение и да направят подобен жест БЕЗПЛАТНО.

Радвам се, че сте ме чули спамъри и сте писали малко, та успях да прочета всичко в движение и да отговоря пак така.
Нашите ченгета ги гледам рано рано няма и 6 часа и работеха спирайки на произволен принцип.
Кой ми говори за тоталитаризъм, то в демократичните общества е модерно вече да се ползват тоталитарни похвати, маскирани в добри намерения.
Както е казал Ботев, докато има правителства ще сме роби. Или нещо в тоя ред на мисли. Нали затова по едно време бяха тръгнали да го нарочват за анархист, но нещо се отказаха.
П.п: Очаквах нощната птица да е Канадата, алх или Хюстън Рокетс уолкъра, а то виж кой излезе бухала. Както се казва във филма, чийто създател на музиката умря наскоро(Анджело Бадаламенти)совите не са това, което са.

Айде да се разходя из другите теми да видя какво се случва.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
7:31 Кое му е доброто на утрото щом започва толкова рано 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
ivanski_2 написа:7:31 Кое му е доброто на утрото щом започва толкова рано
Спокойствието и тишината вкъщи

Пиеш кафе, троп.ш , четеш форума и всичко това в едно спокойствие

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://youtu.be/NCsJ_wTukFU
И след една серия в която цялото семейство на масата(нали в представите си)и АЛФ все едно никога не го е имало и си чоплят всичко нещо, много са богати(защото са спестили от храната, която той яде и от непотрошаването на всичко
) и разсъждават дали не им липсва нещо(тоест АЛФ)и Уили чак чупи една ваза като Кейт го гледа недоумяващо с въпроса защо го направи скъпи, а онзи...просто изпитах тая нужда.
Няма как да намеря точно тоя епизод, но представяте ли си нещата без форума сега? Трябваше да чоплим сигурно из някакъв...фейсбук, бахти скуката без Джорданката примерно.
Аз затова като го баннат и слагам подписа да го връщат щ, too big to fail дет се вика.
Как ще оставиш форума без него, все едно да пратиш войник без пушка на война или да смениш кравешкия поглед на Мона Лиза на картината. 
Модераторите да си вземат бележка.
И след една серия в която цялото семейство на масата(нали в представите си)и АЛФ все едно никога не го е имало и си чоплят всичко нещо, много са богати(защото са спестили от храната, която той яде и от непотрошаването на всичко

Няма как да намеря точно тоя епизод, но представяте ли си нещата без форума сега? Трябваше да чоплим сигурно из някакъв...фейсбук, бахти скуката без Джорданката примерно.

Аз затова като го баннат и слагам подписа да го връщат щ, too big to fail дет се вика.

Модераторите да си вземат бележка.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Тая нощ спах, кеф работа. Предната само се въртях, че нещо съм болен, та сънят ми дойде чудесно. Много мразя да съм болен.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Уикенда обмислямe дали да скочим до Скопие през Ниш, някой да има препоръки за трасето, граници или друго?
Още не сме решили дe само като идея, но все пак.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Че кой обичаdrifty написа:Тая нощ спах, кеф работа. Предната само се въртях, че нещо съм болен, та сънят ми дойде чудесно. Много мразя да съм болен.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ivanski_2 написа:Уикенда обмислямe дали да скочим до Скопие през Ниш, някой да има препоръки за трасето, граници или друго?
Е за по напряко защо не минете през Гърция

Пътя през Кюстендил и Гюешево е супер от наша страна, от тяхна имаше ремонти до Крива паланка лятото, но се минаваше. Предполагам по-голямата част ще е готова вече. Таксите бяха 6-7лв в посока до Скопие.
Задължително си провери Зелената карта, аптечката, жилетка и пожарогасител. Възможно е да се заядат и за вериги, не съм сигурен дали като при Сърбите бяха задължителни през определен период от годината.
Маверик, те щяха да пишат и май да свалят номерата ама излязох чист като сълза на всички проверки и за това ме пуснаха да се прибера даже без почерпка. Видяха, че става въпрос за недоглеждане, а не да е нарочно още повече на почти нова кола. Интересно, че е изтекла отдавна, а няма посмо за дерегистрация на колата

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Добра идея изобщо не се сетих за вериги , мерси 

- тео е90
- Потребител
-
- Кара: Е90 325XI Е91 325XI
- Детайли за колата: N52B25 N53B30
ivanski_2 написа:Уикенда обмислямe дали да скочим до Скопие през Ниш, някой да има препоръки за трасето, граници или друго?
Освен че ще караш повече по магистрала друго предимство да минеш през Ниш няма

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не ми отговаряш на въпроса както те питам. Провериха ли в таблета дали имаш гражданска или не си сигурен? Понеже ако светнеш в таблета, че си без гражданска, не знам кой луд полицай ще те пусне. При една проверка после понеже остава като запис, че си светнал, директно си заминава този полицай и те не си слагат главата в торбата дори за подкупи в такива случаи. Ако те е видял само по полицата, че си изтекъл не е проблем.
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Яну 2023, 10:49, променена общо 1 път