СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Re: Новогодишна спам тема MY2023

Мнение от sme666ko » 06 Яну 2023, 16:08

Банго Васил не е минАл още :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2023, 16:14

Трябва да нямаш сърце да я затвориш тая тема. :mhihi:
Иначе за логиката си прав, ама е трудно като караш, пишеш, мислиш пътя, вземаш и връщаш пари, говориш междувременно по телефона и с някакви други пък говориш като се качват, правиш се че ги слушаш, мислиш докъде си стигнал в разговора и връзката между лирическите герои, след малко ти звъни жената защото тя ако ми мине мисъл през главата за някой миндил и получава известие... :mhihi:

Относно желанията на някои колеги да срещат различни хора докато работят, да, това е от малкото плюсове на тая професия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 06 Яну 2023, 16:17

Я кажете мъжът трябва ли да е джентълмен? :mhihi: :mhihi: То е ясно, че трябва да е алфа 10/10 и да има хубава кола и пари и да не му е 10 см :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Яну 2023, 16:18

Относно желанията на някои колеги да срещат различни хора докато работят, да, това е от малкото плюсове на тая професия

Я кАжи честно не са ли ти плащали с дупе таксиметровата услуга поне един път досега ?!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Яну 2023, 16:21

ryan83 написа:Я кажете мъжът трябва ли да е джентълмен? :mhihi: :mhihi: То е ясно, че трябва да е алфа 10/10 и да има хубава кола и пари и да не му е 10 см :mhihi: :mhihi:

Докато не те ядосат :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Яну 2023, 16:22

Обявявам стачка и няма да пиша нищо ако темата се заключи :mhihi:
Мълчалив протест :mhihi:
:yes:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Яну 2023, 16:24

Top Gun Maverick написа:Трябва да нямаш сърце да я затвориш тая тема. :mhihi:

Може да се уреди :D

barty написа:Обявявам стачка и няма да пиша нищо ако темата се заключи :mhihi:
Мълчалив протест :mhihi:

Не ме агитирай.... и за по-малко съм се навивал да заключвам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Яну 2023, 16:26

Маверик, вземи сложи на апарата втора такса, освен такса за стоене на място /като на сфетофар/, сложи и една за стоене на място и писане у форума. Хем по-безопасно, хем по-доходоносно, хем и ние ще те разбираме :D

Началството що така ни заплашва днес, че ще ни закриват тая хубава тема :D
Молов, ще ми трябват някои неща за детайлинг, дай да измислим нещо за темата :D
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2023, 16:39

Jordana написа:
Относно желанията на някои колеги да срещат различни хора докато работят, да, това е от малкото плюсове на тая професия

Я кАжи честно не са ли ти плащали с дупе таксиметровата услуга поне един път досега ?!! :mhihi:

Искали да, ама никога не съм се съгласявал. Веднъж обаче една така ме изработи, първо я оформих, после се оказа обаче, че нямала пари и ..то стана както го казваш, ама без аз да знам.
Една обаче много ме беше прекарала. През целият път ми обяснява как искам да я оформя, виждала ме, че съм бил хищник, аз и викам не, нищо не я направих, накрая се оказа, че няма пари, влезе в една къща, че звънях, излезе един тъпкач неин, ама нямаше пари за цялата сметка, то мъжа и познавам на тая, ама не ми се занимаваше. Хора всякакви, истории безброй.

По банкетите се качват една жена при мен и мъж и жена отзад. Тоя вика първо да закараме тая отпред в едно село и после до един квартал тука. И аз знам, че ще излезе повече пари така и му предлагам първо квартала да се правя на хубав(знаех, че ще откаже :mhihi: )ама оня не та не. И карам аз, оня отзад като взе да я натиска, викам бахти чичака, тука ще я опъне, а тая отпред си рови в телефона да се прави, че не ги вижда, усилих леко музиката аз да не им слушам мляскането, по едно време му звъни телефона и като взе да се прави на тежък, че звъни някакъв работник, оф какво му звънял тоя малоумник, вдига и говори вече, ама...накрая оставяме тая отпред и айде на обратно тия двамата...тоя толкова целуване, явно не я беше офромил я някой кенеф на банкета или не му беше дошло на акъла да си хване такси до някой хотел, като го гледам какъв беше невидял, половин час щеше да му стигне с всичкото събличане и минаване на рецепция. Накрая оставяме тая до нейния блок и както си знаех не му е жена или приятелка, тя овцата си събува обувките в тоя студ сигурно 20 метра преди входа и тръгва боса да не събуди мъжа си, че сигурно щеше да вони на парфюма на тоя и имаше намерение да минава през банята с оправданието, че мирише на цигари и т.н.
Айде после до блока на тоя, остави малък бакшиш, съвсем не колкото трябваше да си държа устата затворена ако някой пита нещо. :mhihi: Примерно на 22 лева ако беше, остави там стотинките до 23, не помня точната сума.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Яну 2023, 16:49

Така ли му се вика вече - оформяне :mhihi:
Хм,хм...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 06 Яну 2023, 17:00

drifty написа:Маверик, вземи сложи на апарата втора такса, освен такса за стоене на място /като на сфетофар/, сложи и една за стоене на място и писане у форума.

На тва му викат "помпа"... :D :D :D

Началството що така ни заплашва днес, че ще ни закриват тая хубава тема :D
Молов, ще ми трябват някои неща за детайлинг, дай да измислим нещо за темата :D

Говори ми в стотици левове.... :D (треа да има и за Модераторете, да си траят...)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Яну 2023, 17:05

Много скъпа тая спам тема :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 06 Яну 2023, 17:17

Mollov написа:Ей, верно бе! То дошло време... :mhihi:

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще ме накараш да отворя една онлайн петиция да остане темата :mhihi:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 06 Яну 2023, 17:42

Отвори... накрая финална инстанция нали знаеш кой е.... :D :D :D обещавам да говоря с него, ама не съм сигурен колко ще съм разговорчив... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

drifty написа:Много скъпа тая спам тема :D

Е как.... над 100 страници.... тва са бая страници... бая постове... все важна и смислена информация... много know-how... особено за коври, "ремаркера", "застраховки" и други такива.... :lol: :lol: :lol:

P.S. ... и оформяне....

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2023, 17:48

Погледни от тая страна, иначе се разлива цялото това нещо по другите теми, много работа ви се отваря, а така всичко е систематизирано. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата